Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Samo neko dijete ili g*up covjek moze pozeliti nekom da mu Se noga slomi. zbog toga treba da se kazne ovo dvoje sto im je to zelja, a posebno ova djevojka promiskuitetnog morala, odgoja koji je na nivou onog od 100 god. p.n.e.
Pa sta ste vi ocekivali... da nece biti ovakvih tenzija, ovakvih startova, u najvecem derbiju Engleske?
Pa covjece, ovo je Engleska, kolijevka fudbala, i potpuno je ocekivano ovo vidjeti. Neko to ne voli, nekome se to svida, ali niko to ne moze zaustaviti.
Pa covjece, ovo je Engleska, kolijevka fudbala, i potpuno je ocekivano ovo vidjeti. Neko to ne voli, nekome se to svida, ali niko to ne moze zaustaviti.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- King Kenny
- Kontakt:
Kakve frustracijeCartman je napisao/la:Sto si ti ovdje doso europaligasu? Pisem sta hocu, i slomljena noga Carraghera bi mi bila draza od gola u mrezi Reyne.ackeey je napisao/la:Covjek na cijem je avataru ova gromada od covjeka ne bi smio izjavljivati ovakve stvari!Cartman je napisao/la:Sudije nas mrze. Unistit ce nas, to je ocito.
Igra opet katastrofa, nista ne ocekujem vise. Samo se nadam da ce neko Carragheru slomit nogu. Nadam se Carrick, pa da ga ne moramo gledat u sljedecim utakmicama.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Totalno neorganizovana igra. 
Berbatovu se slučajno ukazala prilika i ne znam da li ste više imali ijednu polušansu.
@Cartman
To nisam očekivao od tebe.

Berbatovu se slučajno ukazala prilika i ne znam da li ste više imali ijednu polušansu.
@Cartman
To nisam očekivao od tebe.
You'll never walk alone.
Cartman je napisao/la: Sto si ti ovdje doso europaligasu? Pisem sta hocu, i slomljena noga Carraghera bi mi bila draza od gola u mrezi Reyne.
A meni je odlazak onog malog Portugalca u svlacionicu, i nestanak stalnih padanja i placova sa terena jos drazi od ova dva gola sto smo zabili.
Carra, YNWA.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Cartmane, necu ulaziti u rasprave, ali si fakat civilizovan, u pm...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
i meni se čini da je nešto ozbiljno u pitanju, ne bi on onako reagovao da nijeslani grad je napisao/la:a u pm..naniju su j.e.b.a.l.i sezonu izgleda.......

jooj i tebe i komentara. Što nas mrze ? Čovjek je postavio visok kriterij jer da nije bila bi već 4 crvena u 1 poluvremenu a da je mogao dati Jamie-u mog'o je. Ali krivi smo sami mi jer igramo u najmanju ruku sa pola snage a ionako smo oslabljeni.Cartman je napisao/la:Sudije nas mrze. Unistit ce nas, to je ocito.
Igra opet katastrofa, nista ne ocekujem vise. Samo se nadam da ce neko Carragheru slomit nogu. Nadam se Carrick, pa da ga ne moramo gledat u sljedecim utakmicama.
I dajte ljudi jbt pustite neka pište ko šta hoće nemora se spamati tema ignorirajte one komentare koji su smiješni i koji ne zaslužuju citiranje barem od strane ovih padobranaca sa LFC teme.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Niko to nemoze zaustaviti i ocekivao sam nesto slicno ali ne u ovolikoj mjeri. Ipak ponasanje pojedinih koji uzivaju u tome me zgrozava.polga je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali... da nece biti ovakvih tenzija, ovakvih startova, u najvecem derbiju Engleske?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- _karabaja_
- Kontakt:
Zbog igraca kao sto je Carragher zalim sto sada u ekipi nemamo Keana 

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sto niste moralisali kada je ferdinand Sagni dres raznio kopackom u skoku???
Celik!3,2,2.
Kuyt nam dao hattrick
Ovim sam sve rekao!

- Los_Blanos2
- Kontakt:
drH je napisao/la:Kuyt nam dao hattrickOvim sam sve rekao!

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jad i cemer. Pa vidite li sad kakav je igrac to djubre zvano Carrick? Moron cisti.
Od ovakve ekipe izgubit je sramota. Hvala Bogu pa rusi nisu oni stari, pa se borimo sa Arsenalom koji je los kao i mi.
Od ovakve ekipe izgubit je sramota. Hvala Bogu pa rusi nisu oni stari, pa se borimo sa Arsenalom koji je los kao i mi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa i ja bi dao ovakav hattrick jbt.drH je napisao/la:Kuyt nam dao hattrickOvim sam sve rekao!
Prvo ukenjan strasno lep prodor Suareza,pri cemu je cak rizikovao i ofsajd,zatim iskoristena asistencija Nania,i sada odbijena lopta nakon suta Suareza,gde odbrana Manchestera ne bi ni pomislila da krene prema njoj.

A inace sudije opet kvare derbi,cini se da "ljudima u crnom" nije bilo dovoljno sto su onako sudili u utorak pa sada jos to nastavljaju.
Cist crveni ne daje Carragheru,pa onda Maxiu ni opomenu nije dao koliko sam video za ono udaranje Rafaela,pa onda crveni za Rafaela.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
J.e.b.o ekipu kojoj Kujt uvali tri gola!!drH je napisao/la:Kuyt nam dao hattrickOvim sam sve rekao!
Samo da ne padne cetvrti, da ne padam bezze na prvom paru, mrsko mi se ici popravljat

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Devil,
E jbg rizikov'o offside, a Suarez skoro sa linije uputio loptu(dakle Kuyt se nalazio iza iste, pa ono se ne bi sudilo ni u bh. Premier Ligi kada bi gosti onako zabili
). U svakom slučaju, bolja ekipa na terenu trenutno vodi. Ne'a se tu šta više pričati. Nisam očekiv'o da će Manchester 2x zaredom izgubiti, al' i to se desilo.
E jbg rizikov'o offside, a Suarez skoro sa linije uputio loptu(dakle Kuyt se nalazio iza iste, pa ono se ne bi sudilo ni u bh. Premier Ligi kada bi gosti onako zabili

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Umalo poker 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovaj Mancester u zadnje 2 godine je rupa za svaku generaciju ovog kluba od kada pratim fudbal. Znaci, katastrofa, Fergi izvlaci previse iz ovako loseg tima (prije svega napadackog dijela tima).Monolog je napisao/la:@Devil,
E jbg rizikov'o offside, a Suarez skoro sa linije uputio loptu(dakle Kuyt se nalazio iza iste, pa ono se ne bi sudilo ni u bh. Premier Ligi kada bi gosti onako zabili). U svakom slučaju, bolja ekipa na terenu trenutno vodi. Ne'a se tu šta više pričati. Nisam očekiv'o da će Manchester 2x zaredom izgubiti, al' i to se desilo.
Pa **** te, MU ne bi bio favorit ni da gostuje Drini u Zvorniku

Bolje sto ne gledam utakmicu, da mi bezze ne stvaraju tegobe Berbatov, Nani i drustvo u 'napadu'.
Samo nek' ostane ovako, da se ne moram popravljat

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ima jos dosta do kraja sezone,United je i dalje prvi i tako ce da zavrsi!
Mozda, ali samo radi vrlo lose konkurencije. Pa ona ekipa iz 2008. bi ove scouserske jadove razbila sa pola snage. Jos sad ako je onaj mesar ozbiljno povrijedio Nania, crno nam se pise. Ja znam da mi ni solidnu ekipu ne mozemo pobjedit u gostima. Ma nismo sigurni ni protiv onih najgorih poput Wolvesa i West Hama.MUFC_#1 je napisao/la:Ima jos dosta do kraja sezone,United je i dalje prvi i tako ce da zavrsi!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.