NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jul 2023, 22:48

Kakvi li ce samo biti komentari ako se rijesimo recimo Arnautovica? :cool:

Nego, nadam se da ce u klubu ozbiljno shvatiti kup i da cemo imati malo srece i u izvlacenju parova.

Hrelja samo naprijed.
Celik!3,2,2.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 17 jul 2023, 23:17

A kakve li ce reakcije tek biti kad nas zenicko dijete Feno napusti, uh..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 17 jul 2023, 23:17

Truhlo je napisao/la:
17 jul 2023, 22:00
Ljudski je griješiti i nemam problem da to priznam. Nepromišljeno sa moje strane ali nema nazad, puno je posla pred nama da Čelik vratimo tamo gdje pripada i to mi je jedina vodilja bila od momenta kada sam došao u situaciju da pregovaram i dođem u jedan ovakav klub. Svoje iskustvo osvajanja ove lige četiri puta pokušam prenijeti mlađim igračima, ne kažem da ću uspjeti ali i ako će se možda sada ljudi iz kluba ljutiti sto ovako javno to kažem, neka mi ne zamjere, ja sam sportista i drugačije ne znam… nisam došao ovdje da budem drugi, peti, deseti, drugačije ne znam razmišljati. Ne kažem da ćemo uspjeti ali svakako da ćemo pokušati!!! 🏆
:bow:

Hajde hrelja zabij taj gol, da podivljamo :opaopa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 17 jul 2023, 23:19

phillies je napisao/la:
17 jul 2023, 21:50
5
:rol: :rol:
6

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 jul 2023, 23:20

Vidim da niko ne spominje taj odblokirani racun i dokle se doslo sa tim?

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 17 jul 2023, 23:21

Objavite cijene ulaznica da podivljamo :kafa:

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 17 jul 2023, 23:27

kinder_jaje je napisao/la:
17 jul 2023, 23:20
Vidim da niko ne spominje taj odblokirani racun i dokle se doslo sa tim?
Cerim je spominjao, kad je prozivka bila:
Kada je u pitanju deblokada računa, to je veoma komplikovan proces ostalo nam je isplatiti još tri povjerioca, sam postupak i papirologije su stvarno zahtjeve, posebno što su bivši „investitori“ otvarali račune u dosta banaka. Moraju se skinuti blokade sa svih računa, a to je zahtjevan proces, ali ne sumnjam da ćemo do početka sezone imati deblokiran račun“, kazao je Ćerim.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 jul 2023, 23:36

Profesionalno i od kluba i Hrelje.

Idemo dalje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 17 jul 2023, 23:40

Dajte kućnu listu od svih igrača da možemo pratiti šta im šira famElija misli, dugo do početka sezone. Stvarno uqurac, sve odavno postalo rijaliti....

Jao koji preokret javnog mnijenja u slučaju Hrelja-pitar. Za par minuta postade miljenik ko Saša Kajkut, još kad zabije koji gol, Truhlo će avatar promijeniti u njegovu fotku...
Rekoh li vam, pustite da se ljudi aklimatiziraju, pa sudite... ;)

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 17 jul 2023, 23:46

AllGunsBlazing je napisao/la:
17 jul 2023, 22:48

Nego, nadam se da ce u klubu ozbiljno shvatiti kup i da cemo imati malo srece i u izvlacenju parova.

Hrelja samo naprijed.
Znam sigurno ko će kenjati kad Karalić dobije nogu...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 jul 2023, 23:48

Joj ko sve komentarise objave na facebooku, nevjerovatno!Cuj komentar „da mu je klub dao dobru platu, otiao bi iz vojske“, ja i sta onda?Momak realno i nema neke kvalitete da igra u prvoj ligi (ako ima nek nadje klub i tamo zaradjuje platu, nek batali vojsku).Al et i da mu je klub dao neku solidnu platu kako neki zele,sta onda!? Kad se udje u premijer ligu za 2-3godine tek tad nemas mjesta za njega jer tu tek nema kvalitete momak!I eto mu problem u vojsku ne moze nazad, gdje ce raditi!?Onda ce biti kriv klub sto mu je dao samo ugovor na dvije godine!

Znaci samo zato sto su zenicka djecs trebaju ugovor do penzije dobiti!Jarane nije ovo monopol ovo je biznis i cao!Hladnokrvno se treba prema svakome postupiti pa makar da si se rodio ba centru Bilinog!
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 17 jul 2023, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 jul 2023, 23:49

Ma Truhlo trolla 🤣 doduse uspjesno 😊

Zgrozen sam komentarima na FB.

Uprava treba da drzi cvrsto kurs kojim ide i nista ne treba da ih poljulja. FUDBAL JE BIZNIS. FUDBAL JE FIRMA.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 18 jul 2023, 00:04

Ma kakav FB, kakvi klinci palci. Velika vecina nije ni pogledala utakmicu Celika od odlaska u kanton. Tome dodas famEliju, koja ce da im "miljenik" uslika gov.no i postavi, napisati - bravo, samo ti to mozes, ljubi te tetka. Njima dodas i dusmane Celika, kojih itekako ima i kojima smeta svaki dan sto je Celik jos uvijek tu.

Zaista ne mogu shvatiti da ljudi misle da cemo sa istim sastavom s kojim smo igrali kantonalnu ligu, napadati i igrati u Premijer Ligi. Pa hajmo onda vratiti Mahmutovica, Nurkovica na gol....Sta treba sad, karikiram, imamo mogucnost dovesti Cafua iz najboljih dana, al necemo, imamo Davuda, nece on nasem dijetu uzimati mjesto ? Ma hajte molim vas.

Podrska Upravi i samo cvrsto do konacnog uspjeha.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 18 jul 2023, 00:21

A fora je da prvi oni nisu vjerovali u te igrače kad su igrali u kantonu, to pokazuje posjeta na stadionu, poslije corona zabrane. Ali dobro, već sam napisao, šta očekivati od ljudi koji život provedu gledajući Zadrugu i slične deponije smeća... Kolić jest dobar čovjek, u to nema sumnje, znam provjereno, ali to ga ne kvalifikuje i nije parametar za dalje...

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 18 jul 2023, 00:25

Uprava napolje! Svu zeničku djecu su otjerali :urnebes:
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 18 jul 2023, 00:34

Smiješno pričat ovo za Kolića i fb.Prvo hvala momku sto je bio tu, ali Kolića nema nigdje od 2. sezone u DLC-u, čulo se nije za njega, jednostavno se osjeti taj pad forme i relacija posao-Čelik, a ugovor mu ne možeš ponudit duži od godinu dana, a niti ga možeš više držati i tu godinu, hem što sad ima veliku konkurenciju, hem što bi se gomilali igrači na toj poziciji i to ruku na srce gdje Kolić nema kvaliteta za 1. FL pored Bronje i ostalih, a kamoli za PL i kud sa njim onda.Sve bi bilo ni tamo ni vamo i klubu i njemu, samo bi se patili svi, ovako je najbolje.
Ovi što komentarišu po fb, to je sve polupismeno, a ne kamoli da se razumiju u dubinu nogometa, da to nije samo šutanje lopte nego jedna velika industrija i ovi koji negativno komentarišu su isto odakle je i Kolić većina njih ili komšije i sl.Kojim slučajem da klub ne izbori za 2 sezone promociju u PL, a da su ostali Kolić i Sijerkic i sl. igrači koji su otišli ili da nas pukne Rahić svi bi ti isti po fb pljuvali upravu kako nema pojačanja, kako je sramota da nas selo pobjedi itd.
Uz dužno poštovanje, ali to veze s vezom nema šta za njih predstavlja nogomet,polupismeno i to je to.

Zamislite da smo tako od kantona do 1. FL slušali ove umne glave, komšije,familiju, selo itd. pa mi bi u rosteru 40 igrača imali, prva postava Šehić,Pašalić,Šabić,Čičak..... i opet nebi valjala uprava, jer nebi bilo rezultata.
Svi svoju djecu guraju na silu, pa makar oni ne znali šutnuti loptu i toga će biti još kome nece valjati uprava.Samo ne znam što mu komšija ili famElija ne sredi da igra u Sarajevu, pa nismo mi sabirni centar.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 18 jul 2023, 00:47

Ako je neko mislio da ce sva ova "naša djeca" moći igrati sve do PL pa čak i u PL onda taj nema pojma o fudbalu. Pa kada bi svaki 10 naš junior koji dobije priliku u prvom timu bio kvalitet za PL mi bi bili na konju. Pa imali smo generaciju juniorskih prvaka pa koliko je iz te generacije igraca koji su napravili neku iole ozbiljniju karijeru?

P.S.
Nekako imam neki osjećaj da bi Šarić mogao biti najbolje pojačanje od novih.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 18 jul 2023, 02:42

Smijesni ljudi sa tom pricom ,sve ijedan igrac koji je otiso na pozajmicu ili koji je otisao ili ce otici sa punim pravom uradjeno i nema taj kvalitst .Prvi Mirso nema a nema ni Kolic ali njima hvala igrali su dali sve od sebe kad je trebalo .Narod konta sve zenicka djeca mogu igrat od Kantona do PL ,pa Sarajevo onakvu akademiju ima i skoro niko ne udje u prvi tim.
Kako rastes moras rast i u igrackom kadru ,zenicka djeca ne bi prosla ni Centar da nije bilo par pojacanja a kamo FL .

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 jul 2023, 08:20

limvolikce1945 je napisao/la:
17 jul 2023, 23:46
AllGunsBlazing je napisao/la:
17 jul 2023, 22:48

Hrelja samo naprijed.
Znam sigurno ko će kenjati kad Karalić dobije nogu...
Za Arnautovica, sigurno ne bi dolazio ni onaj krkan sto na utakmici prodornim glasom se dere sa zapada "HOOOONDAAAA" (valjda misli da je na koridi), a u zadnje vrijeme pocinje me iritirat i onah sto ga "nadopunjava". Na "Hoooondaaaa" od ovog prvog, ide "karinoooo" od ovog drugog.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 jul 2023, 08:30

Munire poceraaaaj :bih:

Munja je ubica, ima da momci trece gegenpres 90 minuta :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Zenicanin988 i 10 gostiju.