To je mantra koju svi vrte, od direktora do ovih placenih botova - NIJE TO DO NAS. Ne znam kako na celo nisu svi istetovirali "nije do nas". Majku im uhljebljenu yebem.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:30Znači neće ni jedna karticaBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:26Bilo sta vezano za bhtelecom da pokusas platiti nece proci. Sjebali su nesto.![]()
Al naravno - NJIMA NIKO NIŠTA NIJE JAVIO, NIJE DO NJIH!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ko da je bitno kakav je X

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Shategabri
- Kontakt:
Znači evo troje se javilo samo ovdje u kratkom roku, siguran sam da nam nisu kartice iste banke, tj. da nije do banke.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:40To je mantra koju svi vrte, od direktora do ovih placenih botova - NIJE TO DO NAS. Ne znam kako na celo nisu svi istetovirali "nije do nas". Majku im uhljebljenu yebem.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:30Znači neće ni jedna karticaBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:26
Bilo sta vezano za bhtelecom da pokusas platiti nece proci. Sjebali su nesto.![]()
Mislim nema nikakvog razloga da bude do banke, nije mi se još desilo da ne mogu nešto platiti, ali eto sad je problem.
Obzirom da je danas sigurno navala, NEMOGUĆE da se niko nije javio.
Koševo Zapad
Ne kontam sta se nervirate. Kao prvo nije PL BiH pa da nema streamova. Bice stream linkova ko u prici a pogotovo kad se radi o Arena Sr !
Kao drugo placate nesto sto necete dobiti, zapravo dobit cete kukavicije jaje, gledat ce te gurbete vise od pola drugog poluvremena.
I opet, nije stvar u 3 KM nego u , hajmo reci, legalnom pljackanju naroda, preprodavanja usluge na jedan ne kvalitetan nacin i na kraju opet dobijes stream koji ce cucnuti kad se spoji veci broj korisnika.
Kao drugo placate nesto sto necete dobiti, zapravo dobit cete kukavicije jaje, gledat ce te gurbete vise od pola drugog poluvremena.
I opet, nije stvar u 3 KM nego u , hajmo reci, legalnom pljackanju naroda, preprodavanja usluge na jedan ne kvalitetan nacin i na kraju opet dobijes stream koji ce cucnuti kad se spoji veci broj korisnika.
U novi boj ...
Bilo kakva pobjeda danas bi bila “puna saka brade”. X ili minimalan poraz, nista strasno. Ekipa izgleda spremno i puna samopouzdanja. Siguran sam da ce ko god bude igrao dati sve od sebe. Da li ce to bit dovoljno za dobar rezultat vidjet cemo. Gledajuci rezultate u LP u zadnja dva dana, nista nas ne bi trebalo iznenadit.
-
- Kontakt:
Ma kakav poraz mora se ići na pobjedu (2-0)badboy je napisao/la: ↑13 jul 2023, 10:07Bilo kakva pobjeda danas bi bila “puna saka brade”. X ili minimalan poraz, nista strasno. Ekipa izgleda spremno i puna samopouzdanja. Siguran sam da ce ko god bude igrao dati sve od sebe. Da li ce to bit dovoljno za dobar rezultat vidjet cemo. Gledajuci rezultate u LP u zadnja dva dana, nista nas ne bi trebalo iznenadit.

Danas je dobar i remi, prva nam je takmicarska utakmica nakon dugo vremena i dosta nova odbrana. Na kosevu ih onda raznijeti
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
- Objektivac1946
- Kontakt:
Fura me ljetna noć, u Kutaisiju se svjetla pale 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jooj al me furaaaa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Isto mi se desilo, fora je bila u mobilnoj aplikaciji banke. Pogledaj stavku internet plaćanja, da li je odobreno i koji je iznos odobren za transakcije.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:30Znači neće ni jedna karticaBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:26Bilo sta vezano za bhtelecom da pokusas platiti nece proci. Sjebali su nesto.![]()
Strpite se malo bit ce uskoro omoguceno placanje.kenoHZ je napisao/la: ↑13 jul 2023, 10:23Isto mi se desilo, fora je bila u mobilnoj aplikaciji banke. Pogledaj stavku internet plaćanja, da li je odobreno i koji je iznos odobren za transakcije.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:30Znači neće ni jedna karticaBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:26
Bilo sta vezano za bhtelecom da pokusas platiti nece proci. Sjebali su nesto.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Nije fora do banke, zvao sam banku i kažu da nema nikakvih problema što se tiče mojih kartica.kenoHZ je napisao/la: ↑13 jul 2023, 10:23Isto mi se desilo, fora je bila u mobilnoj aplikaciji banke. Pogledaj stavku internet plaćanja, da li je odobreno i koji je iznos odobren za transakcije.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:30Znači neće ni jedna karticaBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 09:26
Ovo svakako plaćam preko aplikacije bhtelecoma.
Koševo Zapad
proradilo je sada
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A SAD SARAJ'VO IGRAJ I POBIJEDI
S TOBOM SU HORDE ZLA
SA SJEVERA
S TOBOM SU HORDE ZLA
SA SJEVERA
A SAD SARAJEVO ...........
S TOBOM SU HORDE ZLA
SA SJEVERA
S TOBOM SU HORDE ZLA
SA SJEVERA
A SAD SARAJEVO ...........
Ko će dočekat 7 sati
Kod njih je stadion baš šminka, trava odlična, ide tiki taka...
Kod njih je stadion baš šminka, trava odlična, ide tiki taka...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, galia95, hibrid, Kyle88, riki46, ventilateur, worchester i 69 gostiju.