Ne zna Viško gdje se izlazi iz komentatorske kabine. Možda i prespava tamo, sa slušalicama na glavi.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma ovo je haos bitno bilo. Da ga je dobio sad, Nole bi mu ušao u glavu i ne bi iz nje ni izlazio. A ovako, totalno drugačiji mindset ima i zna da ga može apsolutno SVUGDJE dobiti kad je na WB uspio.
Upravo sam sad to htio napisati. Doduše i Alcaraz je u tom poenu svašta nešto stigao, ali opet imao je Novak i set loptu u drugom setu.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Jel to bio onaj forehand volej? Čak nisam siguran da bi bila unutra i da ju je pustio.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Bila je ona unutra kada je padala, al ju je novak baš loše zahvatio a imao je čistu situacijuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:58Jel to bio onaj forehand volej? Čak nisam siguran da bi bila unutra i da ju je pustio.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Nisi ti izgleda nikad reket uzeo u ruke kad tako zakljucujes volsebno. Sta ba za proucavanje???Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Da, da, taj. Mogao je pustiti da padne možda je bio aut, a on ide na drajv volej i to na brejk loptu za 2-0.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:58Jel to bio onaj forehand volej? Čak nisam siguran da bi bila unutra i da ju je pustio.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Koja rana faza meča?NerminFatic je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:01Nisi ti izgleda nikad reket uzeo u ruke kad tako zakljucujes volsebno. Sta ba za proucavanje???
Uzgred, u tako ranoj fazi meca ne moze biti kljucni poen jer bi se malac vratio, garantujem. Toliko je bio miran i motivisan da bi opet okrenuo mec iako je to ono SBKB…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.