FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 21:58

SAMO BORDO je napisao/la:Izmirice to dodik sve u motkama! Sta ce im pare! Kada mogu igrati dzabe!
Ali eto im! Nasa raja su tu! FkSarajevo je prezivjelo 1992-1995! Pa ce mo i ovo prezivjeti!
ma valjda ce i njima doci iz guzice u glavuu...
samo budala i moron i dalje fura neke ideale u ovoj nasoj drzavi!!!
i podrzava ljude koju su nas il ce nas dovesti na prosjacki stap dok njihova djeca studiraju po harvardima i ljetuju po Havajima :D :D a mi do neume na 5 dana hehehe i onda gladan kuci ahhha

Ovo se odnosi na sve politicare u BIH !!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 mar 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 22:04

SAMO BORDO je napisao/la:To si upravu igrati ce se! Ali protiv koga ce te igrati? Smijesno!
Borac kao eto najveci klub po historiji u rs trebao bi da bude uzor ovim papcima sa periferije.
Ali ne vi ste uz te papke sto dovoljno govori! ALI SVE PRODE, I DODE NA SVOJE!

To si u pravu ali papaka je danas većina. Borac je u ovom slučaju samo jedan klub od 5 iz RS. Reci mi koji je interes Slavije npr. Na kraju krajeva ko ovde može da ima interes? Moj glas je za jednog predsjednika ma ko on bio, ali ne samo zato što je borac prvi i što će dobiti navodno neke pare, nego zato što me apsolutno ne interesuje ko je na čelu NS BiH. Borac od te institucije nikad nije imao koristi kao ni od FSRS tako da ništa ne očekujem ni u budućnosti.Taj isti savez se oglušio na ne regularnosti u utakmici Žepče- Željezničar, kad je jelić bio predsjednik sam je svom klubu Modriči čiji je bio predsjednik i direktor glavnog sponzora rafinerije dodjelio pehar i to svom sinu. Tako da mi je glavni cilj da predsjednik ne bude iz nemile donje jer još uvijek mi ne znamo kojim fudbalskim kapacitetom isti raspolažu. Ako si me skonto? Borac je uvijek igrao pošteno za razliku od giganata Žepča i Željezničara i sl.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 05 mar 2011, 22:10

@ZVIJEZDAGRADACAC - ? на ". " ' " на ' $. ? " / а су сва 3, ? " " & ?... ;)
Let's go, Fighter!

"!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 22:12

kazu stariji ljudi,"lako je tudjom rukom zmiju hvatati"...

lako je slaviji,rudaru,drini.leotaru,a pogotovo klubovima iz lige rs da odbijaju sve i da im uvedu sankcije kad i tako igraju pred par stotina gledalaca a o evropi i ne sanjaju! zato i ne pitam zasto oni glasaju ovako jer mi je jasno da ih boli qrac,a jos ako uz to mozes diskvalifikovati bh repku-super!
ali,posto je borac jedna ozbiljna prica,a i smijese mu se ogromne pare iz uefa (za nase prilike),zato sam bas vas pitao da li vam je ponudjeno rjesenje na toj skupstini koje bi borcu omogucilo da nastavi biti jedna ozbiljna prica?

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 22:15

Znaš kako kažu- gdje svi turci tu i mali mujo.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 05 mar 2011, 22:17

Pa hajde kao da je smak svijeta,kao da se klubovi nesto obogate posebno i da ostaju u evropi pa bi ljudima bilo zao,svesti nakon suspenzije klubove na amaterske i dati juniorima da igraju iz zabave dok se stanje ne sredi,pa nas Salcinovic je sam imao 70 000 KM placu a kur... od igraca i covjek nula!
Sto se tice repke ,ona pogotovo nigdje neide tako da i to nece neka novost biti,jedino mi zao Dzeke nece moci igrat nigdje ,u MAN CITY 5 min a u BiH nikako! :lol:
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 05 mar 2011, 22:18

ljudi vi umjesto da slavite suspenziju vi jos imate nesto protiv.pa ocigledno je da vas je dosta totalno neinformisano.pa ljudi sankcije ce usljediti 1 aprila akobogda,onda svi ovi ugledni sportki radnici gube svoja mjesta,onda se uspostavlja novo tjelo koje ce saradzivati sa fifom i uefom,i imaju do juna vremena tako da niko nece nista osjetiti ni repka niti klubovi,samo ce ovi lopovi iz federacije biti sklonjeni.svaka cast funkcionerima iz rs jer oni nisu potpisivali duple ugovore.pozz iz sarajeva

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2011, 22:38

LEŠINAR je napisao/la:Što se mene tiče nek bude Mubarak. Sve jedno mi je. Ali kakve veze ta odluka ima sa Borcem. Ne donosi Borac odluku. Kontaš? Valjda FSRS ima razloge zbog kojih ovako postupa i koje će objasniti svima pa i Borcu kao prvoplasiranom. Jedno je sigurno fudbal će se na gradskom igrati!
Pa Daodik-u narodu poznat kao strucnjak za sve,prije par mjesece,u augustu cini mi se,javno rekao da prestavnici RS ne smiju glasati za ukidanje troclanog predsjednistva!!! i oni ga naravno poslusali,i time dokazali da fudbalom u RS upravlja iskljucivo politika! zamisli Izetbegovica,Komsica,Lagumdziju da tako nesto kaze,pa ljubitelji fudbala u Sarajevu npr,bi ih zgazili..a u vas sve prolazi..neshvatljivo zdravom razumu! jer ispastat ce ljubitelji fudbala ,grad Banja Luka i Sarajevo koji se preko sporta dodatno afirmisu,prikazuju u najboljem svijetlu na jedan civilizovani nacin,gdje nema mjesta politici! svakako da ce se fudbal u tim gradovima igrati,ali jedna godina pauze ipak nije malo,ali obzirom da Petkovici,Kovacevici,Jelici,Bevande,Usanovici,Colakovici nece vise viditi novog Saveza,a kamoli upravljati istim,onda suspenzija i nije lose rjesenje,u novi Savez ce uci sportisti,patrioti,a ne politicari,kriminalci i ostala bagra koja vedri i oblaci u fudbalu u BiH koja ga iz dana u dan unistava.. samo se nadam da ce FIFa i UEFA prepoznati kocnicare i njih kazniti,a ne reprezentaciju koja je jedino svjetlo u ovoj drzavi,nesto cime se ponosimo,od Njemacke,Engleske i cijele Evrope! a nije ni cudo sto to smeta Dodiku,pa je javno rekao da se moraju slusati njegove direktive! opet kazem,u RS mogu kako hoce,ali ne mogu dokle hoce! FIFA i UEFA sigurno nisu OHR,to bi politicari u nasem Savezu morali znati!

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 05 mar 2011, 22:39

Svi smo mi glupi narod na Balkanu.

**** to, sami krivi a mislimo da smo neko i nesto.

PiCke smo SVI! Ama SVI!!!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 23:05

bosnas_ je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Što se mene tiče nek bude Mubarak. Sve jedno mi je. Ali kakve veze ta odluka ima sa Borcem. Ne donosi Borac odluku. Kontaš? Valjda FSRS ima razloge zbog kojih ovako postupa i koje će objasniti svima pa i Borcu kao prvoplasiranom. Jedno je sigurno fudbal će se na gradskom igrati!
Pa Daodik-u narodu poznat kao strucnjak za sve,prije par mjesece,u augustu cini mi se,javno rekao da prestavnici RS ne smiju glasati za ukidanje troclanog predsjednistva!!! i oni ga naravno poslusali,i time dokazali da fudbalom u RS upravlja iskljucivo politika! zamisli Izetbegovica,Komsica,Lagumdziju da tako nesto kaze,pa ljubitelji fudbala u Sarajevu npr,bi ih zgazili..a u vas sve prolazi..neshvatljivo zdravom razumu! jer ispastat ce ljubitelji fudbala ,grad Banja Luka i Sarajevo koji se preko sporta dodatno afirmisu,prikazuju u najboljem svijetlu na jedan civilizovani nacin,gdje nema mjesta politici! svakako da ce se fudbal u tim gradovima igrati,ali jedna godina pauze ipak nije malo,ali obzirom da Petkovici,Kovacevici,Jelici,Bevande,Usanovici,Colakovici nece vise viditi novog Saveza,a kamoli upravljati istim,onda suspenzija i nije lose rjesenje,u novi Savez ce uci sportisti,patrioti,a ne politicari,kriminalci i ostala bagra koja vedri i oblaci u fudbalu u BiH koja ga iz dana u dan unistava.. samo se nadam da ce FIFa i UEFA prepoznati kocnicare i njih kazniti,a ne reprezentaciju koja je jedino svjetlo u ovoj drzavi,nesto cime se ponosimo,od Njemacke,Engleske i cijele Evrope! a nije ni cudo sto to smeta Dodiku,pa je javno rekao da se moraju slusati njegove direktive! opet kazem,u RS mogu kako hoce,ali ne mogu dokle hoce! FIFA i UEFA sigurno nisu OHR,to bi politicari u nasem Savezu morali znati!
Sve je ovo njihovo maslo. Preko fudbala hoće da uređuju državu. Eeeeeeee neće da može. Mi ćemo u prvu ligu RS a Željezničar u kantonalnu.

I dosta više o Savezu na temi borca!!! Nas taj savez najmanje interesuje.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 mar 2011, 23:28

vidim košpicari se nadaju porazu u mostaru.ma ovo do sad ce biti piknik sta ocekuje nase protivnike :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 mar 2011, 00:45

Pare ćemo uzeti od saveza, tužba je već spremna, kada ga već tuže svi, možemo i mi malo... :lol:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 06 mar 2011, 00:47

RBA 1987 je napisao/la:Pare ćemo uzeti od saveza, tužba je već spremna, kada ga već tuže svi, možemo i mi malo... :lol:
Ode savez u stečaj ako se ovako nastavi :lol: :lol: :lol:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 mar 2011, 00:50

LEŠINAR je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Pare ćemo uzeti od saveza, tužba je već spremna, kada ga već tuže svi, možemo i mi malo... :lol:
Ode savez u stečaj ako se ovako nastavi :lol: :lol: :lol:
Nema veze, pa i nama će biti dužni 700 000 KM, ima da plate...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 06 mar 2011, 00:50

Jedine sigurne pare su pare od plasmana u Evropu, da se ne lažemo 8-)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 mar 2011, 00:52

Ako mi ne dobijemo svoje pare za titulu jedini krivac je savez, tako da tužba ide istog momenta...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 06 mar 2011, 00:55

Tužba-presuda-izvršenje. Biće para. Nisam zna to za tužbu mada sam načuo. Pametno!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 06 mar 2011, 00:59

RBA 1987 je napisao/la:Ako mi ne dobijemo svoje pare za titulu jedini krivac je savez, tako da tužba ide istog momenta...
Pa jeste, i kada ne bude ništa, šalješ predmet u Strasbourg, Sudu za ljudske prava, postoje institucije, nije da ih nema. Borite se vi na terenu, to vam je jedino sigurno. A i mi ćemo.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 06 mar 2011, 01:46

Ovaj Veljović kad počne trpati u metu a medo dođe sebi nakon zimske pauze takođe i Nikolić nakon medenog biće to u pravom smislu riječ ... SILUJ BORČEEEEE!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 mar 2011, 11:17

RBA 1987 je napisao/la:Ako mi ne dobijemo svoje pare za titulu jedini krivac je savez, tako da tužba ide istog momenta...

tuziti neku instituciju koja nece postojati,ima li to ikakvog smisla ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.