I ovo Koševo više, samo mi muka. To ti ga dođe kad si podstanar i dođe vlasnik i kaže, e sin mi se oženio hoće sad da živi tu, pa eto...
Sami smo krivi ( ma da nam je oteto, ali eto) Svi su dobili stadione samo mi nismo. Nejse.
Možda su i namirisali Tanove milione što planira uložiti, pa bi neku manđu da mu naprave, da se ugrade... Zaganjat prostr iza stadiona Koševo ili ispod Zetre i probat nešto napraviti oko 10-12k ne treba nam više. Pokrenuti sve naše ljude u opštini, pa i Muzuru ruku zavrnut za Butmir. Valjda im nisu usta puna ljubavi, a djela ništa.
I oni daju kao Koševo, ali eto ne smiješ ništa rušiti, halo drug zapad 16 000 stolica.
Samo mi muka i šta je sa tom Otokom, tu baš ništa ne može i prostor na Stupu kod doma penzionera isto tijesan? Ima li iko stručan u klubu da se bavi tim planom, dok sve zgrade nisu nikle. Šta je sa Američkom ambasadom? Koliki je tu prostor? Ja nikad neču prežaliti onaj prostor gdje je sadašnja nihova ambasada.
Ima nekog prostora i u Halilovičima, zar nije tu trebao biti taj nacionalni stadion i na prstoru gdje je gras ( trole ) zar nema plan. Ovo je isto goruče pitanja i živa rana svih nas, gadinama.
Uvalio se Bingo kod GRASa, i onaj prostor strašan bio, pa i parking kod tv-a isto. Valjda se može negdje nešto skontat. Voždovac na TC napravio stadion.
🇵🇸