FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
21
9%
Samo stranac
57
24%

Ukupno glasova: 242

Hamagara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hamagara » 15 jul 2023, 23:36

ExchangeOffice je napisao/la:
15 jul 2023, 23:32
Bilo bi dobro da se stavi ko je ovo napisao, jer ovo ovako kako je slika ubacena moze da se jako lose iskoristi za klub.
Mislim, ne cudi me. Kad imas BP koji zele lose klubu, nebi me cudilo da je i ovo izrezirano.

Nazalost, vrlo lahko je pasti na podvale kojih ima sa svih strana.
Al dobro, uvijek ce vrijeme pokazati ko je upravu a ko ne. Samo sto ce steta biti ogromna

slika
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 jul 2023, 23:36

Hajdeee je napisao/la:
15 jul 2023, 23:33
Prvo zahvaliti direktorici koja je odbila da potpise vec postignuti ugovor, gdje bi klub preuzeo Kosevo, i bio vlasnik svoje sudbine, ulaganja, pronalaska donatora...pregovora sa svima, ukljucujuci i savez.

A onda se, TEK, sjetiti familije Mandicu, koji ce izgubiti masu glasova u centru, prvi moj i moje familije, i moze sanjati samo novi mandat.

Prvo jednom, pa drugom, se sjetim familije.. a klub kao klub, se treba oglasiti vezano za novonastalu situaciju.

Pa da vidimo malo reakciju velikih dusebriznika i pitara Magode i Cengica, pokretaca "svega i svacega".

Pasivan se ne treba, ne smije, ostati.
Ha ja naravno da si ti glasao za mandica :rol:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 jul 2023, 23:38

Sada onaj Mirvićev story ima smisla :hmmmmm:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 15 jul 2023, 23:38

Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 23:36
Bilo bi dobro da se stavi ko je ovo napisao, jer ovo ovako kako je slika ubacena moze da se jako lose iskoristi za klub.
Mislim, ne cudi me. Kad imas BP koji zele lose klubu, nebi me cudilo da je i ovo izrezirano.

Al dobro, uvijek ce vrijeme pokazati ko je upravu a ko ne. Samo sto ce steta biti ogromna

slika
E sad je jasnije sve :urnebes: :urnebes:

Ljudi, ne padajte na klasicne fore i podvale.
Ne mogu da vjerujem da se 90% forumasa palo na ovu pricu.

Ko da je zvanican stav Opcine i Saveza bio, pa se digla frka a ne neke asocijacije stranke koja je u zestokom padu u KS :tokralju: :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2023, 23:38

Nego, jedno pitanje koje dugo nismo na temi postavili, ima li bar jedan klub da nudi sta za Dalkana?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 jul 2023, 23:42

15 jul 2023, 23:38
Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 23:36

slika
E sad je jasnije sve :urnebes: :urnebes:

Ljudi, ne padajte na klasicne fore i podvale.
Ne mogu da vjerujem da se 90% forumasa palo na ovu pricu.

Ko da je zvanican stav Opcine i Saveza bio, pa se digla frka a ne neke asocijacije stranke koja je u zestokom padu u KS :tokralju: :tokralju:
Ma ja, nikad mi nepadamo na fore, sve se nešto šuška, pa nam ga skajlaju i zašuškaju do bubrega. :stop:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 15 jul 2023, 23:43

Pantelija je napisao/la:
15 jul 2023, 23:10
bordobijeli je napisao/la:
15 jul 2023, 22:43
Mi se ba ubismo pricom volimo klub sve nesto oko sebe kritikujemo a komšije su nam očitale bukvicu u posljednje 2 godine sta znaci podrška, brojnost, vjernost klubu. Hz, pitari, navijaci, simpatizeri malo se ljudi dozivite, ujedinimo se, kakvi vise bojkoti i klinci palci, daj da u cetvrtak se trese stadion kao nekad,nisu ajla i Mirza vrijedni bojkota. Nisam bio na sjeveru dugo al kad bi se vratile hz u cetvrtak bi otišao na sjever i ako mi je 40+
da da, svojoom ljubavi su otjerali misimovica koji je uspio nulirati naseg vlasnika i postavio klub na zdrave noge.. bas su pkazali svoju ljubaav prema klubu nema dalje
**** vas kompleksi spram malenih, prava ljubav je upravo pitarska, ljubav koja zna kada treba podrzati a kada kritikovati pa i otjerati. Najlakse je u zivotu biti poltronska pizda koja klima glavom. To HZ nikad nisu bole i uvijek su gledale klub a ne sebe za razliku od tih tvojih navijaca koji su izlobirani od amara otjerali odlicnog predsjednika i doveli klub do toga da ne mogu dovesti boljeg igraca od rustemovica.
Brrojnost ista kao nasa, to sto kod nas stadion izgleda sablasno sa 12 000 ljudi jje drugi par cipela.
A te foskule kakvi bojkoti, kurci, tebi izgleda da neko zguzi zenu ti bi rekao "nema veze ljubavi bitno je da nisu dvojica"
:salut:
Pucaju vas kompleksi ljudi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jul 2023, 23:43

Red bi bio u cetvrtak mi navijaci da odamo počast Vahidinu Musemicu. Trans, poruka nesto bi trebalo odraditi

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 15 jul 2023, 23:45

Aj dosta toga u ovom tekstu moze proci, al da se stadion vise nece tako zvati i da ce sarajevo biti izbaceno, e to bas neko lud moze povjerovati u to...

To isto da dodje Mirvic i kaze da se FK Sarajevo vise ne zove FK Sarajevo, nego FK SecOne 😂😂

Nemoguce za desiti

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 15 jul 2023, 23:45

joker90 je napisao/la:
Nego, jedno pitanje koje dugo nismo na temi postavili, ima li bar jedan klub da nudi sta za Dalkana?
Vjerovatno ce nekad krajem augusta Ajla reci kako je bilo ponuda za Dala, ali ni jedna nije zadovoljila ni igraca ni klub :rol: Naravno to ce biti samo paravan za javnost, jer nikakve konkretne ponude nije ni bilo, a teško da ce je i biti.

morensa

Post Postao/la morensa » 15 jul 2023, 23:45

NazorUso je napisao/la:
15 jul 2023, 23:23
Pa Mirvahovi i Qurvahovi jarani ovo hoce, sta je problem. Ne tako davno nerad Opcine i Saveza je qrva ayla opravdavala rijecima "postoje objektivni razlozi". Mozda i sad postoje samo mi to me znamo. Ovjasnit ce nam ayla, ne brinite... Ionako smo za godinu najveci na Balkanu, trebat ce nam stadiom od 100 000.
Sabura.
Toksičan kao i uvijek :)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 jul 2023, 23:47

bordobijelisampion je napisao/la:
15 jul 2023, 22:55
Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 22:51
Cora1946 je napisao/la:
15 jul 2023, 21:55

Pisao sam ja prije neki dan kad je Uk bio na N1, ideja je da se od Koseva napravi nacionalni stadion

slika

slika

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
:puke:
Znalo se da Mandic jede vanago,niko da napise sad da nasi nisu htjeli potpisati stetan ugovor po nas,posto je bila masovna pljuvacina da nismo za marku uzeli stadion.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 15 jul 2023, 23:47

I ovo Koševo više, samo mi muka. To ti ga dođe kad si podstanar i dođe vlasnik i kaže, e sin mi se oženio hoće sad da živi tu, pa eto...
Sami smo krivi ( ma da nam je oteto, ali eto) Svi su dobili stadione samo mi nismo. Nejse.

Možda su i namirisali Tanove milione što planira uložiti, pa bi neku manđu da mu naprave, da se ugrade... Zaganjat prostr iza stadiona Koševo ili ispod Zetre i probat nešto napraviti oko 10-12k ne treba nam više. Pokrenuti sve naše ljude u opštini, pa i Muzuru ruku zavrnut za Butmir. Valjda im nisu usta puna ljubavi, a djela ništa.

I oni daju kao Koševo, ali eto ne smiješ ništa rušiti, halo drug zapad 16 000 stolica.

Samo mi muka i šta je sa tom Otokom, tu baš ništa ne može i prostor na Stupu kod doma penzionera isto tijesan? Ima li iko stručan u klubu da se bavi tim planom, dok sve zgrade nisu nikle. Šta je sa Američkom ambasadom? Koliki je tu prostor? Ja nikad neču prežaliti onaj prostor gdje je sadašnja nihova ambasada.

Ima nekog prostora i u Halilovičima, zar nije tu trebao biti taj nacionalni stadion i na prstoru gdje je gras ( trole ) zar nema plan. Ovo je isto goruče pitanja i živa rana svih nas, gadinama.

Uvalio se Bingo kod GRASa, i onaj prostor strašan bio, pa i parking kod tv-a isto. Valjda se može negdje nešto skontat. Voždovac na TC napravio stadion.
🇵🇸

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 15 jul 2023, 23:49

H8Z7 je napisao/la:
Sada onaj Mirvićev story ima smisla :hmmmmm:
Ma mi smo telenovela mjkm :facepalm:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 jul 2023, 23:51

Pantelija je napisao/la:
Mi se ba ubismo pricom volimo klub sve nesto oko sebe kritikujemo a komšije su nam očitale bukvicu u posljednje 2 godine sta znaci podrška, brojnost, vjernost klubu. Hz, pitari, navijaci, simpatizeri malo se ljudi dozivite, ujedinimo se, kakvi vise bojkoti i klinci palci, daj da u cetvrtak se trese stadion kao nekad,nisu ajla i Mirza vrijedni bojkota. Nisam bio na sjeveru dugo al kad bi se vratile hz u cetvrtak bi otišao na sjever i ako mi je 40+
da da, svojoom ljubavi su otjerali misimovica koji je uspio nulirati naseg vlasnika i postavio klub na zdrave noge.. bas su pkazali svoju ljubaav prema klubu nema dalje
**** vas kompleksi spram malenih, prava ljubav je upravo pitarska, ljubav koja zna kada treba podrzati a kada kritikovati pa i otjerati. Najlakse je u zivotu biti poltronska pizda koja klima glavom. To HZ nikad nisu bole i uvijek su gledale klub a ne sebe za razliku od tih tvojih navijaca koji su izlobirani od amara otjerali odlicnog predsjednika i doveli klub do toga da ne mogu dovesti boljeg igraca od rustemovica.
Brrojnost ista kao nasa, to sto kod nas stadion izgleda sablasno sa 12 000 ljudi jje drugi par cipela.
A te foskule kakvi bojkoti, kurci, tebi izgleda da neko zguzi zenu ti bi rekao "nema veze ljubavi bitno je da nisu dvojica"
Vidis za razliku od tebe ovu plavu kuju i zalizanog ne podrzavam,dok si ti podrzavao Sabru i ostalu bagru jer su ti valjali. Podrzavam Sarajevo,podrzavam i Mirvica jer je vise ulozio i jer se vise trudi od svih tih zajedno.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 15 jul 2023, 23:52

I opet svaka čast Panto na postu. Nego mi oni više nemaju smisla, da se bakčem, a daleko smo od njih. Nešto mi glupa tema, Mal im sadion, Imaju Kusturu debila koji svršava kad piše o njima i ovdje ovog Čauševića, pa ljudi stvore atmosferu, tamo kao oni nešto, a propalo mudo realno.
🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 jul 2023, 23:58

NazorUso je napisao/la:
15 jul 2023, 23:23
Pa Mirvahovi i Qurvahovi jarani ovo hoce, sta je problem. Ne tako davno nerad Opcine i Saveza je qrva ayla opravdavala rijecima "postoje objektivni razlozi". Mozda i sad postoje samo mi to me znamo. Ovjasnit ce nam ayla, ne brinite... Ionako smo za godinu najveci na Balkanu, trebat ce nam stadiom od 100 000.
Sabura.
Zamisli da je Sabra tvoja ostala haha sva sreca pa si nebitan,mozes samo ovdje kmecat na forumu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 jul 2023, 00:01

Torino je napisao/la:
15 jul 2023, 23:47
I ovo Koševo više, samo mi muka. To ti ga dođe kad si podstanar i dođe vlasnik i kaže, e sin mi se oženio hoće sad da živi tu, pa eto...
Sami smo krivi ( ma da nam je oteto, ali eto) Svi su dobili stadione samo mi nismo. Nejse.

Možda su i namirisali Tanove milione što planira uložiti, pa bi neku manđu da mu naprave, da se ugrade... Zaganjat prostr iza stadiona Koševo ili ispod Zetre i probat nešto napraviti oko 10-12k ne treba nam više. Pokrenuti sve naše ljude u opštini, pa i Muzuru ruku zavrnut za Butmir. Valjda im nisu usta puna ljubavi, a djela ništa.

I oni daju kao Koševo, ali eto ne smiješ ništa rušiti, halo drug zapad 16 000 stolica.

Samo mi muka i šta je sa tom Otokom, tu baš ništa ne može i prostor na Stupu kod doma penzionera isto tijesan? Ima li iko stručan u klubu da se bavi tim planom, dok sve zgrade nisu nikle. Šta je sa Američkom ambasadom? Koliki je tu prostor? Ja nikad neču prežaliti onaj prostor gdje je sadašnja nihova ambasada.

Ima nekog prostora i u Halilovičima, zar nije tu trebao biti taj nacionalni stadion i na prstoru gdje je gras ( trole ) zar nema plan. Ovo je isto goruče pitanja i živa rana svih nas, gadinama.

Uvalio se Bingo kod GRASa, i onaj prostor strašan bio, pa i parking kod tv-a isto. Valjda se može negdje nešto skontat. Voždovac na TC napravio stadion.
Sve tacno 100 posto. Evo vam stadion za marku al nesmijete nista pipnuti,hebem im svima sve

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 jul 2023, 00:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 jul 2023, 23:51
Pantelija je napisao/la:
Vidis za razliku od tebe ovu plavu kuju i zalizanog ne podrzavam,dok si ti podrzavao Sabru i ostalu bagru jer su ti valjali. Podrzavam Sarajevo,podrzavam i Mirvica jer je vise ulozio i jer se vise trudi od svih tih zajedno.
E hajde pametni nadjii jedan post gdje sam ja podrzaavao sabrinu. JEDAN! Ako ga nadjes, imas od mene 500 eura jel posteno?
Kakvih vas lazova ima to je strasno, prije par mjeseci sam jednom mangupu takvo ko ti sto je lupao gluposti pokazivao moje postove KONTRA uprave u vrijeme kada sam radio u klubu (jer me bolio ku.rac). Eto, a ako ne nadjes onda budes mudonja pa se izvines... i sta su meni valjali? OdAKLE TI ZANS DA JE MENI NEKO VALJAo? Cuo na kafi? pricao ti od jarana jaran? Et poseri se tom ko ti je rekao u usta... toliko su mi valjali da sam preselio u njemacku da radim i zivim... pobjegao iz bosne bio pun para pa me strah bilo ... mahalska stoka koja podvije rep ko kujice kad im se pokaze da sam svoje pare i vrijeme trosio da bi vec uzetu djecu skidao drugima i dvodoio u sarajevo bez bilo kakve koristi da imam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jul 2023, 00:07

Nek odnesu stadion na periferiji samo, da ne nas i da ti vise niko ne može soliti pamet.
Onaj ko ce doci gledati utakmici on ce doci na Koševo ili na novi na rubu grada. Onaj koji nece, dzabe da je 50m od stadiona on ce naci izgovor.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”