Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:

Jedna lijepa ljudska priča , bravo za radnike RAD-a

Zašto ovakve priče ne dobijaju naslovne strane ? Čovjek bio u logoru , oca mu ubili na ulazu istog sana koji je izgorio . Benjamina bila , sutra Semir dolazi , Pomozi.ba naravno . Komšije mu dale stan na korištenje dok svoj ne sanira . Masovno ljudi pomažu , kako god i koliko god ko može .
Do mene je , ja zaboravio da Dodik i sise donose profit yebi ga ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
U Sarajevu se jučer dogodio strašan incident nakon kojeg je 23-godišnji muškarac uhapšen zbog sumnje da je pretukao dvogodišnje dijete i nanio mu teške povrede opasne po život.
Mrtve ti yebem, kako bi mu pic.ku slomioKako Klix.ba nezvanično saznaje radi se o Ameru Hrustiću.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jedina ispravna kazna je metak u celo
- VensanKasel
- Kontakt:
Daj više informacija , daj slike yebem li mu grob i oca i majku .Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:04U Sarajevu se jučer dogodio strašan incident nakon kojeg je 23-godišnji muškarac uhapšen zbog sumnje da je pretukao dvogodišnje dijete i nanio mu teške povrede opasne po život.Mrtve ti yebem, kako bi mu pic.ku slomioKako Klix.ba nezvanično saznaje radi se o Ameru Hrustiću.
Nema ovdje čekanja pravde , ovdje narod treba presuditi .
Pa bog ga neyebao više šta treba da se dogodi pa da mi konačno ustanemo i bar proteste napravimo ?!?!
Prave proteste , da se zakoni promjene , da ovakvi monstrumi dobiju 40 godina .
Kakve smo mi pichke od naroda ...
- numanumaye22
- Kontakt:
Trump rekao da ce ako dobije izbore zavrsiti rat u Ukrajini i naredit ublehi u vojnickoj opremi zvanom Zelenskida se dogovori.
Podrzavamo.
Podrzavamo.
- Marsal
- Kontakt:
Ma da, bolje da Rusi i Kinezi vladaju svijetom zbog bolesne ambicije jednog čovjeka.numanumaye22 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:07Trump rekao da ce ako dobije izbore zavrsiti rat u Ukrajini i naredit ublehi u vojnickoj opremi zvanom Zelenskida se dogovori.
Podrzavamo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
Zna li se šta još ? Je li uhapšen ? Kako je taj mali ?jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:20https://www.facebook.com/amer.hrustic.07
Evo klosara majku yebo. Ima i sliku s djetetom.
Vidim da se takmičio u fudbalu na turniru osoba sa invaliditetom , baš bi lijepo bilo da pojačamo taj invaliditet .
-
- Kontakt:
Da je Trump umjesto Bidena Rusi bi do sada vladali Ukrajinom. Teško smeće od čovjeka. Svakako treba napraviti mir, ali ako će Ukrajincima biti kao nama bolje im je nek se bore pa nek svi izginu nego da im podijele državu. Debil koji se posvađao sa čitavim svijetom, i huškao na nasilje ne smije biti predsjednik.Marsal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:27Ma da, bolje da Rusi i Kinezi vladaju svijetom zbog bolesne ambicije jednog čovjeka.numanumaye22 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:07Trump rekao da ce ako dobije izbore zavrsiti rat u Ukrajini i naredit ublehi u vojnickoj opremi zvanom Zelenskida se dogovori.
Podrzavamo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo sam našao na fejsu, vidim komentarisu ljudi da je to taj valjda.VensanKasel je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:33Zna li se šta još ? Je li uhapšen ? Kako je taj mali ?jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:20https://www.facebook.com/amer.hrustic.07
Vidim da se takmičio u fudbalu na turniru osoba sa invaliditetom , baš bi lijepo bilo da pojačamo taj invaliditet .
Još treba da se izvuče jer je invalid.
Umro danaas odmah nadam se.
Treba ove trke malo češće organizovati.Saobraćajni kolaps u Sarajevu zbog ulične utrke, vozači ogorčeni

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Boro se zamrznuo, to je odavno primjećeno.
To "otkriće ili saznanje" nije izazvalo bljesak vjerovatno zbog toga što glumac i kao mlad ili mlađi nije bio pretjerano lijep.
Zla sudbina i loše godine

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klempo odvratnijasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:49Ovo sam našao na fejsu, vidim komentarisu ljudi da je to taj valjda.VensanKasel je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:33Zna li se šta još ? Je li uhapšen ? Kako je taj mali ?jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:20https://www.facebook.com/amer.hrustic.07
Još treba da se izvuče jer je invalid.
Umro danaas odmah nadam se.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bolje im je jos 3 godine ratovati, nego da dobiju Republiku Rusku i stvore nefunkcionalnu drzavu do nekog narednog ratanumanumaye22 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:07Trump rekao da ce ako dobije izbore zavrsiti rat u Ukrajini i naredit ublehi u vojnickoj opremi zvanom Zelenskida se dogovori.
Podrzavamo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cijeli život živim od poljoprivrede i šumarstva kojim se bavi otac a od neke 14g aktivno i ja pa i braća uz svoje poslove i faks itd.AshburtonG je napisao/la: ↑15 jul 2023, 18:43Naravno da nece ako mu ponudis subvenciju za implementaciju novih tehnologija. Ako mora sam placat, njemu ce se to isplatit najranije za 10 godina, pogotovo ovim manjim poljoprivrednicima. Eh tad ce te poslat u pm.StevieG8 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:56Otidji prosjecnom poljoprivrednik u BiH i reci mu ovo "robotika, pametni senzori, dronovi i sateliti, hidroponski uzgoj, pa softveri za pracenje stanja na polju" poslat ce te u pmAsteriks je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:25
Pa mnogo toga treba da se promjeni i primjeni. Robotika, pametni senzori, dronovi i sateliti, hidroponski uzgoj, pa softveri za pracenje stanja na polju, onda stalna edukacija poljoprivrednika, ulaganje u istrazivanje i razvoj itd. Tek koristenjem ovih inovacija, poljoprivreda ce biti profitabilnija, efikasnija i sigurnija.
Vrhunac ucesca nasih vlasti je taj da neko dobije frezu/traktor, sjeme, djubrivo, zastitu itd.
U par plastenika u Holandiji se proizvede vise npr. salate nego u nekoliko nasih sela sa okolinom.
Poslije poplave 2014 koja nam je unistila sve usjeve,stoku,mašine (koje su i tad bile stare) a ista zemlja 2g nije davala ni približan rod nismo imali mogućnost da ulozimo u nove tehnologije.
Kao odštetu za svu pretrpljenu štetu koju smo imali dobili smo 800km

Ove godine nam se ne isplati predati žito jer otkupna cijena je smiješna..uložit ćemo u svinje jer su ove godine bile 200%skuplje po kg nego prije..ali to ce uraditi većina pa ce sljedeće godine svinja biti 3km i svi ce biti u gubitku..pa ce svi opet sijati žito i tako u krug država svake godine da lažnu nadu da nešto možeš napraviti od svog rada.
Taj krug se ponavlja otkako znam za sebe

U kraju gdje imamo stoku nekada je svaka kuća imala živinu barem za sebe..sada otac kaže bez naših svinja u 2kilometra okolo nema 5 grla,tek poneka kokoš a krava nigdje.
Mi smo još 2012 prestali držati krave i bikove jer nisu bili isplativi.Lijanovic je obarao cijene i unistavo mnoge ljude svojim monopolom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 2 gosta.