Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
samo se drzati amera koji imaju 5000 aktivnih vojnika na 3,5 sata od nase granice,i 50ak vorbenih aviona na pola sata od granice
i Turaka koji su vojna sila
i ja se ne brinem ni za dodika ni za vucica ni ove bosanske pravoslavce
i Turaka koji su vojna sila
i ja se ne brinem ni za dodika ni za vucica ni ove bosanske pravoslavce
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
ma nista novo kod mene na faksu isto bilo samo nije medijski popraceno nekad prije desetak god kad je mladic uhapsen, bilo isto .. 2,3 lika iz istocnog studirala normala sve do tog momenta kad krenuse fb objave podrske ne znam jesu li i zavrsili nisam ih vidjao poslije cesto …Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:10Kakav je to mentalni sklop, studiraš u Sarajevu, na društvenim mrežama objavljuješ slike ratnih zločinaca, kad te kolege upozore na to, ti im odgovoriš nek smo vas pobili![]()
Imali smo i mi jednog na faksu, tako se po Instagramu kurсio, znao ovako i u ramazanu poneku scenu praviti, dok ga dvojica gazija u jednom parku petak naveče ne sačekaše 
Kakve službe, samo šake.

Kakve službe, samo šake.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Svakog potencijalnog teroristu treba tretirati kao ovog Omerovića. Pozivanje na rat i nasilje rezati u korjenu. Imali smo više terorističkih napada, nećemo valjda dopustiti još neke. MUP RS samo neka predano radi na svim potencijalnim teroristima. Bar danas je lako ustanoviti ko šalje huškačke poruke. Kapiram da i tvoju IP adresu imaju, jer veliki si patriota.CAGarfia je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:42https://www.klix.ba/vijesti/srebrenica- ... tid=Zxz2cZ
Ne postoji jadnija i primitivnija skupina ljudi od ovih drinskih četnika.
Za Srbiju!
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam, qrčenje po društvenim mrežama, bolesna potreba da nekakvi zločinci budu heroji.
Jbt, jel moguće da je omladina koja nije bila ni rođena kad se rat završio toliko nafilovana time?
Još kažeš - nek smo vas pobili
otkud to stanje svijesti?
Jbt, jel moguće da je omladina koja nije bila ni rođena kad se rat završio toliko nafilovana time?
Još kažeš - nek smo vas pobili

Koševo Zapad
Svako ko podrzava samostalnost RSa je huskac I pozivac na rat. Sve treba u zatvor
popusti čovječe sa politikom, RS i ratom. ja ti neću milion puta govoriti.
Prvi rođak se zaposlio prije 5 mjeseci kod privatnika. Obećao ga prijavit nakon 2 mjeseca tzv. probnog rada. Nije ga prijavio. U principu ništa preko mu nije davao svo to vrijeme. Rođak 29 ima i u fazonu red je i da radni staž krene. Kakva su mu prava i da li može dati otkaz bez da radi otkazni rok? Kako mi je rekao, nije pritiskao gazdu očekujući da će ovaj sam ispoštovati ono što je pričano prije početka.
Rođak ti nema nikakve obaveze prema bilo kome jer niko ga nije prijavio. Taj mu gazda može a i ne mora isplatiti. Tvoj rođak može ga samo još u inspekciju prijaviti i to je to.deantinho je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:33Prvi rođak se zaposlio prije 5 mjeseci kod privatnika. Obećao ga prijavit nakon 2 mjeseca tzv. probnog rada. Nije ga prijavio. U principu ništa preko mu nije davao svo to vrijeme. Rođak 29 ima i u fazonu red je i da radni staž krene. Kakva su mu prava i da li može dati otkaz bez da radi otkazni rok? Kako mi je rekao, nije pritiskao gazdu očekujući da će ovaj sam ispoštovati ono što je pričano prije početka.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa praktično je radio na crno, dakle nema tu nikakvog otkaznog roka.deantinho je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:33Prvi rođak se zaposlio prije 5 mjeseci kod privatnika. Obećao ga prijavit nakon 2 mjeseca tzv. probnog rada. Nije ga prijavio. U principu ništa preko mu nije davao svo to vrijeme. Rođak 29 ima i u fazonu red je i da radni staž krene. Kakva su mu prava i da li može dati otkaz bez da radi otkazni rok? Kako mi je rekao, nije pritiskao gazdu očekujući da će ovaj sam ispoštovati ono što je pričano prije početka.
Staž treba da ide i tokom probnog rada.
On je tu bio nadničar na crno.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma meni stvarno nisu jasne ni osobe sto idu s te dvije fasistkinje na faks. Pojedine cure pisale kako su ih te dvije na faksu znali provocirati. Pa zar nema niko od muskaraca da im uzvrati i na mangupski nacin pokaze gdje su dosle. Da neke nase po BL ovako se ponasaju, garantujem da bi ih u noci grupa muskraca pretukla negdje u parku, kao onog momka u Bratuncu skoro
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nadam se da isto razmišljaš kada se Ravnogorski četnički pokret okuplja u Višegradu. MUP RS da ima imalo časti i morala bi razjebao ovo četničko sijelo kroz 5 minuta jer je ipak bio 11. juli i klasična provokacija. Ali svakako postoji dobra vjerovatnoća da je i većina tog MUPa provodila Mladićeve naredbe po Podrinju, tako da zašto da se hapse istomišljenici.jedanjeborac je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:09Svakog potencijalnog teroristu treba tretirati kao ovog Omerovića. Pozivanje na rat i nasilje rezati u korjenu. Imali smo više terorističkih napada, nećemo valjda dopustiti još neke. MUP RS samo neka predano radi na svim potencijalnim teroristima. Bar danas je lako ustanoviti ko šalje huškačke poruke. Kapiram da i tvoju IP adresu imaju, jer veliki si patriota.CAGarfia je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:42https://www.klix.ba/vijesti/srebrenica- ... tid=Zxz2cZ
Ne postoji jadnija i primitivnija skupina ljudi od ovih drinskih četnika.
I nemoj bogati pričati o patriotizmu i nekome govori šta je dok ti držiš takav avatar kakav držiš. Ništa nemam protiv avatara, samo kažem.
-
- Kontakt:
Sad gledam Grobari digli transparent "Sretan 11 Juli dan oslobođenja." Kakvi bolesnici, znaš da su bolesni i opet ispadnu još bolesniji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zbarit pa dobro izjeb.at, kakvi tuci19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:43Ma meni stvarno nisu jasne ni osobe sto idu s te dvije fasistkinje na faks. Pojedine cure pisale kako su ih te dvije na faksu znali provocirati. Pa zar nema niko od muskaraca da im uzvrati i na mangupski nacin pokaze gdje su dosle. Da neke nase po BL ovako se ponasaju, garantujem da bi ih u noci grupa muskraca pretukla negdje u parku, kao onog momka u Bratuncu skoro
-
- Kontakt:
Tako i radimo...vole po faci uffalemsa je napisao/la: ↑13 jul 2023, 13:29Zbarit pa dobro izjeb.at, kakvi tuci19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:43Ma meni stvarno nisu jasne ni osobe sto idu s te dvije fasistkinje na faks. Pojedine cure pisale kako su ih te dvije na faksu znali provocirati. Pa zar nema niko od muskaraca da im uzvrati i na mangupski nacin pokaze gdje su dosle. Da neke nase po BL ovako se ponasaju, garantujem da bi ih u noci grupa muskraca pretukla negdje u parku, kao onog momka u Bratuncu skoro
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo svaka čast ko god joj vodi ove društvene mreže, bukvalno veze sa ovim nije imala niti može imati ali raja uredno misli da je ona zaslužna za ovo, e aferim

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nisam mislio da ih neko tuce, nismo divljaci, nego neshvatljivo mi je da te neko u Sarajevu moze podbadati na tako neke stvari, a ti samo presutis i spustis glavualemsa je napisao/la: ↑13 jul 2023, 13:29Zbarit pa dobro izjeb.at, kakvi tuci19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:43Ma meni stvarno nisu jasne ni osobe sto idu s te dvije fasistkinje na faks. Pojedine cure pisale kako su ih te dvije na faksu znali provocirati. Pa zar nema niko od muskaraca da im uzvrati i na mangupski nacin pokaze gdje su dosle. Da neke nase po BL ovako se ponasaju, garantujem da bi ih u noci grupa muskraca pretukla negdje u parku, kao onog momka u Bratuncu skoro
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.