U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Bristric na klupi za Olimpiju protiv Valmiere
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@igrajlopte 🐦
Rezerva Nukiću, to baš i nije ohrabrujuće. Ako je zaista talenat, sa 20 godina bi trebao biti standardan u sloveniji.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Imao sam priliku zbog posla da pratim juniorske zenske selekcije Svedske i Spanije, i mogu reci samo da je tuzno bilo gledati kako cure od 18-19 godina (spanjkinje) izgledaju organizovanije i bolje na terenu od skoro svih nasih omladinskih selekcija.
Ali kad pogledas ko sve vodi, i ko je vodio, te selekcije i nije cudno...

Ali kad pogledas ko sve vodi, i ko je vodio, te selekcije i nije cudno...

@igrajlopte 🐦
Sta profula Cuic
Nas je 100% 

Joj da zabi 10 sekundi nakon ulaska u igru.
Ne treba zamjeriti, morao je brzo reagovati...bolju situaciju promaši sad Pukstas ili ko vec.
Ne treba zamjeriti, morao je brzo reagovati...bolju situaciju promaši sad Pukstas ili ko vec.
- ASD
- Kontakt:
Ali mi je fascinantno kakvu transformaciju Čuić napravi da više lik krilo ni ne igra.
Ima jako dobru građu, međutim, nema veliki radijus kretanja.
Ima jako dobru građu, međutim, nema veliki radijus kretanja.
- ASD
- Kontakt:
Ulaze Sučić i Menalo.
-
- Kontakt:
Nemoj da te to zavarava, satrala bi ih bilo koja naša generacija 5 razlike.ReX je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:20Imao sam priliku zbog posla da pratim juniorske zenske selekcije Svedske i Spanije, i mogu reci samo da je tuzno bilo gledati kako cure od 18-19 godina (spanjkinje) izgledaju organizovanije i bolje na terenu od skoro svih nasih omladinskih selekcija.
Ali kad pogledas ko sve vodi, i ko je vodio, te selekcije i nije cudno...![]()
![]()
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... ional-6-0/
Žene u fudbalu jednostavno ne mogu parirati muškarcima.
- ASD
- Kontakt:
Zbog fizikalija.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jul 2023, 22:46Nemoj da te to zavarava, satrala bi ih bilo koja naša generacija 5 razlike.ReX je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:20Imao sam priliku zbog posla da pratim juniorske zenske selekcije Svedske i Spanije, i mogu reci samo da je tuzno bilo gledati kako cure od 18-19 godina (spanjkinje) izgledaju organizovanije i bolje na terenu od skoro svih nasih omladinskih selekcija.
![]()
Slično je s azijatima. Tehnički usavrše igru. Ali kad im dođe neka evropska ekipa, nabije ih.
-
- Kontakt:
Biti insajder nezanimljivo i zaostalo i onda dodju ti isti sve se otimaju da prenesu ovdje da je neki naš igrač potpiso za nekog drugligasa, da je goldžija Dizdarevic na aerodromu jer putuje za Francusku, da neki anonimusi ulaze u igru u 89.min i sl
Cak i federalna tv raspolaže takvim info i to mnogo ranije
Sta bi tek bilo sa hadalji imaju zanimljivije info auuuu
Cak i federalna tv raspolaže takvim info i to mnogo ranije

Sta bi tek bilo sa hadalji imaju zanimljivije info auuuu

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne pricam o tome. Svjesno sam napiso takticki i organizovanije na terenu. U smislu igre, trke, itd. Naravno da zbog fizikalija zene/cure nemaju sanse 1v1..izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jul 2023, 22:46Nemoj da te to zavarava, satrala bi ih bilo koja naša generacija 5 razlike.ReX je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:20Imao sam priliku zbog posla da pratim juniorske zenske selekcije Svedske i Spanije, i mogu reci samo da je tuzno bilo gledati kako cure od 18-19 godina (spanjkinje) izgledaju organizovanije i bolje na terenu od skoro svih nasih omladinskih selekcija.
![]()
@igrajlopte 🐦
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Još jedan dokaz da se bezveze precjenjuju ti omladinci inostranih klubova. Mislim pred nama je, vidjet ćemo. Ali i o njemu se pisalo kao da je deset stepenica iznad svih drugih golmana svog uzrasta u BiH, on na kraju u Tuzli završio.
-
- Kontakt:
Cekamo jos Zovku da pređe u Zrinjski
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma Zovko ako ovu sezonu ne bude branio, to je kraj karijere.
Ne možeš sa 22 godine imati 3 seniorska nastupa i da se nešto od tebe očekuje, taman da si na klupi Real Madrida bio. S tog aspekta, Lolić je pametniji i bori se za nešto.
Ne možeš sa 22 godine imati 3 seniorska nastupa i da se nešto od tebe očekuje, taman da si na klupi Real Madrida bio. S tog aspekta, Lolić je pametniji i bori se za nešto.
- ASD
- Kontakt:
NK Domžale
Na Češkem po penalih boljši od Aston Ville! Mladinci so po zaslugi dveh zmag (Žilina, Villa) in poraza (Viktoria Plzen) osvojili končno drugo mesto na mednarodnem turnirju.
Aston Villa 1-1 Domžale (Hempt)
Iz enajstmetrovk so bili uspešni: Dževahirić, Hempt, Tkachuk, Marinković
#mncdomzale
Aston Villa 1-1 Domžale (Hempt)
Iz enajstmetrovk so bili uspešni: Dževahirić, Hempt, Tkachuk, Marinković
#mncdomzale
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.