NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jul 2023, 22:20

Iceplayer je napisao/la:
06 jul 2023, 21:22
nebeskasila je napisao/la:
06 jul 2023, 14:52
Ja ne znam samo zbog cega se mi toliko borimo da ostanemo u prvoj ligi, i onda opet isto sve, zasto ne ispadnemo, nemoguce da ovo traje 10-15 godina i niko da rijesi to stanje.
Ne vjerujem da imaju klubovi sa toliko manjim budzetom, jer Jedinstvo i nema tako velik budzet , to je danas sve sitnis
Pola lige ima budžet od 150 000 km od grada, lako se provjeri. Samo što su ljudi sposobni da nešto urade i da nadju pare od sponzora.
opet ti ponavljam, nije to bas tako ne isplacuje grad pare u cijelini, jos najgore sto te pare cesto i kasne pa samo krpas rupe, ti jaki sponzori koje spominjes mogu itekako ucestvovati tu se slazem, ali ih mora neko privuci trenutno to nikoga ne zanima
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 06 jul 2023, 22:56

Izvinite na upadu na temu vašu,ali me zanima koliki dug Jedinstvo ima zna li iko pa da evo toliko dugo ne mozete se vratit u PL?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 jul 2023, 00:33

almir2018 je napisao/la:
06 jul 2023, 22:56
Izvinite na upadu na temu vašu,ali me zanima koliki dug Jedinstvo ima zna li iko pa da evo toliko dugo ne mozete se vratit u PL?
cca 250 000 KM sto je relativno nista
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 jul 2023, 01:17

InatSilniBosanski je napisao/la:
06 jul 2023, 22:20
Iceplayer je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:
06 jul 2023, 14:52
Ja ne znam samo zbog cega se mi toliko borimo da ostanemo u prvoj ligi, i onda opet isto sve, zasto ne ispadnemo, nemoguce da ovo traje 10-15 godina i niko da rijesi to stanje.
Ne vjerujem da imaju klubovi sa toliko manjim budzetom, jer Jedinstvo i nema tako velik budzet , to je danas sve sitnis
Pola lige ima budžet od 150 000 km od grada, lako se provjeri. Samo što su ljudi sposobni da nešto urade i da nadju pare od sponzora.
opet ti ponavljam, nije to bas tako ne isplacuje grad pare u cijelini, jos najgore sto te pare cesto i kasne pa samo krpas rupe, ti jaki sponzori koje spominjes mogu itekako ucestvovati tu se slazem, ali ih mora neko privuci trenutno to nikoga ne zanima
Znam itekako dobro kako se isplaćuje i kako idu tranše novca mjesečno prema klubu i kako se često odugovlači da se i sama pusti...
Ali opet GOŠK je selo druže od kojeg Brekovica ima više stanovnika, a pazi GOŠK je svake sezone bio u vrhu ove lige, rijetko kad je bio pri dnu, a pazi nas svake sezone borba za opstanak?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 jul 2023, 01:25

almir2018 je napisao/la:
Ma ništa, dugo nije bilo ni zaduženo nikako. Što kolega kaže 250k.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 jul 2023, 12:41

Iceplayer je napisao/la:
07 jul 2023, 01:17
Iceplayer je napisao/la:

Znam itekako dobro kako se isplaćuje i kako idu tranše novca mjesečno prema klubu i kako se često odugovlači da se i sama pusti...
Ali opet GOŠK je selo druže od kojeg Brekovica ima više stanovnika, a pazi GOŠK je svake sezone bio u vrhu ove lige, rijetko kad je bio pri dnu, a pazi nas svake sezone borba za opstanak?
pa onda ti je sve jasno jbg, ja se nadam da cemo krenuti od nule opet ponavljam eto imenovali su Iju Susnjara za trenera, ukoliko se krene od 0 podrzavam.

potpisati repogram sa gradom i krenuti od nule, dovesti sve momke iz lokalnih klubova plus davati priliku nasoj djeci, ionako je Prva liga postalo preteska pa pogledajte samo ko se sve tuce za vrh.

to je realna prica, a druga realna koja nas vadi iz ovog stanja je privatizacija kluba, mi imamo idealne uslove za to, nismo prezaduzeni, na samoj smo granici, najveci klub u ovome djelu drzave, dobra baza navijaca, pogotovo u dijaspori, ukoliko bi se taj neki investitor pojavio ne kazem, dati mu sve klubovi koji imaju taj sistem finansiranja daleko su nadmocniji jel se uz to veze i jak soponzor plus pare od javbe zajednice . . .
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 07 jul 2023, 13:16

07 jul 2023, 12:41
Iceplayer je napisao/la:
07 jul 2023, 01:17

pa onda ti je sve jasno jbg, ja se nadam da cemo krenuti od nule opet ponavljam eto imenovali su Iju Susnjara za trenera, ukoliko se krene od 0 podrzavam.

potpisati repogram sa gradom i krenuti od nule, dovesti sve momke iz lokalnih klubova plus davati priliku nasoj djeci, ionako je Prva liga postalo preteska pa pogledajte samo ko se sve tuce za vrh.

to je realna prica, a druga realna koja nas vadi iz ovog stanja je privatizacija kluba, mi imamo idealne uslove za to, nismo prezaduzeni, na samoj smo granici, najveci klub u ovome djelu drzave, dobra baza navijaca, pogotovo u dijaspori, ukoliko bi se taj neki investitor pojavio ne kazem, dati mu sve klubovi koji imaju taj sistem finansiranja daleko su nadmocniji jel se uz to veze i jak soponzor plus pare od javbe zajednice . . .

Klub treba Infrastrukturu sredit, dovest prave ljude u Klub a ove lesinare koji se stalno vrte okolo zabranit prilaz stadionu!

U Bihacu postoje najmanje 2 skole Fudbala, to spojit u Jedinstvo!
Ali za to sve je najbolje privatizacija, trazit nekog naseg u dijaspori koji ima para i dati mu klub.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jul 2023, 14:09

Ijo novi trener, Beganovic otisao isto. Hvala mu za sve, fino se pokazao u uslovima koje je imao :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 07 jul 2023, 14:18

07 jul 2023, 00:33
almir2018 je napisao/la:
Ja sam zaista mislio vas dosta veći dug pa zato vas nema dugo vremena u PL a on je spram našeg u Čeliku mala maca zaista

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 jul 2023, 18:40

almir2018 je napisao/la:
07 jul 2023, 14:18
almir2018 je napisao/la:
Ja sam zaista mislio vas dosta veći dug pa zato vas nema dugo vremena u PL a on je spram našeg u Čeliku mala maca zaista
U nas su trosili pare koje su u plusu, nikad nisu isli u neki veci minus, ali zato nam redovno u klubu iskljuce struju i vodu jer nemsju da plate racune, jer izvuku svaku marku

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 jul 2023, 00:14

almir2018 je napisao/la:
almir2018 je napisao/la:
i kako su se onda namakle pare za Celik, sjedio sam prije sa jednim jaranom u Zenici sjecam se da mi je pricao kako je uprava super, kako se bore da su obicni ljudi Celikovci, ali i da su na noz sa Kasumovicem.

mislim jasno je da je ovo najteza liga na svijetu i da ovdje treba dobro "potegnut"
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jul 2023, 13:36

Zna li se kad pocinju pripreme? Prozivka? Ima li kakve marke na vidiku?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2023, 15:08

harden je napisao/la:
08 jul 2023, 13:36
Zna li se kad pocinju pripreme? Prozivka? Ima li kakve marke na vidiku?
Tanki ste izgleda s parama ove sezone, potrosilo se a zimus bilo para ko blata
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 08 jul 2023, 22:22

08 jul 2023, 00:14
almir2018 je napisao/la:

i kako su se onda namakle pare za Celik, sjedio sam prije sa jednim jaranom u Zenici sjecam se da mi je pricao kako je uprava super, kako se bore da su obicni ljudi Celikovci, ali i da su na noz sa Kasumovicem.

mislim jasno je da je ovo najteza liga na svijetu i da ovdje treba dobro "potegnut"
Da tacno je upravu nam kluba čine momci koji su bili na tribini i uzeli da vode klub jer niko nije želio da preuzme klub i momci rade top
Sto se tice Kasumovica imali smo sa njim čak i sudski spor jer smo imali potpisan ugovor sa gradom da novac od poslovnih prostorija on nije poštovao to ali eto prije 5-6 mjeseci sve je rijesno sa njim i sad imamo dobru saradnju sa GU
Sto se tice novca Čelik ti je u prošloj godini imao budžet oko 700 hiljada u 3 ligi bez marke da smo dobili od grada,kantona itd... znaci samo vlastiti prihod od karti, sponzora,navijača itd..
U ovoj godini msm da ce budžet biti preko milion od toga imamo još nekih 300 hiljada duga da riješimo koji opterećuju klub i akobogda očekujemo da će se to vratiti u ovoj sezoni I onda ostaje još dug prema poreznoj koji grad uredno vraća na rate mjesečne i dug za vodu koji moramo riješiti sa gradom i to je to onda se posvećujemo sportskom dijelu kluba
Tako da imat ćemo mi dobar budžet u ovoj ligi preko milion sigurno
Jer očekujemo podršku i grada veću i kantona
A za vas mi je bas čudno toliko mal dug imate a nikako da se vratite u PL a znam prije par god gledao sam imali ste pune tribine u 1 ligi FBiH

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 jul 2023, 00:17

almir2018 je napisao/la:
08 jul 2023, 22:22
almir2018 je napisao/la:

Da tacno je upravu nam kluba čine momci koji su bili na tribini i uzeli da vode klub jer niko nije želio da preuzme klub i momci rade top
Sto se tice Kasumovica imali smo sa njim čak i sudski spor jer smo imali potpisan ugovor sa gradom da novac od poslovnih prostorija on nije poštovao to ali eto prije 5-6 mjeseci sve je rijesno sa njim i sad imamo dobru saradnju sa GU
Sto se tice novca Čelik ti je u prošloj godini imao budžet oko 700 hiljada u 3 ligi bez marke da smo dobili od grada,kantona itd... znaci samo vlastiti prihod od karti, sponzora,navijača itd..
U ovoj godini msm da ce budžet biti preko milion od toga imamo još nekih 300 hiljada duga da riješimo koji opterećuju klub i akobogda očekujemo da će se to vratiti u ovoj sezoni I onda ostaje još dug prema poreznoj koji grad uredno vraća na rate mjesečne i dug za vodu koji moramo riješiti sa gradom i to je to onda se posvećujemo sportskom dijelu kluba
A za vas mi je bas čudno toliko mal dug imate a nikako da se vratite u PL a znam prije par god gledao sam imali ste pune tribine u 1 ligi FBiH
Ma vjeruj mi nama da je posjecenost jedini problem, mi bi se borili za prvaka europe, kod nas je na malo euforije stadion pun, godinama smo imali ubjedljivo najvecu posjetu.

Grad Bihac jedini finacira klub sa otprilike 270 000 KM, trenutni saziv uprave, a i oni prethodni nisu u stanju da namaknu iole ozbiljnog sponzora koji bi to malo pogurao, nas problem je samo i iskljucivo u organizaciji, ja sam licno svjedocio kako nakon utakmice pare od ulaznica ne stanu i niko ne zna gdje su, a stadion bio fino popunjen, najgore je sto je gamad otjerala svu nasu djecu i ubila volju svima za klubom.

To su pare sa kojima se mora uci u Pl, 700 000 u 3. ligi mi zvuci nestvarno, mada mi je vjeruj jako drago jel po mom nekom Premier ligu trebaju da igraju najveci klubovi iz najvecih gradova kao sto je Bjeljina, Bihac, Zenica, Tuzla . . .
Zelim vam svu srecu i da sto brze napustite ovu mocvaru, iako mi imamo izuzetne odnose i sa Slobodom.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 09 jul 2023, 21:29

https://www.nkj.ba/clanak/imenovan-upra ... ni-stab/80

Novi sef struke Elvir Susnjar, pomocnik Ekica Bajrovic.

Pripreme pocinju 12.07.2023.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 jul 2023, 19:12

Halim Stupac napustio klub, opet su neka glupa desavanja haha

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 jul 2023, 15:14

Jel bila ta prozivka, ostade li iko od igraca?

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 13 jul 2023, 18:02

09 jul 2023, 00:17
almir2018 je napisao/la:
08 jul 2023, 22:22

Ma vjeruj mi nama da je posjecenost jedini problem, mi bi se borili za prvaka europe, kod nas je na malo euforije stadion pun, godinama smo imali ubjedljivo najvecu posjetu.

Grad Bihac jedini finacira klub sa otprilike 270 000 KM, trenutni saziv uprave, a i oni prethodni nisu u stanju da namaknu iole ozbiljnog sponzora koji bi to malo pogurao, nas problem je samo i iskljucivo u organizaciji, ja sam licno svjedocio kako nakon utakmice pare od ulaznica ne stanu i niko ne zna gdje su, a stadion bio fino popunjen, najgore je sto je gamad otjerala svu nasu djecu i ubila volju svima za klubom.

A
To su pare sa kojima se mora uci u Pl, 700 000 u 3. ligi mi zvuci nestvarno, mada mi je vjeruj jako drago jel po mom nekom Premier ligu trebaju da igraju najveci klubovi iz najvecih gradova kao sto je Bjeljina, Bihac, Zenica, Tuzla . . .
Zelim vam svu srecu i da sto brze napustite ovu mocvaru, iako mi imamo izuzetne odnose i sa Slobodom.
Apsolutno se sa tobom slažem PL trebaju da igraju ovi klubovi koji imaju veliki broj navijača i iz velikih centara a da nikog ne uvrijedim sela od 2000-3000 stanovnika igraju
A sto se tice nas mi nemamo imperativ ove sezone ulaska u PL nas je prioritet vratit ove još dugove i to je to
Sto se tice našeg budžeta mi članovi kluba dobijamo minimalno bar jednom godišnje financijski izvještaj kluba i u 2022 godini budžet smo imali oko 700 hiljada a nismo imali uopšte podrške od grada zbog sukoba sa Kasumovicem 0 KM od grada i kantona dobili
Ali zato uprava je sjajan posao radila i sponzora dosta našla
Uglavnom želim vam mnogo sreće u narednoj sezoni da se ne borite za opstanak kao ovih svih godina i da se mi akobogda vratimo u PL i Celik i Jedinstvo i naravno uz Slobodu

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 jul 2023, 14:25

Ima li kakva informacija, bila je prozivka?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 10 gostiju.