Šta im radimo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Cuj trebo mu je nogu slomiti,pa nemogu da vjerujem da si ovo napisala.Daj mi razlog zato je trebao da slomi nogu ?Lily je napisao/la:Joj ljudi da vas pozdravim samo, uzivajte u nasoj dominaciji !
Carra je postupio kako je postupio i sta sad? Trebo je nogu da mu slomije ! Joj sto nas Kenny ne vodi od pocetka.. Svasta je moglo da bude. Al' ima sljedeca sezona.
YNWA !
Ma zesci proser....Admir_Sa je napisao/la:prosralo ga, jednu sa metar ubacio, a drugu sa 10cmmuXmania je napisao/la:joj KOJOT poludio![]()
Sta ono Suarez pocini mati mila
Vjerovatno je ovo zezancija.Megamon je napisao/la:Suarez je kloc,ne moze oni Dzeki kopacke cistiti.
Naravno da nije ali sa ljudske strane uzivati u tome je grozno. Nemam rijeci za sve pacenike sa Unitedove i Liverpoolove strane koji uzivaju u tome.asylum je napisao/la:Nema veze, vjerovatno većina Naniju želi sve najbolje. Uvijek se nađe neki dušman.![]()
COME ON LFC,
vrijeme je za Kerolovih dvatesetak minutica.
Slažem se sa Rooneyem samo ne znam zašto bi opominjali Lily koja je to izjavila. Mislim da nije zabranjeno
da nekome želiš da slomi nogu.
Zato sto je nula. Eto zasto, ne volim ga kao niti jednu osobu koja igra za Scum, jedinog kojeg barem malo cijenim je Giggs ostalo nula. Jeste da nije sportski al' to je sve isto kao i kada smo se radovali kad je Agger malo laktom Torresa.DAVID VILLA 7' je napisao/la: Cuj trebo mu je nogu slomiti,pa nemogu da vjerujem da si ovo napisala.Daj mi razlog zato je trebao da slomi nogu ?
Nije,ove antitalente iz odbrane periferaca bi prosao i Varupa iz Travnika.asylum je napisao/la:Vjerovatno je ovo zezancija.Megamon je napisao/la:Suarez je kloc,ne moze oni Dzeki kopacke cistiti.
Isto kao sto se ne vide persie, bendtner i ostallih 99% napadaca engleske ligeMegamon je napisao/la:Nije,ove antitalente iz odbrane periferaca bi prosao i Varupa iz Travnika.asylum je napisao/la:Vjerovatno je ovo zezancija.Megamon je napisao/la:Suarez je kloc,ne moze oni Dzeki kopacke cistiti.![]()
Nikad od njega igraca,nebi se vidio pored Vidica i Ferdinanda.
hahaha na cemu si ti ?Megamon je napisao/la:Suarez je kloc,ne moze oni Dzeki kopacke cistiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.