FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jul 2023, 23:11

jurisicduska je napisao/la:
15 jul 2023, 23:09
Ovo nije nas problem, ovo nije protiv kluba, ovom se ne treba suprotstaviti. Veći je Dal Varesanovic problem. Tim se trebamo baviti, razjedinjeni.

Boga mu ljubim vidite da su jedva dočekali da nas nema da smo na dvije strane da nemamo mase.

Jedan dan će nam doći iz guzice u glavu da je ovo nas klub i da ga trebamo braniti svim silama. Na jednoj strani.

Da hoce Mirza sam skontati pa otići pa da na miru se vratimo jačanju kluba u svim segmentima.
A AylaH :mrgreen: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 15 jul 2023, 23:11

Vakat je da mi stadion pocnemo praviti, moderan evropski stadion...Arapa puno Sarajevo, ubjedjen sam da se moze naci investitor brzo....

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 15 jul 2023, 23:12

Ovo nije nas problem, ovo nije protiv kluba, ovom se ne treba suprotstaviti. Veći je Dal Varesanovic problem. Tim se trebamo baviti, razjedinjeni.

Boga mu ljubim vidite da su jedva dočekali da nas nema da smo na dvije strane da nemamo mase.

Jedan dan će nam doći iz guzice u glavu da je ovo nas klub i da ga trebamo braniti svim silama. Na jednoj strani.

Da hoce Mirza sam skontati pa otići pa da na miru se vratimo jačanju kluba u svim segmentima.
Druže,i kad ode Mirza bagra će nastaviti po svom a kad treba i gdje treba nigdje nikoga

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 jul 2023, 23:12

Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 23:06
Amcho1 je napisao/la:
15 jul 2023, 22:59
Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 22:51

slika

slika

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Dragi moji navijači, Hordaši, Pitari, Simpatizeri i drugi da li nam je ovo OK, da li je ovo za mirne šutnje?
Pazi, ovo su pravi problemi. A mi se izmeđusebe ujedamo, koljemo, psujemo, bijemo....

Ma da, nek je nama problem Mirza i Dal a što se ostali pišaju po nama to ništa. Stalno to govorim da smo sebi sami najveći dušmani.

****.m li Vam majku svima jadnu, i Vici i Mandicu i svakome koji misli loše ( pa bilo kako ) o mom Sarajevu. Da, mom i vašem i svakog navijača ovog kluba. Sva problematika se bacila na par ljudi, da bi sakrili " pravi " dušmanluk iza leđa.... Al ti bošnjo udari po svom.
Sistematski to ide Druže, pa i pravilo za strance, klanje od sudija na terenima, izgradnja terena u trajanju do besvjesti,sad ti hoće i stadion uzeti. Ma nisu to problemi, hajmo mi vidjeti koga našeg da ga razapnemo. Jel bošnjo nije svjestan da se sve ovo događa iz jednog razloga, a taj razlog je razjedinjenost. Slika od razjedinjenosti navijača kod nas pa sve do slike na nivou države u političkom smjeru. Ali ne, to nisu pravi problemi.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jul 2023, 23:13

Pantelija je napisao/la:
15 jul 2023, 23:10
bordobijeli je napisao/la:
15 jul 2023, 22:43
Mi se ba ubismo pricom volimo klub sve nesto oko sebe kritikujemo a komšije su nam očitale bukvicu u posljednje 2 godine sta znaci podrška, brojnost, vjernost klubu. Hz, pitari, navijaci, simpatizeri malo se ljudi dozivite, ujedinimo se, kakvi vise bojkoti i klinci palci, daj da u cetvrtak se trese stadion kao nekad,nisu ajla i Mirza vrijedni bojkota. Nisam bio na sjeveru dugo al kad bi se vratile hz u cetvrtak bi otišao na sjever i ako mi je 40+
da da, svojoom ljubavi su otjerali misimovica koji je uspio nulirati naseg vlasnika i postavio klub na zdrave noge.. bas su pkazali svoju ljubaav prema klubu nema dalje
**** vas kompleksi spram malenih, prava ljubav je upravo pitarska, ljubav koja zna kada treba podrzati a kada kritikovati pa i otjerati. Najlakse je u zivotu biti poltronska pizda koja klima glavom. To HZ nikad nisu bole i uvijek su gledale klub a ne sebe za razliku od tih tvojih navijaca koji su izlobirani od amara otjerali odlicnog predsjednika i doveli klub do toga da ne mogu dovesti boljeg igraca od rustemovica.
Brrojnost ista kao nasa, to sto kod nas stadion izgleda sablasno sa 12 000 ljudi jje drugi par cipela.
A te foskule kakvi bojkoti, kurci, tebi izgleda da neko zguzi zenu ti bi rekao "nema veze ljubavi bitno je da nisu dvojica"
Fino si ti to napisao kao i do sad. Međutim, jel mora značiti da ako HZ dolaze na tribinu da su poltronske pizde koje klimaju glavom? Ja bi rekao da nisu, jer svi znamo da bi i sa tribina bilo tjeranje, kao i što su se borbe vodile protv još mnogo ljudi, a nisu domaće propuštali. Po meni je i ideja bojkota OK, ali evo svjesni smo da taj bojkot ne poštuju i neki momci koji su redovni na gostovanjima, pa onda taj bojkot izgubi i smisla jednim dijelom. Mirvić sad ima želju da to riješi, a hoće li uspjeti? Boga mi teško..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jul 2023, 23:16

Ma Ayla je najnebitnija osoba na svijetu. Frajer je postavio da potpisuje papire. Ako se tjera Ajla koja ne odlučuje ni ičemu treba onda i Mirvica tjerati jer je on tu stavio.

Njom se ne bih ni bavio. Mogu reci da nije toliko dobra koka i to je to. Ostalo ne znam ni šta bih rekao za nju. Nije vrijedna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 15 jul 2023, 23:17

Naravno, taktika " zavadi pa vladaj " kao i prije 1000 godina na nasim prostorima uvjek ima prolaza. Čim je " neko došao sa lovom " a ovi pacijenti i paraziti namirisali odmah ti je počelo udaranje po klubu, jer ona stara " gdje sam ja u svemu tome " pa tako i ovome.

Kad su vidjeli da fakat Ismir misli uloziti 10-15 miliona odmah rade digitroni i trazi se " postotak " ....

Udri Ismire, **** i ne vadi pa šta bog da, samo da ovi lizikurci nemaju nikakve koristi, sjeme im se zatrlo pogano.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 15 jul 2023, 23:21

Amcho1 je napisao/la:
15 jul 2023, 23:12
Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 23:06
Amcho1 je napisao/la:
15 jul 2023, 22:59

Dragi moji navijači, Hordaši, Pitari, Simpatizeri i drugi da li nam je ovo OK, da li je ovo za mirne šutnje?
Pazi, ovo su pravi problemi. A mi se izmeđusebe ujedamo, koljemo, psujemo, bijemo....

Ma da, nek je nama problem Mirza i Dal a što se ostali pišaju po nama to ništa. Stalno to govorim da smo sebi sami najveći dušmani.

****.m li Vam majku svima jadnu, i Vici i Mandicu i svakome koji misli loše ( pa bilo kako ) o mom Sarajevu. Da, mom i vašem i svakog navijača ovog kluba. Sva problematika se bacila na par ljudi, da bi sakrili " pravi " dušmanluk iza leđa.... Al ti bošnjo udari po svom.
Sistematski to ide Druže, pa i pravilo za strance, klanje od sudija na terenima, izgradnja terena u trajanju do besvjesti,sad ti hoće i stadion uzeti. Ma nisu to problemi, hajmo mi vidjeti koga našeg da ga razapnemo. Jel bošnjo nije svjestan da se sve ovo događa iz jednog razloga, a taj razlog je razjedinjenost. Slika od razjedinjenosti navijača kod nas pa sve do slike na nivou države u političkom smjeru. Ali ne, to nisu pravi problemi.
Kako ce ova jugo suga da leti sljedeci mandat pas mu mater nesposobnu hebo..prespavao mandat bukvalno.. ljudi hebo vas bojkot, I ajla I mirza I dal vratite se I stanite uz klub , nikad nije bio veci broj suga koje uzivaju da vide razjedinjest kod pro- bih strane..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2023, 23:23

Pantelija je napisao/la:
Mi se ba ubismo pricom volimo klub sve nesto oko sebe kritikujemo a komšije su nam očitale bukvicu u posljednje 2 godine sta znaci podrška, brojnost, vjernost klubu. Hz, pitari, navijaci, simpatizeri malo se ljudi dozivite, ujedinimo se, kakvi vise bojkoti i klinci palci, daj da u cetvrtak se trese stadion kao nekad,nisu ajla i Mirza vrijedni bojkota. Nisam bio na sjeveru dugo al kad bi se vratile hz u cetvrtak bi otišao na sjever i ako mi je 40+
da da, svojoom ljubavi su otjerali misimovica koji je uspio nulirati naseg vlasnika i postavio klub na zdrave noge.. bas su pkazali svoju ljubaav prema klubu nema dalje
**** vas kompleksi spram malenih, prava ljubav je upravo pitarska, ljubav koja zna kada treba podrzati a kada kritikovati pa i otjerati. Najlakse je u zivotu biti poltronska pizda koja klima glavom. To HZ nikad nisu bole i uvijek su gledale klub a ne sebe za razliku od tih tvojih navijaca koji su izlobirani od amara otjerali odlicnog predsjednika i doveli klub do toga da ne mogu dovesti boljeg igraca od rustemovica.
Brrojnost ista kao nasa, to sto kod nas stadion izgleda sablasno sa 12 000 ljudi jje drugi par cipela.
A te foskule kakvi bojkoti, kurci, tebi izgleda da neko zguzi zenu ti bi rekao "nema veze ljubavi bitno je da nisu dvojica"
Bukvalno tjeranjem Misketa postali ova taraba na ivici stecaja. Ali ovaj lik se svakako dira po intimnim regijama kad se spomene Bilbija ili Manijaci.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 jul 2023, 23:23

Pa Mirvahovi i Qurvahovi jarani ovo hoce, sta je problem. Ne tako davno nerad Opcine i Saveza je qrva ayla opravdavala rijecima "postoje objektivni razlozi". Mozda i sad postoje samo mi to me znamo. Ovjasnit ce nam ayla, ne brinite... Ionako smo za godinu najveci na Balkanu, trebat ce nam stadiom od 100 000.
Sabura.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 15 jul 2023, 23:26

Hamagara je napisao/la:
15 jul 2023, 22:51
Cora1946 je napisao/la:
15 jul 2023, 21:55
15 jul 2023, 21:48
Kakav je ovo sastanak bio oko stadiona Mandic i Vico ?
Navodno hoce da bude stadion reprezentacije
Pisao sam ja prije neki dan kad je Uk bio na N1, ideja je da se od Koseva napravi nacionalni stadion

slika

slika

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
I neko vjeruje u ovo :urnebes: :urnebes:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 jul 2023, 23:27

Haha pa nista nas ne bi izenadilo iz kuhinje nasista.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 jul 2023, 23:27

Pantelija je napisao/la:
Nije sve tako crno/bijelo kako ti to fino napišeš, sjeti se samo pisma/dopisa od strane Hordi, a koje se odnosilo na Mirvića (gdje je, skim je, kakav je, šta radi), gdje sam bio siguran da će Mirvić podići jedra i otploviti daleko, ali hvala Bogu nije. Ne prozivam, samo kažem da se nekad donese i pogrešna odluka, ali onda se to treba i priznati.

To bi trebalo da je dovoljno. :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 jul 2023, 23:29

Mandiću **** komunistička **** li ti Tita mrtvog. Ovo je naš najveći problem za koji moramo biti svi ko jedan
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2023, 23:31

Srle i Vico, kako su samo kompatibilni.

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 15 jul 2023, 23:32

Bilo bi dobro da se stavi ko je ovo napisao, jer ovo ovako kako je slika ubacena moze da se jako lose iskoristi za klub.
Mislim, ne cudi me. Kad imas BP koji zele lose klubu, nebi me cudilo da je i ovo izrezirano.

Nazalost, vrlo lahko je pasti na podvale kojih ima sa svih strana.
Al dobro, uvijek ce vrijeme pokazati ko je upravu a ko ne. Samo sto ce steta biti ogromna

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 jul 2023, 23:33

Prvo zahvaliti direktorici koja je odbila da potpise vec postignuti ugovor, gdje bi klub preuzeo Kosevo, i bio vlasnik svoje sudbine, ulaganja, pronalaska donatora...pregovora sa svima, ukljucujuci i savez.

A onda se, TEK, sjetiti familije Mandicu, koji ce izgubiti masu glasova u centru, prvi moj i moje familije, i moze sanjati samo novi mandat.

Prvo jednom, pa drugom, se sjetim familije.. a klub kao klub, se treba oglasiti vezano za novonastalu situaciju.

Pa da vidimo malo reakciju velikih dusebriznika i pitara Magode i Cengica, pokretaca "svega i svacega".

Pasivan se ne treba, ne smije, ostati.
- FKS -

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jul 2023, 23:34

Pantelija je napisao/la:
Bgm 2010 do 2018 su Hz bile broj 1 po svim navijackim parametrima i tad smo bili na Koševu pa nevjerovatna izdanja bilia na sjeveru. Ja mislim da ovaj bojkot i slicne stvari slabe grupu, a to da je neko poltron je šuplja prica. Uvijek je bila dodji na stadion podrzi navijaj to su navijački kodeksi

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 jul 2023, 23:35

Ma ljudi ovaj tekst je toliko tendenciozan, jel stvarno vjerujete da bi nas neka vlast otjerala sa koseva???

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 jul 2023, 23:35

NazorUso je napisao/la:
15 jul 2023, 23:23
Pa Mirvahovi i Qurvahovi jarani ovo hoce, sta je problem. Ne tako davno nerad Opcine i Saveza je qrva ayla opravdavala rijecima "postoje objektivni razlozi". Mozda i sad postoje samo mi to me znamo. Ovjasnit ce nam ayla, ne brinite... Ionako smo za godinu najveci na Balkanu, trebat ce nam stadiom od 100 000.
Sabura.
Pa žena se prema opštini postavila da ima horde iza leđa, a što bi trebala i da ima za dobrobit kluba. Kad je vidjela da su je radi tih izjava svi opleli, ona jedino može odgovariti riječima "postoje objektivni razlozi" i raditi svoj posao tiho. Krenula je javno kabadahiski, agresivno i otvoreno, ali koliko sad vidim u zadnje vrijeme je relativno povučena.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, N3R3D, Proximic, riki46, ristagrad, Varijantas8 i 63 gosta.