Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Jedna insajderska: Bendjo prekomandovan u mladi tim Ajax-a ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Ma nije ba, glumi Da Vinci Brigadu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako brigada laze nas onda i ja lazem vas ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Cccc vidim svaki drugi post samo brigada, brigada....
Pa hadalji,rijesicu vam selektora cim prije
Pa hadalji,rijesicu vam selektora cim prije
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- ASD
- Kontakt:
Prije par dana su igrali prijateljsku protiv Den Boscha.
Zadnji vezni bio Vos, ispred njega Van den Boomen i Klaassen. Berghuis bio na krilu. Sa klupe ušla djeca u drugom poluvremenu.
Nisu igrali ni on, ni Alvarez, ni Taylor, ni Kudus.
Zadnji vezni bio Vos, ispred njega Van den Boomen i Klaassen. Berghuis bio na krilu. Sa klupe ušla djeca u drugom poluvremenu.
Nisu igrali ni on, ni Alvarez, ni Taylor, ni Kudus.
Zbog reprezentativnih obaveza koje je imao kasnije se priključio ekipi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ASD
- Kontakt:
Samo Alvarez fali od veznjaka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima li gdje prijenosa? Vidim fine komentare o igri
Sasvim ok poluvrijeme Tahirovica u kojem su izdominirali Sahtjar s 3:0. Brzo se rješavao lopte.
Nisam ranije isticao ali svidio mi se njegov govor "tijela" protiv Luksemburga. Bio je ljut jer su saigraci bili staticni, iskazivao nezadovoljstvo par puta a to je dobar znak da bi mogao imati liderske sposobnosti...i to sa 20 godina i kao relativno jos uvijek "nebitan" lik u reprezentaciji BiH.
Nisam ranije isticao ali svidio mi se njegov govor "tijela" protiv Luksemburga. Bio je ljut jer su saigraci bili staticni, iskazivao nezadovoljstvo par puta a to je dobar znak da bi mogao imati liderske sposobnosti...i to sa 20 godina i kao relativno jos uvijek "nebitan" lik u reprezentaciji BiH.
- ASD
- Kontakt:
Korektno je odradio poluvrijeme. Svdjelo mi se par njegovih poteza.
Ima još dosta stvari za popraviti. Prije svega se treba malo bolje otkrivati za pass.
Ima još dosta stvari za popraviti. Prije svega se treba malo bolje otkrivati za pass.
Je li igrao zadnjeg veznog?
Zašto je ovo pod navodnicima?hurem je napisao/la: ↑18 jul 2023, 15:21Sasvim ok poluvrijeme Tahirovica u kojem su izdominirali Sahtjar s 3:0. Brzo se rješavao lopte.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!