BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosanac035
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la bosanac035 » 17 feb 2011, 08:37

Saban je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Jeli Ljajić izgubljen za BiH? Znam da se prije par mjeseci spominjao na ovom forumu.
Nije!
Jeste izgubljen. Iako nije odigrao zvaničnu utakmicu za Srbiju, lik je rekao da mu je jedina želja Srbija i da nema druge zemlje. Toliko o Ljajiću da se ne otvara rasprava bez potrebe ;)
I Love this game !!!

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 17 feb 2011, 10:02

bosanac035 je napisao/la:
Saban je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Jeli Ljajić izgubljen za BiH? Znam da se prije par mjeseci spominjao na ovom forumu.
Nije!
Jeste izgubljen. Iako nije odigrao zvaničnu utakmicu za Srbiju, lik je rekao da mu je jedina želja Srbija i da nema druge zemlje. Toliko o Ljajiću da se ne otvara rasprava bez potrebe ;)
Igrao je sada dve prijateljske i protiv Izraela bio najbolji igrac na terenu, rezervisao mesto u startnoj postavi

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2011, 10:58

koliko ja znam niko ga od nasih iz saveza nije ni trazio, osim sto su ga neki navijaci pitali preko fejsbuka da igra za BiH pa se u Srbiji bila digla frka i on morao demantovati.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 26 feb 2011, 14:54

Sta je sa Jasminom Sudicem igracem Malmo FF? Bila se digla prava prasina oko njega prije povrede? Oporavio se je momak al nekako je pao u zaborav? Igra li?

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 26 feb 2011, 14:59

rixadu je napisao/la:Sta je sa Jasminom Sudicem igracem Malmo FF? Bila se digla prava prasina oko njega prije povrede? Oporavio se je momak al nekako je pao u zaborav? Igra li?
opet se povrijedio..ligamenti od stakla.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 mar 2011, 15:43

Hihihi koliko smo slinili za Avdicem misleci da je neki aman potencijal a covjek nestao u rupi od kluba zvani Werder...
Hajd da se kladimo da ce za kratko vrijeme Avdic izjaviti "Ja se osjecam Bosancem i uvijek sam zelio igrati za BiH,kada god sam imao priliku gledao sam utakmice reprezentacije" ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 06 mar 2011, 16:36

Za_raju je napisao/la:Hihihi koliko smo slinili za Avdicem misleci da je neki aman potencijal a covjek nestao u rupi od kluba zvani Werder...
Hajd da se kladimo da ce za kratko vrijeme Avdic izjaviti "Ja se osjecam Bosancem i uvijek sam zelio igrati za BiH,kada god sam imao priliku gledao sam utakmice reprezentacije" ;)
Werder iz Bremena nije rupa od kluba ako nisu trenutno u formi i ove sezone im neide neznaci da su rupa od kluba.Momak je tek dosao u Werder i ima 22godine....a nisu svi Messi ili Ronaldinho,Kaka da igraju sa 16 godina kao jedni od najvazniji igraca.
RIP SALE VILENJAK

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 mar 2011, 16:50

solidna samarcina onim pojedincima ovdje sto su vjerovali ovom krivoustom hinjcu :lol:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/lend ... tsku/53148
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 mar 2011, 17:55

Kao da mi nismo skontali da skrece paznju na sebe ;) ;)
Svako pametan bjezi od nas,to je tako mada mi sami sebe ubjedzujemo da to nije tako ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 09 mar 2011, 18:54

Ovaj nikad nije mogao ni prismrdit dresu reprezentacije, ma kako se nabacivao. Sve neka nejac. Podsjeca na onog zutog iz Borca, sto mu se gubi svaki trag.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 mar 2011, 19:02

Za_raju je napisao/la:Kao da mi nismo skontali da skrece paznju na sebe ;) ;)
Svako pametan bjezi od nas,to je tako mada mi sami sebe ubjedzujemo da to nije tako ;)
ma ovakve su situacije najbolje i najjasnije poslije ovakvih poteza znaš na čemu si i ne zoveš ga više ni po koju cijenu makar i klečao za poziv.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 mar 2011, 19:18

STEVIE je napisao/la:solidna samarcina onim pojedincima ovdje sto su vjerovali ovom krivoustom hinjcu :lol:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/lend ... tsku/53148
Rinaka igrac, koji ce nam...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 mar 2011, 19:27

brazzo je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Kao da mi nismo skontali da skrece paznju na sebe ;) ;)
ma ovakve su situacije najbolje i najjasnije poslije ovakvih poteza znaš na čemu si i ne zoveš ga više ni po koju cijenu makar i klečao za poziv.
pa znalo se odmah, cim je njemu BiH bila rezervna nakon Hrvtatske, a ti "ma pusti novine itd.." :roll:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 mar 2011, 19:37

bordo_Sarajevo je napisao/la: pa znalo se odmah, cim je njemu BiH bila rezervna nakon Hrvtatske, a ti "ma pusti novine itd.." :roll:
a jbg jeste činjenica da će većina igrača tako postupiti ali ne možeš me ubijediti da nekad i novinari ne prenesu netačnu informaciju ili napišu tekst na principu ''rekla kazala'' bez da kontaktiraju momka uopšte, ali ovako kad je čista situacija nema razmišljanja taman da se radi o najboljem igraču europe ne treba ako će igrati protiv svoje volje.
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2011, 21:22

Čekam poziv iz NSBiH

Javnost u BiH sa nestrpljenjem čeka da zaigrate za našu reprezentaciju. Da li je to i Vaša želja i je li Vas, konačno, neko kontaktirao iz Nogometnog saveza BiH?

Znam da većina navijača BiH želi da igram za "zmajeve" i drago mi je zbog toga. No, već u nekoliko intervjua, a između ostalih i vama, rekao sam da me niko iz NSBiH nije kontaktirao. Situacija se nije promijenila. Stičem utisak da me ne žele u reprezentaciji BiH. Pa da je drugačije valjda bi me do sada neko pozvao i razgovarao sa mnom. S druge strane, u nacionalnoj vrsti Švicarske sam kapiten, iako nisam Švicarac. Izuzetno su pažljivi prema meni. Međutim, ima još vremena, možda se nešto promijeni.

Da li biste odazvali pozivu u mladu reprezentaciju?

Ne mogu još ništa da potvrdim.

Koja Vam je prva asocijacija kad se spomene BiH i možete li nam za kraj otkriti kada ponovo dolazite u Sarajevo?

Bio sam u decembru 2010. godine. Mislim da ću ponovo doputovati u junu. Zaista volim doći u BiH. Radujem se susretima sa svojom familijom.

Mladi Hajrovic iz Arsenala ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 mar 2011, 23:53

Goalgetter je napisao/la:Čekam poziv iz NSBiH

Javnost u BiH sa nestrpljenjem čeka da zaigrate za našu reprezentaciju. Da li je to i Vaša želja i je li Vas, konačno, neko kontaktirao iz Nogometnog saveza BiH?

Znam da većina navijača BiH želi da igram za "zmajeve" i drago mi je zbog toga. No, već u nekoliko intervjua, a između ostalih i vama, rekao sam da me niko iz NSBiH nije kontaktirao. Situacija se nije promijenila. Stičem utisak da me ne žele u reprezentaciji BiH. Pa da je drugačije valjda bi me do sada neko pozvao i razgovarao sa mnom. S druge strane, u nacionalnoj vrsti Švicarske sam kapiten, iako nisam Švicarac. Izuzetno su pažljivi prema meni. Međutim, ima još vremena, možda se nešto promijeni.

Koja Vam je prva asocijacija kad se spomene BiH i možete li nam za kraj otkriti kada ponovo dolazite u Sarajevo?

Bio sam u decembru 2010. godine. Mislim da ću ponovo doputovati u junu. Zaista volim doći u BiH. Radujem se susretima sa svojom familijom.

I Seada i Izeta treba polako uvodit u reprezentaciju, to su velike nade kao i Seferovic iz Fiorentine koji ce aBd kad onaj kreten ode sa klupe dobiti priliku u prvoj ekipi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 10 mar 2011, 04:04

bosanac035 je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Nije!
Nije izgubljen!!!! Ne mozes izgubiti ono sto nisi nikad imao. Ljajic i njegov otac su se nedvosmisleno izjasnili kao Srbi, Srbijanci i sta ti ja znam kako sebe nazivaju drzavljani Srbije. Nista kontra momka, svaku srecu mu zelim - da za Srbiju na svakoj utakmici postigne po dva gola te tako ublazi poraze Srbije.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 10 mar 2011, 15:15

Sušić: Ako Gavranović može igrati za BiH, dobit će moj poziv

Mario Gavranović, mladi reprezentativac Švicarske koji vuče korijene iz naše zemlje, tačnije iz Gradačaca, mogao bi uskoro obući dres reprezentacije BiH....

Naravno, to zavisi od samog Marija, odnosno njegove želje da igra za našu zemlju. Gavranović je podsjetimo, sinoć bio strijelac u pobjedi Schalkea nad Valenciom, te je izazvao veliku pažnju kako u našim, tako i u medijima našoh zapadnih susjeda.

Naime, navodno bi se Gavranović mogao naći na spisku Slavena Bilića za kvalifikacione utakmice reprezentacije Hrvatske, iako Mario sa Hrvatskom uopšte nema skoro nikakve veze.

Povodom toga, jutros smo kontaktirali selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića, koji se prijatno iznenadio kada smo mu otkrili da bi reprezentacija BiH mogla dobiti novo pojačanje.

Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za S....ba te dodaje:

Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Evrope, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv, kazao je Sušić.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 mar 2011, 15:23

vOluMme je napisao/la:Sušić: Ako Gavranović može igrati za BiH, dobit će moj poziv

Mario Gavranović, mladi reprezentativac Švicarske koji vuče korijene iz naše zemlje, tačnije iz Gradačaca, mogao bi uskoro obući dres reprezentacije BiH....

Naravno, to zavisi od samog Marija, odnosno njegove želje da igra za našu zemlju. Gavranović je podsjetimo, sinoć bio strijelac u pobjedi Schalkea nad Valenciom, te je izazvao veliku pažnju kako u našim, tako i u medijima našoh zapadnih susjeda.

Naime, navodno bi se Gavranović mogao naći na spisku Slavena Bilića za kvalifikacione utakmice reprezentacije Hrvatske, iako Mario sa Hrvatskom uopšte nema skoro nikakve veze.

Povodom toga, jutros smo kontaktirali selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića, koji se prijatno iznenadio kada smo mu otkrili da bi reprezentacija BiH mogla dobiti novo pojačanje.

Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za S....ba te dodaje:

Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Evrope, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv, kazao je Sušić.
jbo ti selektora kad mu novinari moraju sastavljati ekipu i provjeravati igrače ali sve pohvale za te ''novinare'' konačno nešto pozitivno da se desi i sa te strane.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 10 mar 2011, 15:27

Goalgetter je napisao/la:Čekam poziv iz NSBiH

Treba pozvati i starijeg i mladjeg Hajrovica u mladu reprezentaciju i vjerovatno bi oba pristala da igraju zajedno. To bi mozda povuklo i Seferovica s njima.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”