NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

prisonbreak
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 17 jul 2023, 19:47

I u barazu nije bio petak 😎
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 17 jul 2023, 19:54

Evo po ko zna koji put, optuzbe na racun kluba da se ostavljaju "babini sinovi", da se "placa" igra u dresu i da to sve tako funkcionise, komentar Besine sestre ispod para oci. Mislim da bi klub trebao da se izjasni za ovakve stvari i da stane u kraj ovima. Ako nije istina, zasto porodice igraca koji odlaze sa veeelikom ljubavi prema klubu dopustaju da se takvo nesto komentarise. Malo sam isfustriran 🙄
Ponosni smogovac!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 jul 2023, 19:59

DaDi88 je napisao/la:
17 jul 2023, 19:54
Evo po ko zna koji put, optuzbe na racun kluba da se ostavljaju "babini sinovi", da se "placa" igra u dresu i da to sve tako funkcionise, komentar Besine sestre ispod para oci. Mislim da bi klub trebao da se izjasni za ovakve stvari i da stane u kraj ovima. Ako nije istina, zasto porodice igraca koji odlaze sa veeelikom ljubavi prema klubu dopustaju da se takvo nesto komentarise. Malo sam isfustriran 🙄
Sad sam baš pogledao malo komentare. Ono što mi je više zapalo za oko je Žunina mama koja lajka sve komentare koji direktno pljuju upravu i klub. :wave: Nek se zna, ima i arhivirano za ne daj Bože :thumbup:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 jul 2023, 20:00

Besina sestra komentarise, a Zunina mama lajka 😂😂😂

Sta je ovom narodu, sto ovoliko patetike prosipaju 🤔🤔🤔
Pa svi koji su do sad otislo, otisli su debelo sa razlogm, u DLC Beso se nije nesto puno igrao, i kad je igrao bio je obicni prosijek, dobar momak ali napredovati se mora.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 17 jul 2023, 20:01

Smiješan narod sa žalosnim mentalitetom.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 17 jul 2023, 20:03

Kazem vam momci opusteno, ovi komentari su kamilica, kada se objave cijene pojedinacnih i sezonskih ulaznica :mrgreen:

Puna podrska UO i menadzmentu kluba. Samo u kost momci, kako rastemo tako se i broj dusmana povecava :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 jul 2023, 20:04

Prisone, sad se aktiviraju ovi koji nisu utakmice pogledali prethodne tri godine. Mi trebamo, kao članovi i vlasnici kluba, opravdati epitet "jedan od vlasnika Čelika" i argumentovano odgovoriti na sve takve komentare ljudima koji nisu upućeni u trenutnu finansijsku, strukturnu, sportsku, infrastrukturnu i bilo koju drugu tematiku kluba.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 17 jul 2023, 20:07

laudrop je napisao/la:
17 jul 2023, 20:04
Prisone, sad se aktiviraju ovi koji nisu utakmice pogledali prethodne tri godine. Mi trebamo, kao članovi i vlasnici kluba, opravdati epitet "jedan od vlasnika Čelika" i argumentovano odgovoriti na sve takve komentare ljudima koji nisu upućeni u trenutnu finansijsku, strukturnu, sportsku, infrastrukturnu i bilo koju drugu tematiku kluba.
Tebra opusteno, necemo trositi energiju na kolicevu sestru i zuninu mater :rol:

Ja sam tu da podivljam kad cujem treba jak covjek, vi ostali se rasporedite na druge teme. Vec imamo i direktora infrastrukture @avenija i menadjera za streaming i tv prijenose @celicni :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 jul 2023, 20:09

Truhlo je napisao/la:
17 jul 2023, 20:07
laudrop je napisao/la:
17 jul 2023, 20:04
Tebra opusteno, necemo trositi energiju na kolicevu sestru i zuninu mater :rol:

Ja sam tu da podivljam kad cujem treba jak covjek, vi ostali se rasporedite na druge teme. Vec imamo i direktora infrastrukture @avenija i menadjera za streaming i tv prijenose @celicni :kafa:
:urnebes: :urnebes:

Moramo se spremiti za urnebes kad izađu informacije o cijenama ulaznica. Kontra ofanziva.

Moj prvi argument će biti: 2KG paradajza = cijena ulaznice za utakmicu Čelika na naljepšem stadionu u BiH :opaopa: :bih:

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 17 jul 2023, 20:09

Meni nije problem kad komentarise neko lijevi tamo, problem je kad klub se sporazumno rastane sa igracem i opise tog istog igraca kao da je veci navijac od bilo koga, a na kraju njegova porodica pljuje klub. "Neko" je morao ispricati porodici stanje u kakvom je, a ja sam siguran da nije tako 1000%. Al et...
Ponosni smogovac!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 17 jul 2023, 20:26

Kao sto laudrop kaze sad ce se aktivirati oni sto u ove 3 godine utakmice nisu pogledali, prvi su u redu da pljuju. Pustit ih, nek pljuju, takvi nam i ne donose nista, opet na derbi utakmicu ce doci i tako u krug. Ovo za komentarisanje porodice od igraca, pustit isto, to majke i sestre dozivljavaju drugacije. Mislim nije uredu i ne bi trebalo da dodje do toga, klub ne smije ni sa jednim igracem guzicom vrata zatvoriti, mi moramo naprijed ici. Za ulaznice, neka komentarisu, imaju puno pravo. Kome se ne svidja, ima uvijek istok ili jug po manjoj cijeni. Fb/forum komentatore samo ignorisati, seru ko foke svakako.

Na kraju kad se linija podvuce, svi ce oni opet doci na stadion kada bude hajp i derbi utakmica, jer jednostavno oni su takvi, da igramo pl ne znam ti kako, oni ce na derbi i hajp utakmice samo dolaziti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 17 jul 2023, 20:28

Šta se to ima komentarisat cijena ulaznica? ZAPAD 6
ISTOK 5
JUG 4
SJEVER 3
I šta sad tu nije jasno kome? Ne mogu oni poskupiti koliko ja mogu kupiti!!! Količu hvala ti za sve,borio se trudio koliko je mogao,dao je neke važne golove za Čelik a posebno onaj u Žepču!!! I to je to jednom guzicom ne može se na dva posla!
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 17 jul 2023, 20:31

zamorano je napisao/la:
17 jul 2023, 20:28
Šta se to ima komentarisat cijena ulaznica? ZAPAD 6
ISTOK 5
JUG 4
SJEVER 3
I šta sad tu nije jasno kome? Ne mogu oni poskupiti koliko ja mogu kupiti!!! Količu hvala ti za sve,borio se trudio koliko je mogao,dao je neke važne golove za Čelik a posebno onaj u Žepču!!! I to je to jednom guzicom ne može se na dva posla!
:tokralju: :tokralju: :salut:
Nisu te cijene ulaznica, druge su :mrgreen:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 jul 2023, 20:34

limvolikce1945 je napisao/la:
17 jul 2023, 18:55
Sky9 je napisao/la:
17 jul 2023, 18:04
17 jul 2023, 17:58
Jao, evo nam Mirsada Dedića trenera golmana u Slobodi.
Dobro došao na Bilino... :twisted: :twisted: :twisted:
:mrgreen:
U čemu je fazon, neki raniji aferimi?
Ljubimac objektivne zeničke publike.... :kafa:
OK drug, a ovoga gore neću komentarisati. Nisam došao da provociram...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 jul 2023, 20:36

Sky9 je napisao/la:
17 jul 2023, 20:34
Sky9 je napisao/la:

Nisam ni ja na vaš dolazio da provociram pa me isto dočekalo, ajde noga :guz:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 jul 2023, 20:37

laudrop je napisao/la:
17 jul 2023, 20:36
Sky9 je napisao/la:

Nisam ni ja na vaš dolazio da provociram pa me isto dočekalo, ajde noga :guz:
Ja ti "a" nisam rekao, zar ne? ;)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 17 jul 2023, 20:38

Sky9 je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:

Jolda uvijek si dobrodosao. Da tebe nije bilo, qrko bi fukare bile na juznoj tribini protiv Beitara.

Ubi macak posao, javi se na prvoj federalnoj :kafa:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 17 jul 2023, 21:08

Klub razmišlja u pravcu modernog kluba u svim svojim okvirima i mogućnostima. Ne ide sve preko jedne noći. Skuplje karte od nove sezone ali i veća ponuda :opaopa:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 jul 2023, 21:23

Hrelja samo nastavi naprijed, pokazi se na zelenom terenu, dovoljno je ❤️

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 17 jul 2023, 21:24

Hrelja zenicki do kosti :salut:

Koji smo mi ludjaci, mrtvog pitara tjeramo da se izvinjava sto navija za sarajevo :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 9 gostiju.