English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
može malo poštovanja za razmažene mlade milionere sa ovisnošću o tabletama za spavanjeMoodyHank je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:21Mislio sam na ovu ovisnost o tabletama. A ovo drugo, sad su odjednom svi seksualno zlostavljani i imali nesretno djetinjstvo. Jah, mo’š mislit’.
Everton doveo Ashley Younga
Nikad ekipe od Evertona
Nikad ekipe od Evertona
Kako je neko razmazen ko je posvojen s 12 godina, ko je zlostavljan, majka alkoholicarka, stari u Africi na drogama, on sam prodavao drogu i bio na ulici do 12te godine?
I nakon svega toga postao milijunas. Pa momak je dosad “razvalio” u zivotu.
Obojica debilcine, samo ne znam koji je veca. Nedaj Boze da imas nesto takvo u blizini pa da vidis kako je. Debilu mrtvi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To što navijaš za Tottenham je dovoljno da čovjek shvati o kakvom židovoljupcu i pristaši ubijanja palestinske djece se radi.Lillard je napisao/la: ↑13 jul 2023, 14:38Kako je neko razmazen ko je posvojen s 12 godina, ko je zlostavljan, majka alkoholicarka, stari u Africi na drogama, on sam prodavao drogu i bio na ulici do 12te godine?
I nakon svega toga postao milijunas. Pa momak je dosad “razvalio” u zivotu.
Obojica debilcine, samo ne znam koji je veca. Nedaj Boze da imas nesto takvo u blizini pa da vidis kako je. Debilu mrtvi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- wadethegreat
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pay attention meathead, you're saying the same shit that he said.
Nikom nisu sumnjivi liverpulovi transferi u saudijsku aaa 

Sram te biloMoodyHank je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:21Mislio sam na ovu ovisnost o tabletama. A ovo drugo, sad su odjednom svi seksualno zlostavljani i imali nesretno djetinjstvo. Jah, mo’š mislit’.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mislim da ću vrlo teško zaspati od srama jer ne saosjećam s debilom čija je karijera puna skandala i koji se vadi na ovisnost da bi se opravdao.
Fudbalski bojack horseman

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Jadni Alli
ima milione ali ne zna da se problemi i traume rješavaju terapijom, a ne alkoholizmom i narkomanijom.
Pravda za Dellea, najprosječnijeg od prosječnih fudbalera. Veći trag u engleskom nogometu je ostavio Luke Chadwick

Pravda za Dellea, najprosječnijeg od prosječnih fudbalera. Veći trag u engleskom nogometu je ostavio Luke Chadwick
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odjednom Fabinho i Hendo idu za dobre pare u Arabiju, pa moze li ofirnije
kakvo pranje para

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa kod ovog levata Delea i jes problem baš to što je prošo sito i rešeto, izvuko se iz govana i onda kad je postao poznat, dobio milionske ugovore kreno ponovo klošarit, pit, drogirat se, ne trenirat itd i onda opet propao. Obično ti što imaju teško djetinjstvo idu samo naprijed jer znaju kako je nemati i grizu više od bilo koga, a ovaj sve suprotno, znači klošar i to je to, nema mi ga šta bit žao
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Završi li karijeru u Tottašu, Kane će mislim biti jedan od najboljih napadača kojeg ćemo pamtiti....po individualnim nagradama?
Koševo Zapad
2 CL sa Bayernom ce biti dovoljne da ga se pamtiShategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:33Završi li karijeru u Tottašu, Kane će mislim biti jedan od najboljih napadača kojeg ćemo pamtiti....po individualnim nagradama?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ako pređe, biće i koja BLharden je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:352 CL sa Bayernom ce biti dovoljne da ga se pamtiShategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:33Završi li karijeru u Tottašu, Kane će mislim biti jedan od najboljih napadača kojeg ćemo pamtiti....po individualnim nagradama?![]()

Ovo ako ostane u Tott, tu više od prvog strijelca ne može ništa osvojiti.
Koševo Zapad
Vjerujem da će ovo biti Darwinova godina.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.