Momak se zeli dokazati, nije mrtvi Arezina

Šarić i Hrelja po krilima, i Salkanovic naprijed

Moderator/ica: GracanicaAA
Momak se zeli dokazati, nije mrtvi Arezina
Ne broji se ovo. Kad objavi na svom profilu onda cemo razmotriti
Koliko je to u Zenici 1 kg paradajza pitam za drugalaudrop je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:09Truhlo je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:07Tebra opusteno, necemo trositi energiju na kolicevu sestru i zuninu materlaudrop je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:04Prisone, sad se aktiviraju ovi koji nisu utakmice pogledali prethodne tri godine. Mi trebamo, kao članovi i vlasnici kluba, opravdati epitet "jedan od vlasnika Čelika" i argumentovano odgovoriti na sve takve komentare ljudima koji nisu upućeni u trenutnu finansijsku, strukturnu, sportsku, infrastrukturnu i bilo koju drugu tematiku kluba.![]()
Ja sam tu da podivljam kad cujem treba jak covjek, vi ostali se rasporedite na druge teme. Vec imamo i direktora infrastrukture @avenija i menadjera za streaming i tv prijenose @celicni![]()
![]()
![]()
Moramo se spremiti za urnebes kad izađu informacije o cijenama ulaznica. Kontra ofanziva.
Moj prvi argument će biti: 2KG paradajza = cijena ulaznice za utakmicu Čelika na naljepšem stadionu u BiH![]()
![]()
Bravo uprava!Tako se brani klub! 'Informativni razgovor " se obavi i nek bude svim igracima koji dodju u Celik jasno da nema slikanja I javnog eksponiranja drugih klubova na mrezama! Tu nema kompromisa! HRELJA dobro nam dosao,dok si u Celiku igraj srcem I raja ce te zavoljeti I postovati kao Semu Barjaktarevica ili Edina Hadzialagica (stari nas centarhalf iz Juge)koji su bili pitari.Nek su se tenzije spustile,Celik iznad svih!
3 i po marke al je vrhunskog kvalitetaalmir2018 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 21:43Koliko je to u Zenici 1 kg paradajza pitam za drugalaudrop je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:09Truhlo je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:07
Tebra opusteno, necemo trositi energiju na kolicevu sestru i zuninu mater![]()
Ja sam tu da podivljam kad cujem treba jak covjek, vi ostali se rasporedite na druge teme. Vec imamo i direktora infrastrukture @avenija i menadjera za streaming i tv prijenose @celicni![]()
![]()
![]()
Moramo se spremiti za urnebes kad izađu informacije o cijenama ulaznica. Kontra ofanziva.
Moj prvi argument će biti: 2KG paradajza = cijena ulaznice za utakmicu Čelika na naljepšem stadionu u BiH![]()
![]()
![]()
Kakav je ovo odgovor, kontam Mico iz gracanice se javio na temi pa mu se broji
Sta zenica covjeku uradi
Ljudski je griješiti i nemam problem da to priznam. Nepromišljeno sa moje strane ali nema nazad, puno je posla pred nama da Čelik vratimo tamo gdje pripada i to mi je jedina vodilja bila od momenta kada sam došao u situaciju da pregovaram i dođem u jedan ovakav klub. Svoje iskustvo osvajanja ove lige četiri puta pokušam prenijeti mlađim igračima, ne kažem da ću uspjeti ali i ako će se možda sada ljudi iz kluba ljutiti sto ovako javno to kažem, neka mi ne zamjere, ja sam sportista i drugačije ne znam… nisam došao ovdje da budem drugi, peti, deseti, drugačije ne znam razmišljati. Ne kažem da ćemo uspjeti ali svakako da ćemo pokušati!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.