FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slobodas » 12 jul 2023, 14:42

Selam za sve navijace Celika koji okupiraju nasu temu uz pjesmu

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 12 jul 2023, 15:36

Realno težak nam je raspored ako iole pratite prvu federalnu, ne znam čemu se nadate ali dobro. Vidjeti ćemo kad krene sve

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2023, 15:44

Hitman22 je napisao/la:
12 jul 2023, 12:39
4 gola odmah prvo kolo
Da primimo? Nema sanse, imamo Azira da brani. Ili nemamo? 😂
Proba po proba, mozda trebadnemo novog golmana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 12 jul 2023, 15:46

Raspored je idealan, ako se plašiš Rudara, ne trebaš ni imati ambicije za PL. Luzerski mentalitet
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 12 jul 2023, 15:48

Raspored jeste dobar, ali skontajte da mi 30 dana pred pocetak sezone nemamo zvanicno trenera i 11 registrovanih igraca da pocne utakmicu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 jul 2023, 15:54

Gifron je napisao/la:
12 jul 2023, 15:48
Raspored jeste dobar, ali skontajte da mi 30 dana pred pocetak sezone nemamo zvanicno trenera i 11 registrovanih igraca da pocne utakmicu.
Polahko tek se je pocelo raditi ide to sve svojim tempom. Nalic je trener biti ce ozvaniceno do kraja sedmice igraci treniraju do kraja sedmice ce se prikljuciti 90% ekipe. Doci ce 2-3 velika imena pred polazak na pripreme i mozda pred sami pocetak ako ko ostane bez anganzmana

idemo laganooooo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 12 jul 2023, 16:04

kace sezonske? Trebale bi biti skuplje, vise je utakmica a i bice vise pobjeda nego premijer liga jest da su pola klubova sa TK
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2023, 16:48

HPCompaq je napisao/la:
12 jul 2023, 15:46
Raspored je idealan, ako se plašiš Rudara, ne trebaš ni imati ambicije za PL. Luzerski mentalitet
Mi se svakog plasimo jer znamo da smo slaba ekipa.
Jedino se nismo plasili u sezoni 2015/16. Ovako u svakom drugom slucaju mi smo presretni i kad bod uzmemo gdje.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 12 jul 2023, 17:08

Nala je tu na stadionu, priprema trening ...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 jul 2023, 17:08

Hoće biti klanja u 4. i 5. kolu :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 12 jul 2023, 17:32

Nala odlazi!
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 12 jul 2023, 17:44

Kod Senče mi se sviđa domaćinski pristup, ne dovodi nikog na ime i prezime, nego raspremi se i pokaži.
Kao u firmi, na skeli, mistrija i ako znaš majstor si, ako ne, ispomoć.
Dosta je Sloboda liječila igrače i trpila nečije hirove da biraju utakmice.
Slobodi su sad potrebni mladi, te igrači koji će preko njenog grba sebi izboriti angažman a klubu Premijer ligu.
Ovo je rang u kojem ne priznaju ni Vranješa, ma ni Ronalda da zbog malog kontakta padaš, boriš si rukama i nogama, u mulju si do vrata.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 12 jul 2023, 18:05

Legolas je napisao/la:
12 jul 2023, 15:36
Realno težak nam je raspored ako iole pratite prvu federalnu, ne znam čemu se nadate ali dobro. Vidjeti ćemo kad krene sve
Isto tako se vjerovalo u ostanak u PL do zadnjeg kola, a na kraju ispade da bi ispali i da smo pobijedili... :)
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 12 jul 2023, 19:35

Sta vam je problem ovaj momak iz zenice? Po prvi put bi vise volio da se celik vrati nego mi.
Momak je upravu sve do jedne. Upisujete bodove mjesec dana prije pocetka kola, a kako vidim neki upisuju i 3 mjeseca unaprijed neke bodove. Jeste li realni? :rol:

Ispali smo iz lige i pored svega nije kraj svijeta ali nonsalantno se prica i o nalicu i o igracima i o ekipama koje cemo "pregazit ko plitak potok" a i zaboravlja se masa stvari. Cekamo samo kad ce se pocet aminovati i slaviti rad sadasnje uprave mada ni to ne treba iznenaditi.

Ovim putem bi takodjer da pozdravim sve ove iskusnije forumase koji imaju imalo mozga i sa strane gledaju ove diskusije i crkavaju od smijeha. :bih:
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 jul 2023, 19:46

slobodaiztuzle je napisao/la:
12 jul 2023, 19:35
Sta vam je problem ovaj momak iz zenice?
Problem im je istina. Pozz za druga iz Zenice :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 12 jul 2023, 20:07

Sta vam je problem ovaj momak iz zenice? Po prvi put bi vise volio da se celik vrati nego mi.
Momak je upravu sve do jedne. Upisujete bodove mjesec dana prije pocetka kola, a kako vidim neki upisuju i 3 mjeseca unaprijed neke bodove. Jeste li realni? :rol:

Ispali smo iz lige i pored svega nije kraj svijeta ali nonsalantno se prica i o nalicu i o igracima i o ekipama koje cemo "pregazit ko plitak potok" a i zaboravlja se masa stvari. Cekamo samo kad ce se pocet aminovati i slaviti rad sadasnje uprave mada ni to ne treba iznenaditi.

Ovim putem bi takodjer da pozdravim sve ove iskusnije forumase koji imaju imalo mozga i sa strane gledaju ove diskusije i crkavaju od smijeha. :bih:
Svaki dobar rad treba pohvaliti isto tako svaki loš treba kritikovati.

Nema Azmira nije izabran, izabrani su drugi ljudi ne mora im dati podrsku ko nece, al cu dat podrsku Slobodi cuj celik da se vrati to mi je nenormalno, celik da se vrati zbog toga sto uprava ne odgovara.

Od ove uprave traziti ekspresan povratak u PL bez dodatnih zaduzenja i dugova, ukoliko to ne ispune NOGA! idemo dalje
Imamo priliku i skupstinu da napravimo kako treba.

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 12 jul 2023, 20:15

MMA075 je napisao/la:
12 jul 2023, 20:07

Nema Azmira nije izabran, izabrani su drugi ljudi ne mora im dati podrsku ko nece, al cu dat podrsku Slobodi cuj celik da se vrati to mi je nenormalno, celik da se vrati zbog toga sto uprava ne odgovara.

Od ove uprave traziti ekspresan povratak u PL bez dodatnih zaduzenja i dugova, ukoliko to ne ispune NOGA! idemo dalje
Prije svega reci cu samo **** i azmira, slobode nema bez jakog pojedinca ili jake grupe ljudi koji ima/imaju ruke u svemu. Zbog ovog zadnjeg sto si napiso opet cu ponovit, da bog da se celik vratio prije neg mi samo sto jednim dijelom dajes podrsku onom ko te **** vec jednom. (Uz duzno postovanje i nalicu i mujkanovicu i svima koji su u svom zivotu ostvarili nesto na kakav-takav nacin dakle nevezano sa slobodom).

To ako je tako, ako ova uprava kiksa mogul onda ja sledeci doc probat isto, pa kad oberem kajmak psujte vi meni, vrijedjajte, radite sta hocete?
075

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 12 jul 2023, 20:18

MMA075 je napisao/la:
12 jul 2023, 20:07

Takodjer, ne mogu reci da ni ti nisi upravu, pametno zboris, sve ima svoj razlog zasto je tako i zasto je neko tu, ali ne svidja mi se ovo davanje sansi, pa nije sloboda ni **** ni veresija. Mislim da ti je jasno da je sad tesko pruzit povjerenje nekome nakon svih ovih godina jer ko se o mlijeko opeče i u jogurt puše
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2023, 20:32

Pa nece ispuniti sigurno. Kao sto nije niti jedna uprava proslih godina ispunila rezultatski. Pricaju na sva usta da ce ispuniti, a od toga nema nista. Bio bih najsretniji da ispune ali su nesposobni realno, a i teski muljatori.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 12 jul 2023, 20:50

Jaki na prici, govorima, dersovima, vidjet cemo najprije sta namjeravaju sa ovim timom kako ce izgledati do pocetka sezone, a onda na terenu sta su doveli, kakvi su to igraci i na sta lici. Ne sviđaju mi se ti ljudi koji su došli, ovdje sam samo zbog Slobode jer je moja ljubav prema Slobodi jača od svega.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, mirza24 i 28 gostiju.