To se siječe odmah, hirurški. Nema tu postepeno. Haram je haram.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Da jer Kur'an tako uči da se radi? Vidiš da nemaš pojma.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Zasto Turci ne priznaju genocid nad Armenima? Ti sekularci koji su po tebi ucinili genocid su njihov narod ili se to ne racuna, oni su samo muslimani, nisu Turci?
Kako i zasto su Nijemci svoj genocid nad Jevrejima priznali i na celu sa Willyem Brandtom se poklonili zrtvama rezima koji je vladao kod njih ili to ni kod njih nisu Nijemci radili, nego nacisti, koji nisu Nijemci?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Znači još uvijek Turska stoji na strani Srbije
Mladi Turci su bili tad glavni, aktivno radili na zavrsavanju hilafeta I promoviranju sekularizma. Zasto jos nisu priznali? Vjeruj mi da ne znam, ti ljudi su dugo zivjeli u miru u Osmanskom carstvu dok nisu dosla ova pogana paščad. Nadam se da će nekad u buducnosti priznati I ograditi se od takvih postupaka.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:25Zasto Turci ne priznaju genocid nad Armenima? Ti sekularci koji su po tebi ucinili genocid su njihov narod ili se to ne racuna, oni su samo muslimani, nisu Turci?
Kako i zasto su Nijemci svoj genocid nad Jevrejima priznali i na celu sa Willyem Brandtom se poklonili zrtvama rezima koji je vladao kod njih ili to ni kod njih nisu Nijemci radili, nego nacisti, koji nisu Nijemci?
Šećerbeg bi trebao da napravi search engine isto, Google je ****. Prva stranica samo reklame i jedini način da nešto nađeš je da dodaš reddit na kraju pretrage.
Bing je bolji od Googlea, a Edge od Chromea.
Da ne spominjemo YouTube koji je od reklama na aplikaciji negledljiv. Više reklama nego na TV-u, a najjače su mi one što sat traju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad smo kod secerbega, ima li jos neko problem da mu je feed na facebooku kao kod mene sacinjen uglavnom od preporucenih i sponzorisanih stranica koje i ne pratim uopste ? Ako se nastavi i ne ispravi se ovaj problem, dodje mi da izbrisem app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
I meni je isto, 90% stvari su suggested a ne moji prijatelji i stranice. Jedini "fix" je da odes na feed pa izaberes recent
-
- Kontakt:
Bing još uvijek nije bolji od Googlea, a Edge je meni lično najbolji browser. Ljudi ga hejtaju jer potiče od Internet Explorera, a browser je zakon.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve veze ima što priznaje genocid putem video linka čisto za masu kada lično on odbija da to potpiše? Znači jedno radi a drugo govori, licemjerje. Turska zvanično ne priznaje genocid samo radi njega i njegove partije, opozicija je već to davno uradila.
Prokleta licemjerna spodoba, više poštujem kad kažeš nešto i kad se držiš toga nego ovo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
On njima moze 100 puta uvaliti do grla, oni ce opet njega da vole.
I da vole onu okupatorsku ostavstinu. U Albaniji su sve njihovo lagano pobrisali i velicaju svoje. Kod nas se vise velicaju oni okupatori nego Husein Kapetan Gradascevic.
I da vole onu okupatorsku ostavstinu. U Albaniji su sve njihovo lagano pobrisali i velicaju svoje. Kod nas se vise velicaju oni okupatori nego Husein Kapetan Gradascevic.
-
- Kontakt:
Pa zar iko ocekuje da genocidan narod potpise da se negdje desio genocid? Turci su veca **** od Rusa, ne znam sto vas iznenadjuje to vise.MortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2023, 10:51Kakve veze ima što priznaje genocid putem video linka čisto za masu kada lično on odbija da to potpiše? Znači jedno radi a drugo govori, licemjerje. Turska zvanično ne priznaje genocid samo radi njega i njegove partije, opozicija je već to davno uradila.
Prokleta licemjerna spodoba, više poštujem kad kažeš nešto i kad se držiš toga nego ovo.
- Shategabri
- Kontakt:
Kakav je to mentalni sklop, studiraš u Sarajevu, na društvenim mrežama objavljuješ slike ratnih zločinaca, kad te kolege upozore na to, ti im odgovoriš nek smo vas pobili 

Koševo Zapad
Turska je tek na 10. mjestu glede najvecih investitora u BiH, a nisu nam vazni kao trgovinski partner prije svega po pitanju nama vitalnog izvoza.
Evo da ne bude kako bacam suplje, zvanicni podaci Centralne banke glede najznacajnijih investitora od '94. do 2021.

U okviru proizvodnje (primarna, industrijska i proizvodnja struje) investirano je 36% od
ukupnih direktnih stranih investicija, slijedi bankarski sektor sa 23%, trgovina 13% i
telekomunikacije 12%
Bosnje su eto onako, bratski nastrojeni prema Turcima. Nismo im na listi prioriteta, a npr. investicija bas iz Turske se haman slijevaju u Srbiju, a procentualno gledano od tih sredstava, mi dobijemo neki okrajak.
Od Erdogana nema hajra, kanit se Turske, formirat grupu strucnjaka i svim silama lobirat, molit kumit kod Kineza recemo. Sto se trgovinske razmjene tice, dugorocno bolje u Kinu primjer izvozit maline i kukuruz vec u Tursku meso, bilo po pitanju stabilnosti cijena ili drugih faktora.
Evo da ne bude kako bacam suplje, zvanicni podaci Centralne banke glede najznacajnijih investitora od '94. do 2021.

U okviru proizvodnje (primarna, industrijska i proizvodnja struje) investirano je 36% od
ukupnih direktnih stranih investicija, slijedi bankarski sektor sa 23%, trgovina 13% i
telekomunikacije 12%
Bosnje su eto onako, bratski nastrojeni prema Turcima. Nismo im na listi prioriteta, a npr. investicija bas iz Turske se haman slijevaju u Srbiju, a procentualno gledano od tih sredstava, mi dobijemo neki okrajak.
Od Erdogana nema hajra, kanit se Turske, formirat grupu strucnjaka i svim silama lobirat, molit kumit kod Kineza recemo. Sto se trgovinske razmjene tice, dugorocno bolje u Kinu primjer izvozit maline i kukuruz vec u Tursku meso, bilo po pitanju stabilnosti cijena ili drugih faktora.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Ma samo SAD i Britanci, niko vise nam ne treba. Kod njih samo treba lobirati.Asteriks je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:21Turska je tek na 10. mjestu glede najvecih investitora u BiH, a nisu nam vazni kao trgovinski partner prije svega po pitanju nama vitalnog izvoza.
telekomunikacije 12%
SAD su nam vazne na politicikom planu kao faktor dugorocne stabilnosti te na planu namjenske industrije, striktno izvoza i razmjene oruzja te nekih tehologija i opreme.
Britanija je tu, da nas podrzi svojim fenomenalnim sluzbama, ali Kina je velesila i ne samo oni, ima tu jos nekih zanimljivih zemalja.
Steta nemamo luku, a Neum je "kracupast" za takvo nesto. Tek onda bi mogli pricat o nekim vecim okvirima. Ali, barem bi mogli napraviti rafinerije te povecat kapacitet naftnih terminala, pa kao ozbiljna drzava uskladistiti preko 100 miliona litara, pored sadasnjih 10ak miliona.
Da bi lobirao po svijetu, nesto moras instant ponudit a nesto dugorocno osposobit. Relaksacijom administrativnih prepreka te munjevitom brzinom gradnje mreze autoputeva, za dvije godine bi imali par novih kandidata za neke veca ulaganja.
Britanija je tu, da nas podrzi svojim fenomenalnim sluzbama, ali Kina je velesila i ne samo oni, ima tu jos nekih zanimljivih zemalja.
Steta nemamo luku, a Neum je "kracupast" za takvo nesto. Tek onda bi mogli pricat o nekim vecim okvirima. Ali, barem bi mogli napraviti rafinerije te povecat kapacitet naftnih terminala, pa kao ozbiljna drzava uskladistiti preko 100 miliona litara, pored sadasnjih 10ak miliona.
Da bi lobirao po svijetu, nesto moras instant ponudit a nesto dugorocno osposobit. Relaksacijom administrativnih prepreka te munjevitom brzinom gradnje mreze autoputeva, za dvije godine bi imali par novih kandidata za neke veca ulaganja.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 jul 2023, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
https://www.klix.ba/vijesti/srebrenica- ... tid=Zxz2cZ
Ne postoji jadnija i primitivnija skupina ljudi od ovih drinskih četnika.
Ne postoji jadnija i primitivnija skupina ljudi od ovih drinskih četnika.
Eto jer nas SAD, Evropa ispostuje, cuvaju zasticene zone I ne stavljaju nam embargo na uvoz oruzja kad nam se o glavi radi. Izađite malo iz zapadnih supaka
- Shategabri
- Kontakt:
U koje da pređemo? Turske? Pa njima je još manje stalo.
Da ne pričamo o arapskom svijetu i donacijama hurmi.
Koševo Zapad
Samo hilafet je nas spas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.