BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Sezonske ulaznice ne važe za evropske utakmice.
Poznate su i cijene ulaznica a najjeftinija je za djecu do 14 godina i iznosi samo 2 KM. Cijena za istok je 10 KM, za zapad 12, a za zapad galeriju 20 KM.
Nelogično mi da sezonske karte ne vrijede za Evropske utakmice.
Nisu fer prema ljudima koji su kupili sezonske i čitavu prošlu sezonu putovali po bh stadionima da gledaju "domaće utakmice"
Poznate su i cijene ulaznica a najjeftinija je za djecu do 14 godina i iznosi samo 2 KM. Cijena za istok je 10 KM, za zapad 12, a za zapad galeriju 20 KM.
Nisu fer prema ljudima koji su kupili sezonske i čitavu prošlu sezonu putovali po bh stadionima da gledaju "domaće utakmice"
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Cijene top,kao uostalom sve uvezi kluba.Ado1922 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 14:37Sezonske ulaznice ne važe za evropske utakmice.
Sve funkcionise perfektno,sad je do nas navijaca da bodrimo najveci klub u drzavi.
Igraj Bordo Bijeli...
Ma teško je to odrediti drug.Nirton je napisao/la: ↑16 jul 2023, 14:23U Konjicu od 100 ljudi koji navijaju za neki naš klub ovakvo je stanje:
40 Velež
40 Željezničar
10 Igman
6 Klis
4 Sarajevo
S tim da ima dosta raje koji navijaju za 2 kluba, npr za Velež i Igman ili Željo i Klis. I ja prvi navijam za Sarajevo, ali su mi dragi i Igman i Klis kao lokalni. S tim da je najbolja raja u ovih 4%.![]()
Ako bi ljudi izabrali samo jedan klub, mislim da si dobro podcjenio i Igmnan i Klis i Sarajevo.
Ma eto otprilike, Velež i Željo debelo odskaču od drugih. Igman se digao od prošle godine, a Klis je uglavnom usput klub za navijanje za ljude koji su odozgo.jasta je napisao/la: ↑16 jul 2023, 15:09Ma teško je to odrediti drug.Nirton je napisao/la: ↑16 jul 2023, 14:23U Konjicu od 100 ljudi koji navijaju za neki naš klub ovakvo je stanje:
40 Velež
40 Željezničar
10 Igman
6 Klis
4 Sarajevo
S tim da ima dosta raje koji navijaju za 2 kluba, npr za Velež i Igman ili Željo i Klis. I ja prvi navijam za Sarajevo, ali su mi dragi i Igman i Klis kao lokalni. S tim da je najbolja raja u ovih 4%.![]()
Ako bi ljudi izabrali samo jedan klub, mislim da si dobro podcjenio i Igmnan i Klis i Sarajevo.

Sarajevo ima navijača fin broj ali u mlađim generacijama, ovim poslijeratnim. Ja ne znam nikog u Konjicu 30+ da navija za Sarajevo, doslovno nikog.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- kraljttbvb
- Kontakt:
Naravno da ne znaš, kad se nisi bio ni rodio kad smo mi stariji prije 20-ak godina redovno išli na KosevoNirton je napisao/la: ↑16 jul 2023, 15:15Ma eto otprilike, Velež i Željo debelo odskaču od drugih. Igman se digao od prošle godine, a Klis je uglavnom usput klub za navijanje za ljude koji su odozgo.jasta je napisao/la: ↑16 jul 2023, 15:09Ma teško je to odrediti drug.Nirton je napisao/la: ↑16 jul 2023, 14:23U Konjicu od 100 ljudi koji navijaju za neki naš klub ovakvo je stanje:
40 Velež
40 Željezničar
10 Igman
6 Klis
4 Sarajevo
Ako bi ljudi izabrali samo jedan klub, mislim da si dobro podcjenio i Igmnan i Klis i Sarajevo.![]()
Sarajevo ima navijača fin broj ali u mlađim generacijama, ovim poslijeratnim. Ja ne znam nikog u Konjicu 30+ da navija za Sarajevo, doslovno nikog.![]()

Posebno se onda ne sjećaš ni Zeljinog velikog transparenta "Željo Konjic", mislim da je čak bio svaku utakmicu na jugu dole na ogradi.
Velez ima dosta navijača, ali do prije par godina su bili u ilegali

Nije nekad bilo fora navijati za Velez...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Din. Minsk - Zeljeznicar 2.30 3.20 2.90
FK Sarajevo - Torpedo Kutaisi 1.73 3.46 4.49
Zrinjski - Urartu 1.44 4.02 7.10
FK Sarajevo - Torpedo Kutaisi 1.73 3.46 4.49
Zrinjski - Urartu 1.44 4.02 7.10
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li Borac dobije isto para kao i Sarajevo ako prodje jer igra drugo pretkolo tj. hoce li Sarajevo vise zaraditi jer je igralo prvo pretkolo i proslo u drugo?
Mislim da bi u tom slučaju Sarajevo zaradilo 100.000 eura više.
Borac 450.000
Sarajevo 550.000
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očekujem sutra dosta bolju igru Zrinje i suoer najavu za četvrtak 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Evo presica pa koga zanima
Vidim da ovaj portal ne objavljuje nista u vezi sutrasnje utakmice pa cak niti presicu.
Causevicu ipak je to prvak nase zemlje

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
ili kako vi to volite reći "prvak šugave zemlje"Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 16:08
Evo presica pa koga zanima
Vidim da ovaj portal ne objavljuje nista u vezi sutrasnje utakmice pa cak niti presicu.
Causevicu ipak je to prvak nase zemlje![]()

Gdje ce Zrinjski igrati ako prodje u grupnu fazu LK (a to im je realno ako prodju drugu pretkolo LP)? Ofirno 5k gledaoca protiv giganta nekog.
- Antipolitika3
- Kontakt:
U Zenici.
Tamo nam se pravo svidilo u finalu kupa

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Rega
Pa zar niste prošle godine dobili neku vrstu uslovne dozvole za grupe LK za Bijeli Brijeg?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sta fali Sarajevu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.