RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 mar 2011, 23:58

Cestitke Rodjeni ;) Dobra ekipa, dobar trener i sigurno velika podrska koja ima uticaja sto se da vidjeti iz prilozenog, 6 bodova od 6 ponudjenih :D. S obzirom da ste se vratili na tribine, i odmah u provom kolu protiv Zrinjskog napravili show kakav se od vas i ocekuje onda je za ocekivati da ce Vrapcici protiv Borca goriti :D Sretno, da se ova serija nastavi. Puno srece u nastavku sezone. ;)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 mar 2011, 00:21

drH je napisao/la:Sto mi izbrisase post????

Kazem drugi put zaredom cemo Zelji pomoci da se domognu titule, samo ovaj put postenije ;)
dadali vam trenera i dva igrača i opet vam ne valjamo

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 06 mar 2011, 00:24

nidi je napisao/la:

Kazem drugi put zaredom cemo Zelji pomoci da se domognu titule, samo ovaj put postenije ;)
dadali nam to neka nova rijec :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 06 mar 2011, 00:35

nidi je napisao/la:

Ko je rekao da nevaljate, samo kazem da cemo opet srusiti Borca ;)

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 06 mar 2011, 00:38

Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 06 mar 2011, 00:39

Cestitke na pobjedi,izronit ce Velez za one sto ga vole ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 06 mar 2011, 00:50

VFC_MO je napisao/la:Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.
Peru obavezno. Nismo odavno imali boljeg lijevog beka.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 mar 2011, 01:00

Ja mislim da smo nekako u tisini napravili jednu od najacih ekipa u BH trenutno. U svom onom zuganju na upravu i sve oko bojkota i ukidanja istog protiv koga sam bio izleda da stvrano momci koji sada vode RA imaju prefinjen osjecaj i komunikaciju sa upravom. Sada kada posmatram ovaj nas tim , da ne upotrbljavam otrcanu rijec beton, reci cu da smo nekako veom kompletni u bas onim segmentima igre koji su rak rana timova sa ovih pristora. Snaga trka jaka defanziva.
Odbrana kompletna pogotov mi je drago zog Kazazica koji nikada do sada nije dobijao prave sanse dalje Ivetic strasan, Stokic a i Gancev izgleda mnogo dobar.
Ja ne znam u sto je (AROGANTNI I PRENAPUHANI I PRECIJENJENI brko gledao) ali Gancev mnogo dobar igrac ne vjerujem da u Zelji sada imaju boljeg stopera ali eto to je njihov problem.
Sredina nam je isto dobra pravo hoces mlado hoces staro .. danas mi drago zbog Demica pravo ni on jadnik nije nikada sanse dobijao da valja. Sta su mu radili prije pola godine Pika i onaj sarlatan od trenera drama.. U napadu SEVCENKO i ROVCANIN ja ne znam da ima brzeg i prodornijeg napadackog para u ligi neka me netko ispravi... Velika hvala Mitrovicu jer izgleda da smo najpripremljenija ekipa lige ... Jos se ovo moze okrenuti naopako i u pogrsnom smjeru ali u zraku se daju namirisati bolja vremena ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RATekija
Kontakt:

Post Postao/la RATekija » 06 mar 2011, 07:37

kimbo je napisao/la:Ja mislim da smo nekako u tisini napravili jednu od najacih ekipa u BH trenutno. U svom onom zuganju na upravu i sve oko bojkota i ukidanja istog protiv koga sam bio izleda da stvrano momci koji sada vode RA imaju prefinjen osjecaj i komunikaciju sa upravom. Sada kada posmatram ovaj nas tim , da ne upotrbljavam otrcanu rijec beton, reci cu da smo nekako veom kompletni u bas onim segmentima igre koji su rak rana timova sa ovih pristora. Snaga trka jaka defanziva.
Odbrana kompletna pogotov mi je drago zog Kazazica koji nikada do sada nije dobijao prave sanse dalje Ivetic strasan, Stokic a i Gancev izgleda mnogo dobar.
Ja ne znam u sto je (AROGANTNI I PRENAPUHANI I PRECIJENJENI brko gledao) ali Gancev mnogo dobar igrac ne vjerujem da u Zelji sada imaju boljeg stopera ali eto to je njihov problem.
Sredina nam je isto dobra pravo hoces mlado hoces staro .. danas mi drago zbog Demica pravo ni on jadnik nije nikada sanse dobijao da valja. Sta su mu radili prije pola godine Pika i onaj sarlatan od trenera drama.. U napadu SEVCENKO i ROVCANIN ja ne znam da ima brzeg i prodornijeg napadackog para u ligi neka me netko ispravi... Velika hvala Mitrovicu jer izgleda da smo najpripremljenija ekipa lige ... Jos se ovo moze okrenuti naopako i u pogrsnom smjeru ali u zraku se daju namirisati bolja vremena ....
Ja brate team ne bi mjenjao iduce 2 sezone a takodjer ni trenera i da se oce jos malo tribine popunit extra bi bilo !
NAPRIJED RODJENI !

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 06 mar 2011, 10:38

a bem ti miša šišmiša šta ono bi juče.raspsodija u crvenom.evo idem stvarno godinama na svako gostovanje ali još sebi ne mogu doči do čega je.skoro isti igrači,a igra deset puta bolja.evo Zaim i oni tvrde da ih je trener mitrović dobro pripremio,valjda su im i plate sad ok, neznam,ali znam da po onom betonu igraju ko na playstationu i ginu za svaku loptu.ma hvala rođeni i svaka čast.ajmo sad Borca napucati i lakše disati :mrgreen:
@red i red army,bezveze ste bili :mrgreen: haha. ma najjači uvijek bili i nikako drukčije ne može nikad biti

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 mar 2011, 10:42

VFC_MO je napisao/la:Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.
Sljedecu sezonu ne racunajte na Okica, on prelazi u Celik :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 mar 2011, 10:57

Rodjeni, svaka cast, samo tako nastavite
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 06 mar 2011, 11:05

Kaze da se mole korisnici firefox-a da pazljivo skrolaju prema dole, Zrinja ce ispasti negdje :lol: Jest vala dosla maca na vratanca, :P

Jest dobro bilo, oo mamma mia...
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 mar 2011, 12:09

Drago mi je zbog pobjede jucer,nemate pojma koliko.Svi mi mozda nismo svijesni koliko nam znace ova 3 boda.Borbenost je napokon na onoj razini sto su navijaci i htjeli jer sam jucer po prvi put bio zadovoljan na tribini jer znam da nije ni namjestaljka ni nikakva druga mutna radnja i da je Velez osvojio velika 3 boda.Ne znam ko kakav ugovor ima i do kad ali koliko sam cuo jucer na tribini od pojedinih clanova uprave,na ljeto isticu ugovori skoro svima,od Zaima,Mrkve,Kajte,Kazazica,Gancev i Rovcanin su na posudbi,Okicu istice ugovor i sve to uprava koju imamo treba polako pocet rijesavat da neko ne bi otisao jer stvarno imamo i mladu a i dobru ekipicu ali Zaim i ovi par stariji trebaju ovoj ekipi da ih vode i to se jucer pokazalo kao pravo rijesenje.Hvala i gospodinu Mitrovicu koji je igrace spremio vrhunsi,po meni,ali hvala i treneru Odovicu koji nije odbio Velez i koji se prihvatio vrlo zahtjevna posla.Nadam se da ce posjeta u Vrapcicima u subotu biti veca nego inace i da damo podrsku igracima za do sad ucinjeno

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 mar 2011, 12:25

Samo da nam se ne ponovi onaj početak sezone. Ovako smo dobro krenuli i na početku, bili prvi na tabeli nakon 4 kola, a onda je uslijedio veliki pad i došli smo do zadnjeg mjesta. Nadam se da sada to sebi nećemo dozvoliti i da ćemo sezonu završiti negdje na sredini tabele, a onda sljedeće sezone krenuti kako treba i možda boriti se za mjesta koja vode u Evropu. Također, trebalo bi zadržati ovaj igrački kadar, ukoliko je to moguće i u pauzi dovesti još nekoliko igrača i onda sljedeće sezone odigrati ozbiljno i zaštop ne, ući u borbu za Evropu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 mar 2011, 13:18

i gančev i rovčanin imaju ugovor do kraja sezone,kakav je rovčanin

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 06 mar 2011, 13:31

nidi je napisao/la:
i gančev i rovčanin imaju ugovor do kraja sezone,kakav je rovčanin
Odlicno,onda Gancevu odmah treba ponuditi ugovor na 2 godine,dosao bi kao slobodan igrac...A Rovcaninu ponuditi ako proradi do kraja sezone.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 06 mar 2011, 19:03

Jasta nego treba pa ovaj Gancev je Stroj u odbrani ja ne znam zasto ga se Zeljo rijesio jer po meni ovaj Gancev je i za jaci liga od nasi ,a Ivetic da ne pricam kako je coek samo brz probija strasno po strani treba zadrzati ove igrace za iducu sezonu.
Samo jedan klub Velež Mostar

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 mar 2011, 19:57

šta misli te hoće te li dobiti borca

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 06 mar 2011, 20:00

nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca
Hocemo!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.