Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 21:20
Sve si brate pogriješio, halali.
Nije odbio 3M već se odrekao bonusa za lojalnost da bi prešao u Milan.
Dalje, tražili su ga Englezi i u Španiji. On je samo htio Milan.
Navodno je i Barca bila zainteresirana. I Kloppu je bio zanimljiv. Takvi su medijski natpisi.
To što nije još debitovao za nacionalni tim, ne znači da neće već na jesen. Late bloomer rekli bi Englezi.
Čitao sam @GdS, te su i međunarodni mediji prenjeli
According to Gazzetta Dello Sport’s Luca Bianchin, Reijnders turned down a contract worth €3m per year at AZ Alkmaar as he only wanted the move to Milan. His salary with the Rossoneri will be €1.6-1.7m per year plus a sign-on bonus.
pa sam se iznenadio da je jedan NL klub uopšte u stanju ponudit toliku platu. Svakako hvala na odg, no skeptičan sam totalno po pitanju ovog momka. Platili su ga više od Bennacera, a po ovome što vidim online prije da ćemo dobit novog Bertolaccia, nego Bennacera
Po TM-u je jedan Kerkez vrijedniji od njega, nadam se da debelo griješim i da ovaj AZ-ovac može s nečim značajnim doprinjeti. Niko ga neće trpiti sa 25 god, ne bude li instant hit piši propalo, jer već ozbiljno vagaju šup kartu značajno mlađem i skupljem CDK. Američke cicije+FFP su jasni, nema love/volje/ambicija da igrači 20-25M budu za rotacije.