Sad se vec vrijedjamo i to krvnickiMocMahale444 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:37RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jul 2023, 17:50Nema veze sto su Santos i Hodzic medju deset najboljih igraca u zadnjih deset godina, nema veze sto su igrali za kikiriki i pomogli nam da kokuzi kakvi jesmo izborimo Europu i uzmemo dobar kes
Ovo je u stilu carapice, pa ziv mi ti ljubi te brat u prljav vrat nisi oke.
Za rucicu santosa i hodzica i zanjisite se dok vitar piri.
Sta su oni pomogli pa hodzic ko bekan igrao zadnjih 6 mjeseci, onaj namjerno udario igraca bojca za crveni i 3 tekme van stroja. Ono lik masio more s broda.
Ti kao da pravdas to sto smo za njih dobili 0 a ne bi ih bilo na mapi da nije fudbalskog kluba Željezničar.
I hodzica i santosa nabijem na napojnu žilu.

I slazem se, nabijem ih i ja obojicu, al sta sad kad smo kokuzi. Santos i dalje nema kluba, niko nece da plati naknadu za treniranje + platu igracu + doprinose na platu + dio za debila/e menadzera/e, a jos da ga mi fol prodajemo, znaci dodaj jos solidnu cifru. Levatu napunili glavu da je igracina, on se primio ko saucesce, a mi kokuzi i stash, tu nista nismo mogli da uradimo, realno. Za Hodzica smo fulili i to zestoko, hem je dosta niza naknada bila, hem levat nadje klub relativno brzo. I stash sada, desava se, retardirano je, al je ni prvi, a ni zadnji koji nas je nazigu ko zadnje levate.
Ne pravdam nikoga, znaju biti retardirani i nesposobni do bola, ali niko nije htio ni da pridje klubu, a pricalo se sa svima i muntalo se, al jok, nece pa nece. Shodno tome imaju moj respekt, ako sta znaci, dok vracaju dugove i dok nam ne rade o glavi.
Nase je da pomognemo u svojim kapacitetima i korigujemo greske. Primjer, ako kojim slucajem prodjemo Minsk nece biti cirkusa sa kartama i clanskim kao prosli put, to je milion % sigurno. Ista je prica oko prodaje sokova i vode na stadionu. Neko zna sa papirima, neko zna da organizuje ljude, neko zna da to realizuje, a neko samo dusmanski sere kao onaj sto me poredis sa njim i vrijedjas. A ja fin pa predjem preko toga

Zivimo Zeljeznicar !