Kakvi mitomani Isuse boželetsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:48Jesi bukva sunce ti poljubim, al dobro navikli smo na vas pijaćare da ste tanki sa intelektomOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:46Prvo si ovo rekaoletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:38
Pa možda zato što nam nisu dopustili gluperdo !
Ove slike gore objesite maču o rep, msm , sad ja da postavljam 6 buseva iz BL sto je doslo u Sarajevo zadnji put pa nas vratili....
“Mi bar dođemo !vas dođe u BL 50 u tri puta !”
A sad kad sam postavio slike pričamo o nakvim autobusima, Tito dragi![]()
![]()
To što vas je došlo 70 u BL a na domaćoj tekmi vas ima 50 je samo dokaz koliko ste jadni, al hajd ja ovdje završavam, nek vas sprdaju sada ostali![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Svaka cast na trudu, ova 3-4 Velezovca na forumu su zgadili taj klub hiljadama ljudi koji citaju ove stranice 
1921
Sad će pijĆarima pobjeći barem 15 hiljada po brojci navijača..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Najteže od svega mi pada što nas željezinčari sve manje vole. Grozno stvarno, velika šteta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ovi se uhvatili Elfsborga i te posjete, koja nije mjerilo ama bas nikakvo. Prvo sto je utakmica koju ste cekali 40 godina, drugo, sto su na tu utakmicu isli svi, i ko navija i ko ne navija za Velez, iz cijele BiH, al bukvalno. Eto, imali ste utakmice kuci prosle sezone gdje vas je bilo jedva 1000, ako ne i manje, recimo protiv Sloge iz Doboja. Kop vam u Gabeli 50-70 navijača. Bolje da sutite, sami sebe ukopavate i ljudi vam se smiju.
Realno stanje unazad dvije tri godine, Manijaci( mada ih mrzim kao sve skupine zajedno al je to cinjenica) , iza njih Ultrasi, dalje je sve tu negdje i nema smisla redati i izdvajati ikoga.
Realno stanje unazad dvije tri godine, Manijaci( mada ih mrzim kao sve skupine zajedno al je to cinjenica) , iza njih Ultrasi, dalje je sve tu negdje i nema smisla redati i izdvajati ikoga.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Realno stanje Manijaci Horde Ultrasi RA i Lesinari ove ostale grupe nisu ni blizu ovih pet. Jedine grupe koje radnim danima skupe preko sto ljudi i predju citavu drzavu. To se najbolje vidjelo na kupu nedavno kada smo mi isli u Tesanj Ultrasi u Ugljevik a Manijaci u BanoviceRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:05Ovi se uhvatili Elfsborga i te posjete, koja nije mjerilo ama bas nikakvo. Prvo sto je utakmica koju ste cekali 40 godina, drugo, sto su na tu utakmicu isli svi, i ko navija i ko ne navija za Velez, iz cijele BiH, al bukvalno. Eto, imali ste utakmice kuci prosle sezone gdje vas je bilo jedva 1000, ako ne i manje, recimo protiv Sloge iz Doboja. Kop vam u Gabeli 50-70 navijača. Bolje da sutite, sami sebe ukopavate i ljudi vam se smiju.
I Horde imaju strasnu ekipu ako cemo realno gledati meni su mozda i broj 1 trenutno
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
A koje su to ostale grupe ? Koliko imamo tih "ostalih" grupa ?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:20Realno stanje Manijaci Horde Ultrasi RA i Lesinari ove ostale grupe nisu ni blizu ovih pet. Jedine grupe koje radnim danima skupe preko sto ljudi i predju citavu drzavu. To se najbolje vidjelo na kupu nedavno kada smo mi isli u Tesanj Ultrasi u Ugljevik a Manijaci u BanoviceRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:05Ovi se uhvatili Elfsborga i te posjete, koja nije mjerilo ama bas nikakvo. Prvo sto je utakmica koju ste cekali 40 godina, drugo, sto su na tu utakmicu isli svi, i ko navija i ko ne navija za Velez, iz cijele BiH, al bukvalno. Eto, imali ste utakmice kuci prosle sezone gdje vas je bilo jedva 1000, ako ne i manje, recimo protiv Sloge iz Doboja. Kop vam u Gabeli 50-70 navijača. Bolje da sutite, sami sebe ukopavate i ljudi vam se smiju.
I Horde imaju strasnu ekipu ako cemo realno gledati meni su mozda i broj 1 trenutno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:20Realno stanje Manijaci Horde Ultrasi RA i Lesinari ove ostale grupe nisu ni blizu ovih pet. Jedine grupe koje radnim danima skupe preko sto ljudi i predju citavu drzavu. To se najbolje vidjelo na kupu nedavno kada smo mi isli u Tesanj Ultrasi u Ugljevik a Manijaci u BanoviceRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:05Ovi se uhvatili Elfsborga i te posjete, koja nije mjerilo ama bas nikakvo. Prvo sto je utakmica koju ste cekali 40 godina, drugo, sto su na tu utakmicu isli svi, i ko navija i ko ne navija za Velez, iz cijele BiH, al bukvalno. Eto, imali ste utakmice kuci prosle sezone gdje vas je bilo jedva 1000, ako ne i manje, recimo protiv Sloge iz Doboja. Kop vam u Gabeli 50-70 navijača. Bolje da sutite, sami sebe ukopavate i ljudi vam se smiju.
Po cemu, sta realno gledas?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pogledaj im gostovanje ove godineKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:29CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:20Realno stanje Manijaci Horde Ultrasi RA i Lesinari ove ostale grupe nisu ni blizu ovih pet. Jedine grupe koje radnim danima skupe preko sto ljudi i predju citavu drzavu. To se najbolje vidjelo na kupu nedavno kada smo mi isli u Tesanj Ultrasi u Ugljevik a Manijaci u BanoviceRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:05Ovi se uhvatili Elfsborga i te posjete, koja nije mjerilo ama bas nikakvo. Prvo sto je utakmica koju ste cekali 40 godina, drugo, sto su na tu utakmicu isli svi, i ko navija i ko ne navija za Velez, iz cijele BiH, al bukvalno. Eto, imali ste utakmice kuci prosle sezone gdje vas je bilo jedva 1000, ako ne i manje, recimo protiv Sloge iz Doboja. Kop vam u Gabeli 50-70 navijača. Bolje da sutite, sami sebe ukopavate i ljudi vam se smiju.
I Horde imaju strasnu ekipu ako cemo realno gledati meni su mozda i broj 1 trenutno![]()
![]()
![]()
Po cemu, sta realno gledas?Mozda to sto vam pune guzice posjetama a mogu misliti tek prica
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Sto se tice navijaca ..
Pitare zeza bojkot ,pa su malo raštelovani, inace su dobri.
Ultrasi na momentu budu ozbiljni , ali nisu blizu TM i HZ.
Lesinari tanko , uglavnom cetnicko orgijanje ,njihov problem je sto vecina vise vole Zvezdu i Partizan od Borca.
Veležovci (dobro rece ovaj kolega iznad) ufatili se jedne evropske tekme i vrte pricu 2 godine , naloze se protiv Zelje,Sarajeva i Zrinja ostale tekme nista posebno.
Trenutno nama nema ko da parira
Pitare zeza bojkot ,pa su malo raštelovani, inace su dobri.
Ultrasi na momentu budu ozbiljni , ali nisu blizu TM i HZ.
Lesinari tanko , uglavnom cetnicko orgijanje ,njihov problem je sto vecina vise vole Zvezdu i Partizan od Borca.
Veležovci (dobro rece ovaj kolega iznad) ufatili se jedne evropske tekme i vrte pricu 2 godine , naloze se protiv Zelje,Sarajeva i Zrinja ostale tekme nista posebno.
Trenutno nama nema ko da parira
Pazi kako on neofirno ubaci RA među vodeće grupe. Posušje ima veću posjetu od njih, u kopu ih bude po 80.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:29![]()
![]()
![]()
Po cemu, sta realno gledas?Mozda to sto vam pune guzice posjetama a mogu misliti tek prica
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima momak sa ŠB koji detaljno analizira te posjete u Posušju.
Treba objektivno reći da čovjek mora biti lud ili nepelcovan pa vjerovati onim izvještajima. Vi izaberite šta ste od toga, možete i oboje odjednom, pristaje vam.
Treba objektivno reći da čovjek mora biti lud ili nepelcovan pa vjerovati onim izvještajima. Vi izaberite šta ste od toga, možete i oboje odjednom, pristaje vam.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tako je. Velez uvijek ima vecu posjetu, ali im dusmani namjerno smanje cifru, jer ste trn u oku svima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Mislim da govore o ukupnom broju gledaoca gdje Posusje ima koju hiljadu vise od nas i Slobode koji smo citavu polusezonu igrali na zamjenskim stadionima jer nam se radio teren. Trolaju manijaci pa ako im prodje
Na svom terenu u proljetnom dijelu dobre posjete imali mislim da je Only postavljao negdje
Nisi baš najpametniji i to je ok, protiv toga ne možeš, ali možeš (bar pokušati) čitati s razumijevanjem.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:42Tako je. Velez uvijek ima vecu posjetu, ali im dusmani namjerno smanje cifru, jer ste trn u oku svima![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Koliko ste utakmica pretprošle sezone igrali na zamjenskom stadionu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:44Mislim da govore o ukupnom broju gledaoca gdje Posusje ima koju hiljadu vise od nas i Slobode koji smo citavu polusezonu igrali na zamjenskim stadionima jer nam se radio teren.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Osam utakmica pola domacih utakmica jedne sezoneVirtu4l je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:48Koliko ste utakmica pretprošle sezone igrali na zamjenskom stadionu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:44Mislim da govore o ukupnom broju gledaoca gdje Posusje ima koju hiljadu vise od nas i Slobode koji smo citavu polusezonu igrali na zamjenskim stadionima jer nam se radio teren.
Zeljo Tuzla Igman Posusje Sloga Sloboda Leotar Siroki
I Sarajevo znaci devet
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
I ponovo Posušje u prosjeku bolje od vas.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:50Osam utakmica pola domacih utakmica jedne sezoneVirtu4l je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:48Koliko ste utakmica pretprošle sezone igrali na zamjenskom stadionu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:44Mislim da govore o ukupnom broju gledaoca gdje Posusje ima koju hiljadu vise od nas i Slobode koji smo citavu polusezonu igrali na zamjenskim stadionima jer nam se radio teren.
Zeljo Tuzla Igman Posusje Sloga Sloboda Leotar Siroki
I Sarajevo znaci devet
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, juka55, svrakino1921 i 43 gosta.