Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nama, ležveu i likćetu je dolazak u ovu ligu je kao nekome regularnom liku koji mora u KP Dom Zenica.
Pa te tamo dočekaju klošari, kriminalci, ubice, mesari, sva moguća bagra. Pa ti prvo treba malo da sebi dođeš, kako bi se s njima nosio. I dok ti dođeš sebi, prođe sezona, a ti i dalje među njima...
Pa te tamo dočekaju klošari, kriminalci, ubice, mesari, sva moguća bagra. Pa ti prvo treba malo da sebi dođeš, kako bi se s njima nosio. I dok ti dođeš sebi, prođe sezona, a ti i dalje među njima...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sve ok, al cuj Sloboda, Velez i Celik regularni likoviSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:20Nama, ležveu i likćetu je dolazak u ovu ligu je kao nekome regularnom liku koji mora u KP Dom Zenica.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Za ove jesmo. Pa ista sranja su se dešavala i nama i ležveu, hoće svi da te požderu ako je ikako moguće. Ni oni ni mi se nismo vraćali odmah nakon jedne sezone.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:22Sve ok, al cuj Sloboda, Velez i Celik regularni likoviSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:20Nama, ležveu i likćetu je dolazak u ovu ligu je kao nekome regularnom liku koji mora u KP Dom Zenica.
Pa te tamo dočekaju klošari, kriminalci, ubice, mesari, sva moguća bagra. Pa ti prvo treba malo da sebi dođeš, kako bi se s njima nosio. I dok ti dođeš sebi, prođe sezona, a ti i dalje među njima...![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jel se iko ikad vratio odmah u PL, nakon sto je ispao? Ne vidim zasto bi mi bili drugaciji

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Srecom niste dozivjeli teferic kantona i druge federalne. Kakve tu azdahe vrebajuSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:24Za ove jesmo. Pa ista sranja su se dešavala i nama i ležveu, hoće svi da te požderu ako je ikako moguće. Ni oni ni mi se nismo vraćali odmah nakon jedne sezone.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:22Sve ok, al cuj Sloboda, Velez i Celik regularni likoviSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:20Nama, ležveu i likćetu je dolazak u ovu ligu je kao nekome regularnom liku koji mora u KP Dom Zenica.
Pa te tamo dočekaju klošari, kriminalci, ubice, mesari, sva moguća bagra. Pa ti prvo treba malo da sebi dođeš, kako bi se s njima nosio. I dok ti dođeš sebi, prođe sezona, a ti i dalje među njima...![]()
![]()

Klub: FK ŠupčanicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:16@damir Zamisli prvu ligu FBIH
Velež, Čelik, Sloboda…![]()
@sky![]()
![]()
Navijači: Šupčine
Only, ne budi Šupčina, ne navijaj za Šupčanicu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi imamo tri kantonalne, i kad bismo išli u ovu zadnju, kao vi (vaša je sreća da imate samo jednu), bolje bi bilo da se odmah ugasimo. Taj pakao se ne bi mogao preživjeti...
Za 10 godina se ne bismo vratili u PL. Najmanje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Valjalo bi da je bila druga kantonalna. Imam osjecaj da smo prerano usli u ovaj hamelj federalni, godila bi jos jedna godina oporavka kluba. Bilo je zagovornika da se ostane jos jedna godina u centru, ali raja hoce football...Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:30Mi imamo tri kantonalne, i kad bismo išli u ovu zadnju, kao vi (vaša je sreća da imate samo jednu), bolje bi bilo da se odmah ugasimo. Taj pakao se ne bi mogao preživjeti...
Za 10 godina se ne bismo vratili u PL. Najmanje...
Žute šupčineSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:28Klub: FK ŠupčanicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:16@damir Zamisli prvu ligu FBIH
Velež, Čelik, Sloboda…![]()
@sky![]()
![]()
Navijači: Šupčine
Only, ne budi Šupčina, ne navijaj za Šupčanicu.![]()

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Žute šumarske šupčine
I budale znaju da je Sloboda veliki favorit i da su oni Real Madrid za Čelik 

Čelik - Sloboda u prvom kolu i nek gori sve
- prisonbreak
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:08OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:06Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik
![]()
![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Bosna jedina je ona rodila je Stupcanicu našeg šampiona
MI SMO NAJVEĆI KLUB U PLFBIH
MI SMO NAJVEĆI KLUB U PLFBIH
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:07Bosna jedina je ona rodila je Stupcanicu našeg šampiona
MI SMO NAJVEĆE ŠUPČINE U PLFBIH

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nekad vas je Branielj guzio, ove godine će vas Olovo’s finestSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:10OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:07Bosna jedina je ona rodila je Stupcanicu našeg šampiona
MI SMO NAJVEĆE ŠUPČINE U PLFBIH![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zajebana je Šupčanica, ovdje da Borac nije došao sa sudijama izbacili bi ih...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:12Nekad vas je Branielj guzio, ove godine će vas Olovo’s finestSky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:10OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:07Bosna jedina je ona rodila je Stupcanicu našeg šampiona
MI SMO NAJVEĆE ŠUPČINE U PLFBIH![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Branitelja se sjećam po lijepom, i našeg Ćire legende.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Jaruga moj koja razlika u kvaliteti, a nisu im jos dosli glavni igraci..Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:54Hoce za 5 godina kad ga nabusi pola federacije...Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:48Ma zajebi, nećeš me uvjeriti.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:43@sky realno ako pogledas, pa kod vas je buffon na golu, a kod nas doveden golman iz vasih juniora![]()
![]()
Pojacanja iz klisa, bosne visoko, juniora Slobode, Sarajeva i Novog PazaraJedino smo rahat sa U21 pravilom, imamo 23 u21 od 25 igraca
Prvi napadac Mahir Karic u prime-u prije 10 godina nije mogao 90 minuta odigrati. Isakovic postar, Kolic sa NATO-m puca po duvanjskom polju![]()
Sad bih ja sve golmane naše zamijenio za Brkića što je došao kod vas. Mali će biti odličan golman.![]()
Ma ne uvjeravam te, to su cinjenice. Dilaver bolji od Karica, Said messi za Salcinovica, Osmic, Hadzibeganovic su caffu za sivca koji nije mogao na klupi sjediti u kaknju...
Jedino bolje trenutno stojimo sa stoperima Horic je kvalitet, a vi u rosteru imate vec sad 10 igraca ranga Horica.
@DamirT da igra atmosfera mi bi kup uzeli prosle sezone. Igraju placenici na terenu, a vi imate duplo vise para i mozete dovesti duplo bolje igrace.
A i sa stoperima nije bas tako ak im Judic ostane, imaju i oni tu jako dobar kvakitet. Imaju dobre ove djece haos sto su igrali u PL.
Jel Maksimovic ostao tu?
Sta je sa Mehmedovicem?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..