BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Jbt tek sad vidio ovaj stadion gdje je Struga protiv Zalgirisa danas igrala. Kakvo je ono ruglo? Ljudi ni klupe za rezervne igrace nemaju, pa poredali stolice. Bolje sam stadione vidjao u nasoj kantonalnoj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadmašivanje samih sebe i dizanje ljestvice na još viši nivo.
Prava evropska atmosfera
Čestitke uvijek korektnom gospodinu Rigoletu
Na teren ga postio Ramić novo pojačanje. Nisu mu dali loptuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:42Pas utrčao na teren i prekinuo opasan napad na utakmici Zrinjski - Urartu, gosti se hvatali za glavu
Jeste ovo i kera dresiranig pustili haha, vidim ja nije lutalica
Da, ali treba imati dobra m*da pa ostaviti Bilbiju na klupiAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 23:49Kiš mora igrati Rendulicu ,veze ti nemas sa taktickim zamislima ako ovako nastavis letit ces iz kluba veoma brzo.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Zasto je ova novosarajevska bijeda ovako kasno otisla na put ?? Vjerovatno ,stednja ?? U Bakuu u luci ,stoji jedan stari ,neplovni ali veliki brpd,sa 3-4 palube,sluzi kao platforma za kafane,restorane,nocne klubove. Tamo mogu besplatno spavati ! A da su igraci poveli i zene i djevojke,mogli su popraviti kucni budget
S obzirom kakve su im plate i racunajuci cinjenicu da se od lopte nece hljeba najesti, to bi im dobro doslo 
Bas smo bili losi drugo poluvrijeme. Nikakva pas igra.
Najbolji pas nam je bio onaj sto je utrcao na teren.
Najbolji pas nam je bio onaj sto je utrcao na teren.
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-
-HŠKZ-
Cestitke nasim sugrađanima na pobjedi. BIH je ponosna na vas.
Ima li neko objektivan da objasni kako Zrinjski uz ovakve rezultate u zadnjih 5 godina u evropskim utakmicama ima 5k posjetilaca na stadionu? Shvatam da im je to mostarska baza navijača, ali šta je sa okolicama? Nemaju podršku ostalih Hrvata ili su se fokusirali na podršku susjednih klubova?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Gornja tribina zapad ne ispunjava EUFA-ine standarde, tako da se u prodaju pušta samo donja tribina zapad sa cca 5k stolica.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 07:56Ima li neko objektivan da objasni kako Zrinjski uz ovakve rezultate u zadnjih 5 godina u evropskim utakmicama ima 5k posjetilaca na stadionu? Shvatam da im je to mostarska baza navijača, ali šta je sa okolicama? Nemaju podršku ostalih Hrvata ili su se fokusirali na podršku susjednih klubova?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Toliko je pušteno karata u prodaju i rasprodane su za nekoliko sati. Gornja tribina ne zadovoljava neka Uefina pravila. Da je za ovu utakmicu pusteno 11k ulaznica, sigurno bi se rasprodale, mozda i vise.Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 07:56Ima li neko objektivan da objasni kako Zrinjski uz ovakve rezultate u zadnjih 5 godina u evropskim utakmicama ima 5k posjetilaca na stadionu? Shvatam da im je to mostarska baza navijača, ali šta je sa okolicama? Nemaju podršku ostalih Hrvata ili su se fokusirali na podršku susjednih klubova?
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-
-HŠKZ-
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sportske čestitke. Igru briši, prolaz piši.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Hvala lijepo. Uljudni ste!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- Shategabri
- Kontakt:
Čestitke na prolazu, bilo je gutavo, primali se golovi u sudijskom, pad koncentracije, al se pokazao karakter, golman bio odličan i prolaz.
Koševo Zapad
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Velez je sinko igrao cetvrtfinale Kup Uefa. Zeljo polufinale. Dok ostali godinama sanjaju samo da budu ucesnici tog takmicenja. Do sudnjeg dana mogu da se hvale kako isti zrak sa nama dijele.
Isto tako mogu mnogi sanjati da igraju 1/8 finala LIGE PRVAKA/KUPA ŠAMPIONA kao što je Sarajevo, a ne to drugorazredno takmičenje. Nijedan naš klub to neće dosegnuti ni za 100 godina. Do sudnjeg dana mogu da se hvale kako isti zrak sa nama dijeletersnakvadrat je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:16Velez je sinko igrao cetvrtfinale Kup Uefa. Zeljo polufinale. Dok ostali godinama sanjaju samo da budu ucesnici tog takmicenja. Do sudnjeg dana mogu da se hvale kako isti zrak sa nama dijele.![]()
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Evo ih opet 
Zeko87 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 07:56Ima li neko objektivan da objasni kako Zrinjski uz ovakve rezultate u zadnjih 5 godina u evropskim utakmicama ima 5k posjetilaca na stadionu? Shvatam da im je to mostarska baza navijača, ali šta je sa okolicama? Nemaju podršku ostalih Hrvata ili su se fokusirali na podršku susjednih klubova?
Koja mucka provakacija
Pitanje je postavljeno,samo da bi neko dao odgovor. Pa evo ja cu,nije mi mrsko.
To je zato sto se ne radi o pravom,klasicnom fudbalskom klubu. Radi se o politickom isprdku,plastikanerima,vjestackoj tvorevini. Bolesnom produktu jedne monstrouzne fasisticke politike. Bez tradicije,bez emocije,bez navijaca. Cak im i njihov Gazda,tvorac i vlasnik Covic navija za Velez,kao i cijela Hercegovina uostalom,doduse u Hercegovini se navija i za drugi veliki hercegovacki klub-za Leotar. A ovo sto dodje na tekme zrinjskog,to su radoznali navijaci Dinama i Ajduka. Krate ljudi vrijeme u ocekivanju utakmica njihovih maticnih klubova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.