Malo poštovanja za nekadašnje vođe i autoritete, kad se Džine tukao sa Grobarima prije rata, odnosno kad je Fačo mlatio drotove na derbiju 1998, ti si pačija **** jeo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
Da te onakva stoka proziva koja pola ih jednom godisnje dodju na kosevu iz nekih pripizdina i zaseoka a pola ih jos drzi slike tog sjevera, licemjeri nevidjenih razmjera.
Zovite dzineta i facu nek vam dizu atmosferu na istoku to je taj sloj ljudi koje te persone postuju![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ni ja nisam pristalica ni Mirze ni Ajle ali brate puno se i pljuje raja koja dođe na utkmice,evo ja prati FKS preko 30 godina i pola od toga proveo na sjeveru i sad neko da sebi za pravo da kaže da više voli Sarajevo od mene i da me naziva pogrdnim nazivima što odem na utakmicu i podržim klub,a pola tih nije ni u m.udima bilo kad sam skakao po gostovanjima i dobijao batine,mislim da ovaj način bojkota nije ispravan ali poštujem vaše pravo i mišljenje ali nije u redu etiketiranje ostalih navijača sa drugih tribinaIstinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
Da te onakva stoka proziva koja pola ih jednom godisnje dodju na kosevu iz nekih pripizdina i zaseoka a pola ih jos drzi slike tog sjevera, licemjeri nevidjenih razmjera.
Zovite dzineta i facu nek vam dizu atmosferu na istoku to je taj sloj ljudi koje te persone postuju![]()
![]()
-
- Kontakt:
E da znas koliko ne znas...Lucas je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:16Malo poštovanja za nekadašnje vođe i autoritete, kad se Džine tukao sa Grobarima prije rata, odnosno kad je Fačo mlatio drotove na derbiju 1998, ti si pačija **** jeo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
![]()
Covjek koji godinama je zivio od kluba i tribine moze imati postovanje samo retarda..
Al zato je i skoncao kako jeste i neslavno protjeran sa tribine koju je vodio...
Ta tribina je najveci sabanluk bila u njegovo vrijeme i bruka tifo scene gdje su gazeni od strumfova na svakom cosku dok se zapad nije pojavio i stavio sve na svoje mjesto..
A faco nije vrijedan pomena nek se drzi tiktoka..
Totalno neshvatljiva situacija, klub napreduje u svakom smislu, a ipak kolicina negativnosti na forumu je suluda. Odjednom sad trebamo prihvatati mizerne ponude za nase igrace, kakvi god oni bili? Trebamo dati nekoga i besplatno, jer nervira navijace? I gdje je tu napredak, znaci treba nam novi Tatar ili Kovacevic.
Hejt kultura je ovdje evidentna, vidjet cemo da li ce Pena ili Viveros postati novi Dal, ali hajde to ce malo pricekati. Sto je najgore, sve je kristalno jasno. Nama je imperativ da prodjemo drugo kolo kvalifikacija, u ligi nam je cilj titula - ako Mirza ne ispuni jedan od dva cilja, alajhmanet. Ukoliko ispuni, zasto bi ga tjerali
Na Kosevu lagano uzimamo, i nadam se da ce forum navijaci biti na utakmici, a ne traziti streamove
Hejt kultura je ovdje evidentna, vidjet cemo da li ce Pena ili Viveros postati novi Dal, ali hajde to ce malo pricekati. Sto je najgore, sve je kristalno jasno. Nama je imperativ da prodjemo drugo kolo kvalifikacija, u ligi nam je cilj titula - ako Mirza ne ispuni jedan od dva cilja, alajhmanet. Ukoliko ispuni, zasto bi ga tjerali

Na Kosevu lagano uzimamo, i nadam se da ce forum navijaci biti na utakmici, a ne traziti streamove

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:

Vise se pljuje sjever od ljudi koji ne da nemaju legitimitet za to nego nisu dostojni da prljavim jezikom sjever pominju.Anex je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:18Ni ja nisam pristalica ni Mirze ni Ajle ali brate puno se i pljuje raja koja dođe na utkmice,evo ja prati FKS preko 30 godina i pola od toga proveo na sjeveru i sad neko da sebi za pravo da kaže da više voli Sarajevo od mene i da me naziva pogrdnim nazivima što odem na utakmicu i podržim klub,a pola tih nije ni u m.udima bilo kad sam skakao po gostovanjima i dobijao batine,mislim da ovaj način bojkota nije ispravan ali poštujem vaše pravo i mišljenje ali nije u redu etiketiranje ostalih navijača sa drugih tribinaIstinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
![]()
Ja koliko vidim ovde se samo vodi unakrsna prozivka svugdje ostalo na drustvenim mrezama razni sabani poltroni i navijaci par kola sebi daju za pravo da vrijedjaju omalavazavaju momke koji odu 3000 kilometara i prodju kako prodju..
Sto niko od tih tastatura bojsa ne ode u tu **** gruziju jel ne mogu bez Sarajeva
Ili ako prodjemo prvo pretkolo opet ide daleko gostovanje koliko ce tih sto ne mogu Sarajeva stisnuti muda i otici pratiti Sarajevo u nekoj pizdi materinoj al lakse je komentar ostaviti....
Ako vec ne mozete nemojte onda ni sjever pominjati izabrali su svoj put i to je to, kad ste vec tolike godine proveli na sjeveru gostovanjima pokazite u cetvrtak kako se nekad navijalo nemojte ocekivati to od ovih 200 narkomana kako ih tamo zovu...
- ExchangeOffice
Zasto mislis da je tvoje misljenje ispravno a ne nase, koji smo protiv bojkota?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
![]()
Pitanje je jel i neka mizerna ponuda stigla u klub za Dala, a kamoli neka veca, a nekim milionskim ponudama je suludo i pričati. Kako god, on ako ostane na Koševu i narednu sezonu, to ce biti ravno samoubistvu.Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:32Totalno neshvatljiva situacija, klub napreduje u svakom smislu, a ipak kolicina negativnosti na forumu je suluda. Odjednom sad trebamo prihvatati mizerne ponude za nase igrace, kakvi god oni bili? Trebamo dati nekoga i besplatno, jer nervira navijace? I gdje je tu napredak, znaci treba nam novi Tatar ili Kovacevic.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 16 jul 2023, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:32Totalno neshvatljiva situacija, klub napreduje u svakom smislu, a ipak kolicina negativnosti na forumu je suluda. Odjednom sad trebamo prihvatati mizerne ponude za nase igrace, kakvi god oni bili? Trebamo dati nekoga i besplatno, jer nervira navijace? I gdje je tu napredak, znaci treba nam novi Tatar ili Kovacevic.
Hejt kultura je ovdje evidentna, vidjet cemo da li ce Pena ili Viveros postati novi Dal, ali hajde to ce malo pricekati. Sto je najgore, sve je kristalno jasno. Nama je imperativ da prodjemo drugo kolo kvalifikacija, u ligi nam je cilj titula - ako Mirza ne ispuni jedan od dva cilja, alajhmanet. Ukoliko ispuni, zasto bi ga tjerali![]()
Na Kosevu lagano uzimamo, i nadam se da ce forum navijaci biti na utakmici, a ne traziti streamove![]()

Jednostavno nevjerovatno koliko se prozivaju igrači Sarajeva, par dana pred utakmicu.
Da navijači Želje, Zrinjskog, Širokog... mogu ovdje pisati, svi bi bili uvjereni da oni šire ovoliku negativu, a ne naši navijači.
Bože sačuvaj.
-
- Kontakt:
Ma nebitno ko je u pravu, samo tamo je svaka drugi komentar vezana za sjever u negativnom kontekstu od raznih diletanata sabana koji bi da sjever radi koreografije navija gine za klub da oni mogu uslikati i staviti na pozadinu. A prvi su da to sve popljuju i onda skontas da sa tim ljudima u buducnosti ne treba imati nikakav odnos iako bodrimo isti klub...ExchangeOffice je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:41Zasto mislis da je tvoje misljenje ispravno a ne nase, koji smo protiv bojkota?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
![]()
Nije ovo prvi put da se to desava, nek ide ko hoce na utakmice nek radi ko sta hoce ali bar onda ni ne spominjite ni u kakvom kontekstu te momke i tribinu ako vam fali pjesma atmosfera rjesenje je jednostavno napravite je vi jer po pricama svaki od vas ima 20 godina sjevera a u sustini istina je mozda 20 takmica sa sjevera i sa 30 godina ma meni je ofirno navijati ja sam presao to porodican covjek bla bla bla ima onih 200 narkomana nek oni deru grla...
I dok se islo na utakmice i tad se sralo za brojku pa ovo pa ono a svi seru a nek se svak ponaosob zapita sto on nije tu da navija..
Samo u Bosni izgledaje ofirno derati grli navijati pogledate komsiluk gdje ljudi od 40 50 godina stoje jos u prvim redovima i zato su npr Delije i Torcida tu gdje jesu a mi tu gdje jesmo....
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 16 jul 2023, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Od rata pa ovamo mi svake sezone nekog tjeramo stvarno su pojedinci smijesni jednostavan recept svi u cetvrtak na tekmu obucite dresove ponesite salove i podrzite klub fk Sarajevo iznad nas svih nebitni su pojednci
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 16 jul 2023, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Joj suplje price oca mi mog, ima li ovdje iko preko 17 godina
Ja se divim Mirvicu da jos nije digao ruke od svega.Conscious je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:48Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:32Totalno neshvatljiva situacija, klub napreduje u svakom smislu, a ipak kolicina negativnosti na forumu je suluda. Odjednom sad trebamo prihvatati mizerne ponude za nase igrace, kakvi god oni bili? Trebamo dati nekoga i besplatno, jer nervira navijace? I gdje je tu napredak, znaci treba nam novi Tatar ili Kovacevic.
Hejt kultura je ovdje evidentna, vidjet cemo da li ce Pena ili Viveros postati novi Dal, ali hajde to ce malo pricekati. Sto je najgore, sve je kristalno jasno. Nama je imperativ da prodjemo drugo kolo kvalifikacija, u ligi nam je cilj titula - ako Mirza ne ispuni jedan od dva cilja, alajhmanet. Ukoliko ispuni, zasto bi ga tjerali![]()
Na Kosevu lagano uzimamo, i nadam se da ce forum navijaci biti na utakmici, a ne traziti streamove![]()
![]()
Jednostavno nevjerovatno koliko se prozivaju igrači Sarajeva, par dana pred utakmicu.
Da navijači Želje, Zrinjskog, Širokog... mogu ovdje pisati, svi bi bili uvjereni da oni šire ovoliku negativu, a ne naši navijači.
Bože sačuvaj.
Udari sa svih strana,oni koji trebaju da brane bojkotuju.
Jadno, zalosno, nemam rijeci.
(Od)branite ga. Ionako ste vecina u odnosu na saku narkomana koji bojkotuju. Povedite navijanje, prekucajte Sjever po tome. Ima vas 100 000 (tako kremenko rece). Niko vam ne brani, Bgm.amypitar je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:59Ja se divim Mirvicu da jos nije digao ruke od svega.Conscious je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:48Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:32Totalno neshvatljiva situacija, klub napreduje u svakom smislu, a ipak kolicina negativnosti na forumu je suluda. Odjednom sad trebamo prihvatati mizerne ponude za nase igrace, kakvi god oni bili? Trebamo dati nekoga i besplatno, jer nervira navijace? I gdje je tu napredak, znaci treba nam novi Tatar ili Kovacevic.
![]()
Bože sačuvaj.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uhvati se Stupcanice i ne kvari temu. Nema sta nisi popljuvao.NazorUso je napisao/la: ↑16 jul 2023, 17:02(Od)branite ga. Ionako ste vecina u odnosu na saku narkomana koji bojkotuju. Povedite navijanje, prekucajte Sjever po tome. Ima vas 100 000 (tako kremenko rece). Niko vam ne brani, Bgm.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zato sto tebe placaju iz klupske kase da imas “ispravno” misljenjeExchangeOffice je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:41Zasto mislis da je tvoje misljenje ispravno a ne nase, koji smo protiv bojkota?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
![]()
Isto onako kako su te za to ispravno misljenje placali da branis sabrinu
Uhvati se insajderskih, i prodajte ga konacno. Bankrotirat ce mu babuli placajuci clanke...Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 17:06Uhvati se Stupcanice i ne kvari temu. Nema sta nisi popljuvao.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ti nazalost nemas svoje misljenje, ti samo znas pljuvati i to si radio otkako si se registrovao na forum. Od Husrefa pa do danas, samo pljuvacina. Zao mi te bgm, ako vec navijas za ovaj klub da nemas nista pozitivno za reci

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- ExchangeOffice
Najveci problem je taj sto ima dosta ljudi koji se prestavljaju kao branioci sjevera a nisu istog vidjeli sem slika. I kad covjek takvim odgovori, oni se kriju iza grupe i optuzuju da je neko pljuvac sjevera.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:51Ma nebitno ko je u pravu, samo tamo je svaka drugi komentar vezana za sjever u negativnom kontekstu od raznih diletanata sabana koji bi da sjever radi koreografije navija gine za klub da oni mogu uslikati i staviti na pozadinu. A prvi su da to sve popljuju i onda skontas da sa tim ljudima u buducnosti ne treba imati nikakav odnos iako bodrimo isti klub...ExchangeOffice je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:41Zasto mislis da je tvoje misljenje ispravno a ne nase, koji smo protiv bojkota?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:08Sabanija na zadnjoj fb objavi vezanoj za karte samo vidis ljude koji pisu bude mi drago sto sa njima nemamo nista zajednicko i to je trebalo raskrstiti prije 5 godina..
![]()
Nije ovo prvi put da se to desava, nek ide ko hoce na utakmice nek radi ko sta hoce ali bar onda ni ne spominjite ni u kakvom kontekstu te momke i tribinu ako vam fali pjesma atmosfera rjesenje je jednostavno napravite je vi jer po pricama svaki od vas ima 20 godina sjevera a u sustini istina je mozda 20 takmica sa sjevera i sa 30 godina ma meni je ofirno navijati ja sam presao to porodican covjek bla bla bla ima onih 200 narkomana nek oni deru grla...
I dok se islo na utakmice i tad se sralo za brojku pa ovo pa ono a svi seru a nek se svak ponaosob zapita sto on nije tu da navija..
Samo u Bosni izgledaje ofirno derati grli navijati pogledate komsiluk gdje ljudi od 40 50 godina stoje jos u prvim redovima i zato su npr Delije i Torcida tu gdje jesu a mi tu gdje jesmo....
Svi su podlozni kritikama, onaj ko ne moze to da prihvati nek uzme lopatu i nek kanale kopa.
Zato ti zracis optimizmom i konstruktivnim pisanjem :
Kapa do poda

Ima onih koji misle da bi poslije Mirvića došao novi Mirvić, ne shvatajući kako je teško naći nekog da daje svoje pare u rupu bez dna.amypitar je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:59Ja se divim Mirvicu da jos nije digao ruke od svega.Conscious je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:48Surreal je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:32Totalno neshvatljiva situacija, klub napreduje u svakom smislu, a ipak kolicina negativnosti na forumu je suluda. Odjednom sad trebamo prihvatati mizerne ponude za nase igrace, kakvi god oni bili? Trebamo dati nekoga i besplatno, jer nervira navijace? I gdje je tu napredak, znaci treba nam novi Tatar ili Kovacevic.
![]()
Bože sačuvaj.
I moje mišljenje je bilo da će Ismir poslušati HZ, ovaj je vjerovatno u američkom fazonu, kluba pa navijači. Sad kraja ovoj sapunici nema, nijedna strana ne popušta.
Ne smeta meni što bojkotuju, smetalo mi je kad je dolazio Široki i Željo, za četvrtak nimalo, ali ubi priča samo oni pravi navijači. Ispade da za Sarajevo niko živ nije navijao 4 decenije, do organizovanja grupe.
Smeta mi što je svaki neistomišljenik proglašen ulizicom, nepravim navijačem.
Smeta mi što se 4 dana prije utakmice naši igrači napadaju kao da za Želju igraju, ne birajući riječi da ih se omalovažava, konstantno.