Ma ne treba, ovakvi dok pljuju to je garant da smo na pravom putu.
RSD Velež - Stadion Rođeni
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
19V22
-
- Kontakt:
Ovdje treba minimalno jos jedan pomocni teren!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nema prostora oko stadiona za dodatni teren, Alagić je u videu spominjao da će adaptirati terene Lokomotive i Bjelopoljca i da će tu trenirati.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Da li tereni lokmotive I bjelopoljca imaju pomocni ili? Koliko su daleko od vrapcica? Gdje ce oni onda trenirati? Je li moguce otkupiti zemljiste u tim vinogradima za trening kamp?
Stadion Lokomotive je 1km prije našeg stadiona, stadion Bjelopoljca je 5km sjevernije od našeg stadiona.
Klubovi će zajedno koristiti terene u različitim terminima.
Vinograde neće niko prodavati, oni donose više profita nego naša čitava liga
Klubovi će zajedno koristiti terene u različitim terminima.
Vinograde neće niko prodavati, oni donose više profita nego naša čitava liga

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Lokomotiva i Bjelopoljac nemaju pomoćne i koliko znam plan je bio da se trenira na glavnom (jedinom) terenu. Obzirom da su to amaterski klubovi, sigurno bi im dobro došao novac koji bi se platio za korištenje terena, a mislim da bi im se pomoglo i oko održavanja na neki način. Što se tiče našeg terena sa prirodnom travom za trening, jedno vrijeme se pričalo da se taj teren planira praviti uz ovaj sa umjetnom travom, tamo prema Predionici. Koliko znam to je bio Kemin plan, ali pošto pretpostavljam da Keme više nema tu, ne znam da li je još aktuelno. Ako neko zna više i detaljnije, može napisati...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Nista od toga, izasao je iz OP.aimar21 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 07:53Lokomotiva i Bjelopoljac nemaju pomoćne i koliko znam plan je bio da se trenira na glavnom (jedinom) terenu. Obzirom da su to amaterski klubovi, sigurno bi im dobro došao novac koji bi se platio za korištenje terena, a mislim da bi im se pomoglo i oko održavanja na neki način. Što se tiče našeg terena sa prirodnom travom za trening, jedno vrijeme se pričalo da se taj teren planira praviti uz ovaj sa umjetnom travom, tamo prema Predionici. Koliko znam to je bio Kemin plan, ali pošto pretpostavljam da Keme više nema tu, ne znam da li je još aktuelno. Ako neko zna više i detaljnije, može napisati...
19V22
Pored predionice je planiran pristupni put za južnu tribinu.
Sve je to super al bez pomocnih terena uz Stadion je Klub samo na gubitku! Placas nekom da koristis teren, utakmice mladji uzrasta + turniru kad se igraju imao bi kafic zaradu.
Recimo da imas 2-3 Stadiona tu u zimskom Periodu se mogu organizirat turniri za mladje kategorije gdje bi dolazile ekipe iz Austrije, Slovenije, Njemacke. Ima dosta organizacija Koje to rade …
Recimo da imas 2-3 Stadiona tu u zimskom Periodu se mogu organizirat turniri za mladje kategorije gdje bi dolazile ekipe iz Austrije, Slovenije, Njemacke. Ima dosta organizacija Koje to rade …
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne kostaju druze 2-3 terena s prirodnom travom 50 KM. Ne bi da je Velez kupio seik.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ja mislim da se teren krece za oko 500.000-1.000.000 zavisi gdje i ako ces imati manje reflektore (sto ja mislim da se mora). Al tereni ne moraju biti uz stadion, nek budu negdje drugo gdje je zemljiste jeftinije. Vecina ozbiljnih klubova imaju odvojene trening centre i stadione.
Ma mislio sam uz glavni min 2 terena, postoji 1 vec znaci jos jedan i ne mora biti umjetna trava.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 jul 2023, 10:39Ne kostaju druze 2-3 terena s prirodnom travom 50 KM. Ne bi da je Velez kupio seik.
@Sahbaz2 Ma to odvojeno imaju veliki klubovi iz Liga 5.
Za Klub kao Velez bi bili puno isplativije i lakse da je taj jos jedan stadion pored.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
U pravu si, samo sto je sada prioritet infrastruktura na glavnom stadionu. Nema Velez financije da gura takve projekte istovremeno.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Jedino da Azmira Husića pridružimo ovoj upravi.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 jul 2023, 10:39Ne kostaju druze 2-3 terena s prirodnom travom 50 KM. Ne bi da je Velez kupio seik.
I on je iz SDA

RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 jul 2023, 11:31U pravu si, samo sto je sada prioritet infrastruktura na glavnom stadionu. Nema Velez financije da gura takve projekte istovremeno.
Ma kakva Liga 5, vecina klubova ima odvojen stadion i trening centar (neki veci, neki manji). FKS ima na Butmiru i dominiraju u juniorskim kategorijama, ne mora ni nas da bude pored stadiona. Mozda ima jeftinijeg zemljista izmedju Blagaja i Mostara za 3 terena i lokal sa teretanom itd?
-
- Kontakt:
Hocel moci Velež igrat domaće utakmice sad kad krenu radovi , gdje ce postaviti klupe za igrače ?
Nema problema, utakmice će se normalno igrati. Vjerovatno će staviti neku mrežu iza klupa dok traje gradnja tribine.
Gostujući navijači će biti smješteni na prvom sektoru do predionice
Gostujući navijači će biti smješteni na prvom sektoru do predionice
Kad krece gradnja zna li se
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ugovor sa izvođačem radova se potpisuje najkasnije 15 dana od dana izbora izvođača radova.
Rok za završetak radova je 180 dana od potpisivanja ugovora.
Rok za završetak radova je 180 dana od potpisivanja ugovora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.