Right Winger 107 11 25
Left Winger 80 22 12
Attacking Midfield 61 17 16
Eto mu i statistike, nastupi, golovi, asistencije. Izgleda da i najbilje prolazi kao 10-ka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dovesti ga u inat konama i poslati na tribineLukaku’s lawyer Sebastien Ledure has offered Romelu to Milan in the past few weeks
Samo mala opaska brate. Pulišić nema solidnu tehniku, već odličnu. To je trenutno igrač sa najvećim levelom tehnike u ekipi. Osim mozda ovog Reijndersa. Kojem se lopta lijepi za nogu. Koliko sam gledao na desetine videa.Beduin je napisao/la: ↑15 jul 2023, 11:57Ima Pulisic solidnu tehniku i voli povuci loptu naprijed, poput Diaza, vidicemo hoce li se snaci kod nas. Na SP mi se cinilo da fizicki nije spreman, vjerovatno kao i cijeli Chelsea kroz sezonu da su fizicki pali pa tako i on.
Ako ne dodje dobra 10ka, nema nam druge nego CdK neko vrijeme isforsirati tu, a Pulisica na desnom krilu.
U ovom slucaju, ako ne dovedu jos 1 dobro desno krilo, ne bih dirao Saleta i Messiasa jer ce biti utakmica, a Pulisic moze i na AMF uskakati.
Trebalo se i Ziyecha uzeti ispod cijene jer je i na SP pokazao koliko moze kad ima motivaciju i igra.
Ma dobro sad, generalno ima solidnu iliti dobru tehniku i dribling, a u Milanu i nije tesko biti medju najboljima u tom segmentu gdje su jedino Diaz, Sale i mozda Adli (jer nije imao priliku za dokazivanjem, ali sam ga i ranije pratio i imao je dobru tehniku) ti neki kreativniji igraci sa dobrim driblingom.Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 14:25Samo mala opaska brate. Pulišić nema solidnu tehniku, već odličnu. To je trenutno igrač sa najvećim levelom tehnike u ekipi. Osim mozda ovog Reijndersa. Kojem se lopta lijepi za nogu. Koliko sam gledao na desetine videa.Beduin je napisao/la: ↑15 jul 2023, 11:57Ima Pulisic solidnu tehniku i voli povuci loptu naprijed, poput Diaza, vidicemo hoce li se snaci kod nas. Na SP mi se cinilo da fizicki nije spreman, vjerovatno kao i cijeli Chelsea kroz sezonu da su fizicki pali pa tako i on.
Ako ne dodje dobra 10ka, nema nam druge nego CdK neko vrijeme isforsirati tu, a Pulisica na desnom krilu.
U ovom slucaju, ako ne dovedu jos 1 dobro desno krilo, ne bih dirao Saleta i Messiasa jer ce biti utakmica, a Pulisic moze i na AMF uskakati.
Trebalo se i Ziyecha uzeti ispod cijene jer je i na SP pokazao koliko moze kad ima motivaciju i igra.
Sve si brate pogriješio, halali.Zenga je napisao/la: ↑15 jul 2023, 19:54Nejasan mi je ovaj holanđanin, kao da nešto ne štima oko iznosa transfera/plate/njegovog statusa/kvaliteta. Navodno odbio 3M godišnju platu u AZ, da bi u Milanu pristao na 1.6M. Zar je i to moguće, da jedan takav klub uopšte nudi tolike pare igraču? Dalje, pošto nema nastupa za NL, golemo da traže 25M za igrača kojem je 25 god, pa za koje cifre prodaje AZ svoje igrače, inače?
Za kraj, koliko vidim, slično kao CDK, niko drugi nije zainteresiran za njega - suma svega ovoga uz iznos 25M mi i nije baš logična. Niti pratim NL ligu, niti znam išta vezano za ovog lika. Molim pomoć, hvala![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.