Najbolji stadion u BiH!
Sta je problem
Hvala
Druze, haj pogledaj svlacionice na Bilinom polju i zidove na tunelima za izlazak stadion...majke mi, mene je sramota sto ce u onakvu svlacionicu doci igracina poput Ronalda, klupe drvene, zidovi pocadili vise, zar je to tesko ofarbati?
Brate nema logike sto pises.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 15:12Druze, haj pogledaj svlacionice na Bilinom polju i zidove na tunelima za izlazak stadion...majke mi, mene je sramota sto ce u onakvu svlacionicu doci igracina poput Ronalda, klupe drvene, zidovi pocadili vise, zar je to tesko ofarbati?
BP bi propalo ko i Tusanj da savez ne ulaze u njega
Dakle Mandić i Muzurović su krivi što se čisti stadion? Ne kontam? Možda ga nisu trebali čistiti nikako da bi bili ok? Jel to? hahahah kakvi likovi kod nas obitavaju to je nevjerovatno. Pa kada se drugo stadion mete nego dva dana pred utakmicu ili čak dan, isto je i na Bernabeu, u čemu je problem? Šta su trebali prije mjesec dana očistiti sve pa nek ptice naseru do utakmice jel to?bosnas_ je napisao/la: ↑18 jul 2023, 14:52Čovječe oni se sjetili na Koševu prati stolice i farbati stepenice na tribinama 2 dana uoči evropske utakmice. Pa ovo je sramota. Mislim drago mi je što se radi išta, ali ne mogu vjerovati da se na juznoj tribini naprimjer nisu mogle postaviti stolice koje nedostaju, pa ono je ruglo.. ili natpis Sarajevo osvježiti, bordo bojom ili čak zelenom, da to liči na nešto.. o atletskoj stazi da i ne govorim, ono je sramota. Stadion pod Bijelim brijegom se šminka već bar mjesec dana, i stvarno su ga fino upakovali..a vidi Koševa na šta liči!???
Po meni svi su odgovorno, a načelnk Mandić i direktor JU koja održava stadion-Mirza Muzurović najviše.
Nije se rodio, ko je narodu ugodio ! Ili što je kazao Branko Ćopić: " Znam ja nas, yebo ja nas". Ova Ćopićeva izjava kod mog profesora u kabinetu na vratima biladenimen99 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 15:27Dakle Mandić i Muzurović su krivi što se čisti stadion? Ne kontam? Možda ga nisu trebali čistiti nikako da bi bili ok? Jel to? hahahah kakvi likovi kod nas obitavaju to je nevjerovatno. Pa kada se drugo stadion mete nego dva dana pred utakmicu ili čak dan, isto je i na Bernabeu, u čemu je problem? Šta su trebali prije mjesec dana očistiti sve pa nek ptice naseru do utakmice jel to?bosnas_ je napisao/la: ↑18 jul 2023, 14:52Čovječe oni se sjetili na Koševu prati stolice i farbati stepenice na tribinama 2 dana uoči evropske utakmice. Pa ovo je sramota. Mislim drago mi je što se radi išta, ali ne mogu vjerovati da se na juznoj tribini naprimjer nisu mogle postaviti stolice koje nedostaju, pa ono je ruglo.. ili natpis Sarajevo osvježiti, bordo bojom ili čak zelenom, da to liči na nešto.. o atletskoj stazi da i ne govorim, ono je sramota. Stadion pod Bijelim brijegom se šminka već bar mjesec dana, i stvarno su ga fino upakovali..a vidi Koševa na šta liči!???
Po meni svi su odgovorno, a načelnk Mandić i direktor JU koja održava stadion-Mirza Muzurović najviše.
Top! Suncobran, diljanje visocke suhovine, hladno pivo, pored kontejner za zahrkat ako te prenese. Top! Jos pored suncobrana stavit bazen, ma hajde stadion sa pet zvjezdica. Tako nesto nema ni pocasna loza na Old Trafordu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.