City TV je prenosio utakmice, onda smo imali izvještaje svih utakmica, sve golove. Ovo sad je dno dna.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Sedin Ljuca blizu potpisa za Stupčanicu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
27 days left…
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Za lize lige, jedno od boljih rjesenja je ponuditi lokalnim televizijama da rade prenose. Nesto tipa ove city tv, onda lokalne televizije da preuzmu svoj klub, rtv zenica domace utakmice Čelika, tktv ili kako se vec zove slobode i drugih... za ove lige to je sasvim ok rjesenje. Ukoliko to ne ide, ponuditi klubovima da sami preko platformi rade strimove ili savez da ulozi i preko vanjskog saradnika i na svome yt kanalu prenosi sve utakmice. To bi bilo i najbolje, da imamo savez kako treba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Slazem se. Kad je Sloboda prvi put bila u Federalnoj TV TK je prenosio sve domace utakmice. Bilo bi bas dobro da bude tako kao sto si napisao. Povecala bi se gledanost tih kanala, a ljudi bi imali gdje gledat nize ligeredbull93 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 15:39Za lize lige, jedno od boljih rjesenja je ponuditi lokalnim televizijama da rade prenose. Nesto tipa ove city tv, onda lokalne televizije da preuzmu svoj klub, rtv zenica domace utakmice Čelika, tktv ili kako se vec zove slobode i drugih... za ove lige to je sasvim ok rjesenje. Ukoliko to ne ide, ponuditi klubovima da sami preko platformi rade strimove ili savez da ulozi i preko vanjskog saradnika i na svome yt kanalu prenosi sve utakmice. To bi bilo i najbolje, da imamo savez kako treba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U NK Jedinstvo Bihać u potrazi za šefom struke
U igri je nekoliko imena

U igri je nekoliko imena
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Tuzla

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto se prenosa tice, mrka je kapa. Prava na prenos ima Arena koja se za slijedecu sezonu prenositi ukupno 4 susreta, najvjerovatnije u reprezentativnim pauzama.
Jel u Čeliku još ima neko od Adilovica. Sjećam se trojica su bila a najmlađi bi mogao da je tu negdje još aktivan
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Mi takve razdijelimo po mahali, jednog kod selje udomili, drugog kod pitara, a treceg mozemo kod vas.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- ASD
- Kontakt:
4 brata Adilović su bila u Čeliku.
Samo jedan igra aktivno fudbal.
Samo jedan igra aktivno fudbal.
Adi je kod nas branio polusezonu prije Slovenije
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ja se (uzalud) obradovo da je Arena danas potpisala za PL i KUP, a da nije za FL, a oni dakle imaju ugovor i sa FL.
Jbg, ostaje mi gostujuce pratit tekstualno.
Nemate pojma tuzlaci koliko ste uboli sa sir tom cat. Andjeo najveca seoska varalica u BiHMeđutim, prema riječima bivšeg reprezentativca Malija, između njega i Tuzla Cityja saradnja je bila sve osim bajne. Štaviše, istakao je period u Tuzla Cityju kao najgori u inostranoj karijeri.
- Moje najgore iskustvo u inostranstvu. Od navijača, predsjednika, do osoblja. Doktora nema, ili u najboljem slučaju, kada im se radi. Povrh svega, lopovski klub. Kasnili su mi sa plaćanjem više od šest mjeseci više od 30 hiljada evra. Prevarantski način plaćanja na crno. To su amateri koji ne znaju ništa o fudbalu. Ne bih savjetovao nijednom fudbaleru da ide tamo. Diktatorski klub koji vodi predsjednik koji nema pojma o fudbalu. FIFA vodi istragu zbog ucjenjivanja i ugrožavanja igrača, rekao je Alassane Diaby.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Da li je sad Arena Sport preuzela i Prvu ligu FBiH sa ovim produživanjem ugovora sa Premijer ligom?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Haman da nije, cim Vico nista nije rekao za tu ligu...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa šta znam, možda će nam to i ići u korist. Klubovi se mogu organizovati da prenose preko Youtube-a ili društvenih mreža, a mogle bi i lokalne televizije pokrivat dosta toga.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Prva i druga liga federacije nije u nadleznosti nsbih. IO nsfbih donosi odluku o tv pravima, sponzoru lige i vodi ligu. Tehnicki imas ns bih, ns fbih, fs rs, kantonalne saveze i regionalne u rs.u. Ne moze vico prodati tv prava kantonalne lige zdk ili prve lige fbih kada nije nadlezan za te stvari.
Za prvu ligu bi odlicno bilo kada bi bhtelecom uletio za sponzora lige i city tv da radi prijenose. Za telekom je sitnis 300k po sezoni realno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Liga je odron, nikome nije interesantna, kakav otkup prava, kakvi bakrači.
PL je odron od lige, sa odron igračima. I takvi odron igrači iz PL ne žele da čuju za FL. Onda shvatiš u kakvom mulju od lige smo mi, likće i još neki klubovi sa tradicijom...
Ovo sranje od lige zaobilaze svi, a pogotovo neki sponzori i tv kuće. Mislim da Arena neće prenositi, možda uleti ovaj City TV, sa jednom tekmom sedmično.
PL je odron od lige, sa odron igračima. I takvi odron igrači iz PL ne žele da čuju za FL. Onda shvatiš u kakvom mulju od lige smo mi, likće i još neki klubovi sa tradicijom...
Ovo sranje od lige zaobilaze svi, a pogotovo neki sponzori i tv kuće. Mislim da Arena neće prenositi, možda uleti ovaj City TV, sa jednom tekmom sedmično.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Lupas gluposti Jolda. Znas li koliko je mtel placao klubovima za njihov sponzorski ugovor? Znas li koliko su savezu placali?Sky9 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 20:56Liga je odron, nikome nije interesantna, kakav otkup prava, kakvi bakrači.
Ako nije interesantna, zasto bi mtel izdvojao stotine hiljada na odron ligu (prvu ligu), zasto bi city tv radio prijenose, pa i arena, jeste da je na kapaljku, mozda se ove sezone promjeni zbog Slobode i Celika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.