Al' ga Balo prca što nije igrao.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Al' ga Balo prca što nije igrao.
Neka si ti normalan...MrShadow je napisao/la:Vi niste normalni ako mislite da su ovo stvarno oni...
Potpis ko kucathenaturalone je napisao/la:Jbt gledam sinoc svoju raju nasekirani zbog Dzeke, i ovdje isto, sta vam je, bezveze se sekirate. Dzeko je dokazana klasa, ostvario je dobar transfer, ne uspije li u City-u nece biti ni prvi ni posljednji top igrac koji se nije snasao u jednom klubu, mlad je bit ce jos izazova za njega.
Džeko jes,a za Balonju ne znam...MrShadow je napisao/la:Vi niste normalni ako mislite da su ovo stvarno oni...
Hahaha, kako da ne. Stvarno mislis da bi on bio clan grupe "AC Milan"? Kako su pojedini naivni to nije normalno. Neki lik se zayebaje i to je to.Baboon je napisao/la:Džeko jes,a za Balonju ne znam...MrShadow je napisao/la:Vi niste normalni ako mislite da su ovo stvarno oni...
Kao prvo u avazu je bio jedan interviju sa Džekom,gdje su se dotakli fejsbuka i pitanja oko njegove profil slike,a tad je samo jedan profil imao tu sliku o kojoj su pričali. (da nije novinar sve izmislio?)Cartman je napisao/la:Hahaha, kako da ne. Stvarno mislis da bi on bio clan grupe "AC Milan"? Kako su pojedini naivni to nije normalno. Neki lik se zayebaje i to je to.Baboon je napisao/la:Džeko jes,a za Balonju ne znam...MrShadow je napisao/la:Vi niste normalni ako mislite da su ovo stvarno oni...
Ako je tako onda me je taj Dzeko veceras dodao..Kao prvo u avazu je bio jedan interviju sa Džekom,gdje su se dotakli fejsbuka i pitanja oko njegove profil slike,a tad je samo jedan profil imao tu sliku o kojoj su pričali. (da nije novinar sve izmislio?)
Drugo jedan od njegovih najbolji jarana (Nino) ima samo jedan njegov profil na faceu,naravno identičan onom gore iz prvog primjera.Ista slučaj sa Amirom Spahićem.Sestra mu također.Misketova žena isto tako. (da nisu i oni svi lažni profili? komplet familiju mu i drugove lažirali?)
Treće,dosta slika je upload-ovo sa mobitela,recimo gdje su sestra i on kod njega u Njemačkoj,neke privatne slike iz Beča,Dubrovnika... (nije valjda taj lažnjak išao Džeki u stan,slikao njega i seku i stavljao na fejs? )
Mislim polako,ako zbilja misliš da je fejk daj mi neki čvrst dokaz...
Inače profil o kojem se govori je:
http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... =523091882
Pa eto fanovi dodajte Džeku u raju![]()
Ja mu Bgmi napisao da me doda, i dodao me..kivi je napisao/la:qrac cu ga dodat. pise da ima previse prijatelja.
ev i ja sam ga zamolio da me doda. kad si mu ti poslao poruku ??Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja mu Bgmi napisao da me doda, i dodao me..kivi je napisao/la:qrac cu ga dodat. pise da ima previse prijatelja.
sta ces ga dodavat koji ce ti ***** u prijateljimakivi je napisao/la:qrac cu ga dodat. pise da ima previse prijatelja.