Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Protiv rekreativaca ti ne mozes sanse napraviti, Bogu plakati.
Rekao sam vam Zenićani, dobili ste top golmana...istakao se i golman koji je stigao iz Slobode, Ajdin Brkić.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
De ba, kakav Brkic, primi gol glavom sa 12 metara 

... za druge lige centar

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Niste zanimljivi, ali ni sekunde.
Mali likće pikće do premijer lićke.
Mali likće pikće do premijer lićke.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bolje da je Nalić otišao gledati odbojku, nego ovo na Bilinom..
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Hajmo biti realni, doveli jednog PL igraca, tri prvoligaska prosjeka, 2 hamelja iz trece lige i juniora Slobode, juniora Sarajeva, juniora Novog Pazara i jednog naseg juniora promovisali u prvi tim. Ostao na okupu treceligaski materijal.
Ne mozes u PL sa jednim PL igracem. Kapetanovic iz slobode ima vise nastupa u PL, nego ova djeca minuta seniorskog fudbala. Da ne idemo dalje civic, said, dilaver, osmic, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Kikaci nas napatili a mi bi PL
Ekipa za sredinu tabele, nista vise od toga.
Sloboda bi nas lagano vec sada dobila..

Ekipa za sredinu tabele, nista vise od toga.
Sloboda bi nas lagano vec sada dobila..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sloboda bi nam najmanje 3 gola zabila u prvom poluvremenu...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne kontam cemu tolika negativa? Pocetak drugog poluvremena, Duvnjak mjenja svih 11. Ono nisam nikad vidio da kod aut linije sprema se da udje 10 igraca i golman. Na terenu igrala samo jedna ekipa. Itekako ima materijala u ekipi. Ja sam poprilicno zadovoljan.
Kakva bolan Sloboda trenutna.Tavorit ćemo mi zajedno u ovoj kaljuži
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Zajeba se Flix i sjeba vam ovu glupu zajebanciju. Šteta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Drugi autogol flixa na ovoj temi 

Nakon tri godine seoskog fudbala, kako ekipa, tako i forumaši likćeta su ispali iz ritma...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Seoska ekipa = Seoski forumasi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.