FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
51
20%
2. Borbu za Evropu
117
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
42
16%

Ukupno glasova: 258

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RatoborniMrmot » 17 jul 2023, 22:33

MocMahale444 je napisao/la:
17 jul 2023, 20:37
RatoborniMrmot je napisao/la:
17 jul 2023, 17:50
Nema veze sto su Santos i Hodzic medju deset najboljih igraca u zadnjih deset godina, nema veze sto su igrali za kikiriki i pomogli nam da kokuzi kakvi jesmo izborimo Europu i uzmemo dobar kes

Ovo je u stilu carapice, pa ziv mi ti ljubi te brat u prljav vrat nisi oke.

Za rucicu santosa i hodzica i zanjisite se dok vitar piri.

Sta su oni pomogli pa hodzic ko bekan igrao zadnjih 6 mjeseci, onaj namjerno udario igraca bojca za crveni i 3 tekme van stroja. Ono lik masio more s broda.
Ti kao da pravdas to sto smo za njih dobili 0 a ne bi ih bilo na mapi da nije fudbalskog kluba Željezničar.

I hodzica i santosa nabijem na napojnu žilu.
Sad se vec vrijedjamo i to krvnicki :urnebes:

I slazem se, nabijem ih i ja obojicu, al sta sad kad smo kokuzi. Santos i dalje nema kluba, niko nece da plati naknadu za treniranje + platu igracu + doprinose na platu + dio za debila/e menadzera/e, a jos da ga mi fol prodajemo, znaci dodaj jos solidnu cifru. Levatu napunili glavu da je igracina, on se primio ko saucesce, a mi kokuzi i stash, tu nista nismo mogli da uradimo, realno. Za Hodzica smo fulili i to zestoko, hem je dosta niza naknada bila, hem levat nadje klub relativno brzo. I stash sada, desava se, retardirano je, al je ni prvi, a ni zadnji koji nas je nazigu ko zadnje levate.

Ne pravdam nikoga, znaju biti retardirani i nesposobni do bola, ali niko nije htio ni da pridje klubu, a pricalo se sa svima i muntalo se, al jok, nece pa nece. Shodno tome imaju moj respekt, ako sta znaci, dok vracaju dugove i dok nam ne rade o glavi.

Nase je da pomognemo u svojim kapacitetima i korigujemo greske. Primjer, ako kojim slucajem prodjemo Minsk nece biti cirkusa sa kartama i clanskim kao prosli put, to je milion % sigurno. Ista je prica oko prodaje sokova i vode na stadionu. Neko zna sa papirima, neko zna da organizuje ljude, neko zna da to realizuje, a neko samo dusmanski sere kao onaj sto me poredis sa njim i vrijedjas. A ja fin pa predjem preko toga :urnebes:

Zivimo Zeljeznicar !

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 17 jul 2023, 22:35

Jel moze moderacija opet da banuje carapicu, bar do kraja utakmice protiv Minska? Hvala!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 17 jul 2023, 23:04

Hulahopka je napisao/la:
17 jul 2023, 21:57
1921ljoze je napisao/la:
17 jul 2023, 21:41
Hulahopka je napisao/la:
17 jul 2023, 21:10
Ekipu ne čini jedan ili dva igrača. Nas nije odveo Santos u evropu,nego kompletan tim. A mi kao klub nismo zaradili nista na njima. Nego smo za dva igrača imali samo rashode a nikoga nismo prodali. Ne znam šta znači prodati igrača.

Igras evropu,nisi u stanju registrirati dva igrača je.bena mjesec. Amaoh ode dzaba. Klub koji od prodaje igrača ima prihode od 0 maraka. Zadržali smo samo one koje niko nece. A i ovo što smo doveli izgleda da će zaigrati tamo 5 kolo Premijer Lige, toliko su sposobni. Bruka I sramota kakav javasluk vlada u klubu.

Ako se nastavi ovaj javasluk kod nas ce jedino ostati Mekic da se vrti sam oko sebe ko balerina. Znas kad bi ti Ovcina došao da mu nisi dao ugovor na godinu, da čovjek ako odigra solidno da odmah može ići dzaba.
Nez samo kako je onda grupa TM stala uz ovu upravu i igrace 🥶
Što ne bi stali kad imaju interese koje mogu provesti u djelo. Ljudi posteno uzimaju pare, što bi kvarili nešto što dobro ide. Da tu nema love davno bi onih njih rastjerali.

Ovo je samo pitanje do kad će raja koja su na ostalim tribinama pusiti ovaj javasluk i nerad.
Eto vam raja lik je udario po grupi po Tm, sve vam je jasno koje on i sta je...

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 17 jul 2023, 23:18

Shvatite da moderaciju boli qrac. Evo ja sam prvi odgovorao debilu, ismijavao ga, postavljao kako se svadja i raspravlja sam sa sobom sa 4-5 razlicitih nickova... na kraju mamlaz poceo Instagram stranicu spamati, i tu ga raja provalila. I sta? Nista, lik je mazohista ili je tu po zadatku, nebitno. Znaci jedini nacin je 100% ignorisanje, pravite se da ne postoji, ne replicirajte, pa da vidimo kome ce prije dosaditi.
1921

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jul 2023, 00:36

Po zadatku 100%, nema drugog opravdanja za to što mu ovoliki troll prolazi

@1921ljoze
Nije mu ovo prvi put da udara po grupi, već je s ovog nicka prošle godine u ovo doba pisao da navijači s juga urlaju, naravno da je to prošlo kao i sve ostale uvrede. Samim tim, jasno je što je dotični još uvijek na forumu. Treba nastaviti pisati, a ne šutjeti, isključivo da mu ova priča ne može proći
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jul 2023, 00:53

17 jul 2023, 22:33
MocMahale444 je napisao/la:
17 jul 2023, 20:37
17 jul 2023, 17:50
Nema veze sto su Santos i Hodzic medju deset najboljih igraca u zadnjih deset godina, nema veze sto su igrali za kikiriki i pomogli nam da kokuzi kakvi jesmo izborimo Europu i uzmemo dobar kes

Ovo je u stilu carapice, pa ziv mi ti ljubi te brat u prljav vrat nisi oke.

Za rucicu santosa i hodzica i zanjisite se dok vitar piri.

Sta su oni pomogli pa hodzic ko bekan igrao zadnjih 6 mjeseci, onaj namjerno udario igraca bojca za crveni i 3 tekme van stroja. Ono lik masio more s broda.
Ti kao da pravdas to sto smo za njih dobili 0 a ne bi ih bilo na mapi da nije fudbalskog kluba Željezničar.

I hodzica i santosa nabijem na napojnu žilu.
Sad se vec vrijedjamo i to krvnicki :urnebes:

I slazem se, nabijem ih i ja obojicu, al sta sad kad smo kokuzi. Santos i dalje nema kluba, niko nece da plati naknadu za treniranje + platu igracu + doprinose na platu + dio za debila/e menadzera/e, a jos da ga mi fol prodajemo, znaci dodaj jos solidnu cifru. Levatu napunili glavu da je igracina, on se primio ko saucesce, a mi kokuzi i stash, tu nista nismo mogli da uradimo, realno. Za Hodzica smo fulili i to zestoko, hem je dosta niza naknada bila, hem levat nadje klub relativno brzo. I stash sada, desava se, retardirano je, al je ni prvi, a ni zadnji koji nas je nazigu ko zadnje levate.

Ne pravdam nikoga, znaju biti retardirani i nesposobni do bola, ali niko nije htio ni da pridje klubu, a pricalo se sa svima i muntalo se, al jok, nece pa nece. Shodno tome imaju moj respekt, ako sta znaci, dok vracaju dugove i dok nam ne rade o glavi.

Nase je da pomognemo u svojim kapacitetima i korigujemo greske. Primjer, ako kojim slucajem prodjemo Minsk nece biti cirkusa sa kartama i clanskim kao prosli put, to je milion % sigurno. Ista je prica oko prodaje sokova i vode na stadionu. Neko zna sa papirima, neko zna da organizuje ljude, neko zna da to realizuje, a neko samo dusmanski sere kao onaj sto me poredis sa njim i vrijedjas. A ja fin pa predjem preko toga :urnebes:

Zivimo Zeljeznicar !
To ti vracam za ono kmecis.

Dobro ba slazem se s dosta stvari, nit imam namjeru upravu pljuvati ali moraju neke stvari poboljsati.
Ne mozemo iz greske u gresku i tako godinama.

Sad imamo solidnog trenera i on mora praviti pitu od 2marke.

Drustvene mreze posebno yt je zapostavljen, da nisu nasli zashodno da dostojno predstave kouča s nekim duzim intervju.

Imali smo jednog na temi koji je velicao i pravdao Bogija kad nas je tuzio.
Takve ljude ono organski ne podnosim.
Klub ispred svakog moguceg igraca, uprave ili navijaca.

Ovo ugovor na godinu je tegoba i ponizavanje, isto sranje drugo pakovanje.

Idemo heftati Dinamo M, onom cg ako nista polomiti noge.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 jul 2023, 06:55

Hulahopka je napisao/la:
17 jul 2023, 22:22
Vrijeme će sve pokazati vjeruj mi. Nisu u stanju da organizuju prodaju majica i soka na utakmici a ne da vraćaju dugove. Meni je fakat žao što se lozite na priče o vraćanju dugova. A samo ne znam zapitate li se vi ikad od kojih para vraćaju dugove, to me baš živo zanima?

Nemaš para da sacuvas jednog igrača. Cekas pare od Amira,kukas, al zato vraćaju dugove. Pa od čega sunce tu poljubim, od kojih para? A pri tome imaš redovne troškove plata,igraca itd.
Istrolali temu do.max standardno istih par likova. Može mi neko objasniti s kojim parama vraćamo mi te dugove, a s kojim parama plaćamo tekuće obaveze, ovo me baš zanima?

Ja kako god krenem ne vidim te prihode da ovi ublehasi imaju, možda ja ne znam?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 18 jul 2023, 08:05

Santos novi igrac Fc Bodø/Glimt norveski prvoligas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 jul 2023, 09:38

Dobar klub, itekako dobar. Fino se uhljebio na kraju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2023, 09:50

Zajebo se on itekako. Ide u ekipu gdje je lijevo krilo daleko najbolji igrač i najbolji strijelac lige. Presjedit će na klupi sezonu kad mu je bitno da igra. Oparit će se njegovi zastupnici i to je to.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 18 jul 2023, 10:10

Bez sikiracije u cetvrtak :bih: :bih:
Crni Cerak 🐦‍⬛

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 18 jul 2023, 10:29

Hulahopka je napisao/la:
18 jul 2023, 06:55
Hulahopka je napisao/la:
17 jul 2023, 22:22
Vrijeme će sve pokazati vjeruj mi. Nisu u stanju da organizuju prodaju majica i soka na utakmici a ne da vraćaju dugove. Meni je fakat žao što se lozite na priče o vraćanju dugova. A samo ne znam zapitate li se vi ikad od kojih para vraćaju dugove, to me baš živo zanima?

Nemaš para da sacuvas jednog igrača. Cekas pare od Amira,kukas, al zato vraćaju dugove. Pa od čega sunce tu poljubim, od kojih para? A pri tome imaš redovne troškove plata,igraca itd.
Istrolali temu do.max standardno istih par likova. Može mi neko objasniti s kojim parama vraćamo mi te dugove, a s kojim parama plaćamo tekuće obaveze, ovo me baš zanima?

Ja kako god krenem ne vidim te prihode da ovi ublehasi imaju, možda ja ne znam?
Udario si po grupi i to je kraj..ti momci su dali sve zadnjih godina
Od 100 godina,vatrometa,akcija raznih do podrske kako kuci a tako i svako gostovanje ........a ti pises kako neko od momaka iz grupe ima korisiti...pitar si i nista vise..m

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 18 jul 2023, 10:40

Hulahopka je napisao/la:
17 jul 2023, 21:57
1921ljoze je napisao/la:
17 jul 2023, 21:41
Hulahopka je napisao/la:
Ekipu ne čini jedan ili dva igrača. Nas nije odveo Santos u evropu,nego kompletan tim. A mi kao klub nismo zaradili nista na njima. Nego smo za dva igrača imali samo rashode a nikoga nismo prodali. Ne znam šta znači prodati igrača.

Igras evropu,nisi u stanju registrirati dva igrača je.bena mjesec. Amaoh ode dzaba. Klub koji od prodaje igrača ima prihode od 0 maraka. Zadržali smo samo one koje niko nece. A i ovo što smo doveli izgleda da će zaigrati tamo 5 kolo Premijer Lige, toliko su sposobni. Bruka I sramota kakav javasluk vlada u klubu.

Ako se nastavi ovaj javasluk kod nas ce jedino ostati Mekic da se vrti sam oko sebe ko balerina. Znas kad bi ti Ovcina došao da mu nisi dao ugovor na godinu, da čovjek ako odigra solidno da odmah može ići dzaba.
Nez samo kako je onda grupa TM stala uz ovu upravu i igrace 🥶
Što ne bi stali kad imaju interese koje mogu provesti u djelo. Ljudi posteno uzimaju pare, što bi kvarili nešto što dobro ide. Da tu nema love davno bi onih njih rastjerali.

Ovo je samo pitanje do kad će raja koja su na ostalim tribinama pusiti ovaj javasluk i nerad.
Debil
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 18 jul 2023, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2023, 11:18

[OBAVIJEST]

Umjesto prvobitnog plana okupljanja na platou ispred same zgrade aerodroma, zbog lakše organizacije mjesto okupljanja će se premjestiti ispred ulaza na aerodrom (ulaz sa ulice).

Na mjesto okupljanja doći najkasnije do 18:45.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 jul 2023, 15:12

Eto ga potpisao Turanjanin zvanično. Presudit će matičnom Borcu u 3. kolu na Grbavici. :cool:

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 18 jul 2023, 15:44

E vala citavu noc putovati do Azerbejdzana. Yebo i nas sirotinju, a i drzavu bez aviona gdje bi lakse sve vrste putovanja bile.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 18 jul 2023, 16:46

Hulahopka je napisao/la:

:beba: :beba: :beba:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 jul 2023, 16:47

Ofanzivni vezni fudbaler Nikola Turanjanin vratio se, nakon dvije i po godine, u Bosnu i Hercegovinu.

Bivši polaznik omladinske škole Borca dogovorio je saradnju sa Željezničarom, a ugovor je potpisan na jednu godinu.

"Bio sam u Sarajevu već dvadesetak dana, trenirao sam sa ekipom. Jako sam srećan što sam došao u veliki klub kao što je Željezničar, koji je najtrofejniji klub u našoj državi i nadam se da ću što prije zaigrati. Očekuje nas već sljedeće sedmice početak ligaškog dijela, a isto tako se nadam da će Željezničar pobijediti Dinamo Minsk i izboriti drugo pretkolo Lige konferencija, gdje ću imati pravo da igram protiv Nefčija", rekao je Turanjanin za MONDO.

"Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice, bilo je 2:2. Igrali smo jako dobro, mislim da smo u većem dijelu utakmice bili i bolji. Nadamo se prolasku, idemo tamo da izborimo mjesto u narednoj fazi."

Kako ističe, tim kojim komanduje Nermin Bašić izgleda veoma dobro.

"Djelujemo čvrsto, kompaktno. Mislim da ćemo biti konkurentni cijeloj ligi i nadamo se što boljem plasmanu", zaključio je Turanjanin za MONDO.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 jul 2023, 16:55

Previse je ugovor na godinu. Treba početi sad na 3 mjeseca davati ugovore.

Mi nećemo prodati igrača narednih 5 godina ako ovi ublehasi budu u klubu.

Vraćaju dugove ljudi, čak prave tribinu uskoro će početi. Samo pitanje kako i od kojih para. Jedino da dodje neko privatno da jedno 2 miliona za tribinu. Pa nisu oni beze uprava. Hoćeš da daš pare za tribinu i još da budeš u klubu, to ne može.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, Orvel i 25 gostiju.