Nego, nadam se da ce u klubu ozbiljno shvatiti kup i da cemo imati malo srece i u izvlacenju parova.
Hrelja samo naprijed.
Moderator/ica: GracanicaAA
Truhlo je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:00Ljudski je griješiti i nemam problem da to priznam. Nepromišljeno sa moje strane ali nema nazad, puno je posla pred nama da Čelik vratimo tamo gdje pripada i to mi je jedina vodilja bila od momenta kada sam došao u situaciju da pregovaram i dođem u jedan ovakav klub. Svoje iskustvo osvajanja ove lige četiri puta pokušam prenijeti mlađim igračima, ne kažem da ću uspjeti ali i ako će se možda sada ljudi iz kluba ljutiti sto ovako javno to kažem, neka mi ne zamjere, ja sam sportista i drugačije ne znam… nisam došao ovdje da budem drugi, peti, deseti, drugačije ne znam razmišljati. Ne kažem da ćemo uspjeti ali svakako da ćemo pokušati!!!![]()
![]()
Hajde hrelja zabij taj gol, da podivljamo![]()
Cerim je spominjao, kad je prozivka bila:kinder_jaje je napisao/la: ↑17 jul 2023, 23:20Vidim da niko ne spominje taj odblokirani racun i dokle se doslo sa tim?
Kada je u pitanju deblokada računa, to je veoma komplikovan proces ostalo nam je isplatiti još tri povjerioca, sam postupak i papirologije su stvarno zahtjeve, posebno što su bivši „investitori“ otvarali račune u dosta banaka. Moraju se skinuti blokade sa svih računa, a to je zahtjevan proces, ali ne sumnjam da ćemo do početka sezone imati deblokiran račun“, kazao je Ćerim.
Znam sigurno ko će kenjati kad Karalić dobije nogu...AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:48Kakvi li ce samo biti komentari ako se rijesimo recimo Arnautovica?![]()
Nego, nadam se da ce u klubu ozbiljno shvatiti kup i da cemo imati malo srece i u izvlacenju parova.
Hrelja samo naprijed.
Za Arnautovica, sigurno ne bi dolazio ni onaj krkan sto na utakmici prodornim glasom se dere sa zapada "HOOOONDAAAA" (valjda misli da je na koridi), a u zadnje vrijeme pocinje me iritirat i onah sto ga "nadopunjava". Na "Hoooondaaaa" od ovog prvog, ide "karinoooo" od ovog drugog.limvolikce1945 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 23:46Znam sigurno ko će kenjati kad Karalić dobije nogu...AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 jul 2023, 22:48Kakvi li ce samo biti komentari ako se rijesimo recimo Arnautovica?![]()
Hrelja samo naprijed.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 12 gostiju.