To da ih guraju stoji, ali su opet prekucali ligu bez ikakve pomoci ostalih. Mi to necemo nikad uraditi, cak i sa Azmirom ko sto kazes bi nas savez pogurao. Ovako nema teorijeLaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:44Ne znam sta su zamislili u svojim glavama al ako se ovaj sastav ne pojaca sa jos par dobrih 5-6 igraca federalnu mozemo sanjati, malo mozda i podcjenjuju tu ligu.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:38
Haman samo ovi iz uprave misle da cemo uci odmah u PL. Necemo sigurno. Jedno 6-7 mjesto cemo biti. Jos citam neki govore savez ce pogurati Slobodu da udju odmah. Hoce al u qurcu. Nikad u zivotu nas savez nije pogurao, a i ne bi volio da budemo ono sto je Borac u PL sad. Posteno pa ko bude najbolji, mada je to u ovoj zabokrecini od lige nemoguce. Jedini koji su posteno usli u PL su bili Velez, Posusje i GOSK u ovoj zadnjoj sezoni
Da je Azmir tu imali bi vjerovatno malo podrške i od saveza.
Nazalost malo sta je posteno u ovoj ligi.
Velez je ubjedljivo usao u PL, najvise pobjeda 24 od 30, al i Velez gura politika, Niksic premijer prvi prati sve njihove utakmice, Gosk isto ima svog igraca jednog.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma kakvo dobro, uhljup je na čelu kluba, i već se nazire da neće biti dobro. Mjesec dana pred početak mi nemamo ni obrise prvog tima.LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:46Ne sekiraj mi se @Sky9 legendo, bice to dobro aBd, doci ce bolji.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:42U FL bi bio prevaga...LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:37
Ma nije Delic bio tolika prevaga, i toliko bitan igrac, igrao je i on federalnu do jucer pa ga mi promovisali a on nam ovako vraca, kao Santos Zelji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja ne znam stavrno sta ste vi ocekivali poslije ovog kriminala zadnjih par sedmica...
Kakav ulazak i PL.
Sredina tabele i tjt.
Ovi nisu sposobni ekipu u kantonalnoj vodit, a kamoli da izbore PL
Kakav ulazak i PL.
Sredina tabele i tjt.
Volim tebe, više od sebe
Ispravka, zna voditi u kantonalnoj. Pa kikači prvaci kantonalne bili čovječe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:52Ja ne znam stavrno sta ste vi ocekivali poslije ovog kriminala zadnjih par sedmica...
Kakav ulazak i PL.
Sredina tabele i tjt.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jesu, slazem se.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:48To da ih guraju stoji, ali su opet prekucali ligu bez ikakve pomoci ostalih. Mi to necemo nikad uraditi, cak i sa Azmirom ko sto kazes bi nas savez pogurao. Ovako nema teorijeLaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:44Ne znam sta su zamislili u svojim glavama al ako se ovaj sastav ne pojaca sa jos par dobrih 5-6 igraca federalnu mozemo sanjati, malo mozda i podcjenjuju tu ligu.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:38
Haman samo ovi iz uprave misle da cemo uci odmah u PL. Necemo sigurno. Jedno 6-7 mjesto cemo biti. Jos citam neki govore savez ce pogurati Slobodu da udju odmah. Hoce al u qurcu. Nikad u zivotu nas savez nije pogurao, a i ne bi volio da budemo ono sto je Borac u PL sad. Posteno pa ko bude najbolji, mada je to u ovoj zabokrecini od lige nemoguce. Jedini koji su posteno usli u PL su bili Velez, Posusje i GOSK u ovoj zadnjoj sezoni
Da je Azmir tu imali bi vjerovatno malo podrške i od saveza.
Nazalost malo sta je posteno u ovoj ligi.
Velez je ubjedljivo usao u PL, najvise pobjeda 24 od 30, al i Velez gura politika, Niksic premijer prvi prati sve njihove utakmice, Gosk isto ima svog igraca jednog.
Ima eto jos mjesec dana do početka lige, vjerujem da ce doci jos dobrih igraca. Ovo sto je trenutno dovedeno sve su mladi igraci, sam Senad je rekao dolazi jos igraca u narednih par dana.
-
- Kontakt:
Imam info da se pregovara sa jos igraca vjerujem dobrih kvalitetnih, to ce nam ova sedmica, dvije pokazati.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:52Ma kakvo dobro, uhljup je na čelu kluba, i već se nazire da neće biti dobro. Mjesec dana pred početak mi nemamo ni obrise prvog tima.LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:46Ne sekiraj mi se @Sky9 legendo, bice to dobro aBd, doci ce bolji.
Nisam ni ja optimistican sa ovim trenutnim stanjem, usr.ali su znali smo to cim su dosli na te proklete pozicije.
Falit će PL, u pm. Uvijek sam volio tekme u julu i avgustu, večernji termin, neka euforija, pun Tušanj.LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:57Imam info da se pregovara sa jos igraca vjerujem dobrih kvalitetnih, to ce nam ova sedmica, dvije pokazati.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:52Ma kakvo dobro, uhljup je na čelu kluba, i već se nazire da neće biti dobro. Mjesec dana pred početak mi nemamo ni obrise prvog tima.LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:46
Ne sekiraj mi se @Sky9 legendo, bice to dobro aBd, doci ce bolji.
Nisam ni ja optimistican sa ovim trenutnim stanjem, usr.ali su znali smo to cim su dosli na te proklete pozicije.
Sad valja uglavnom sa selima igrati, hvala našim debilima što nam ovo omogućiše.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dajte ba ljudi vi ko djeca, tamo na temi prva federalna par likova vas lozi da smo najjaci vi se ko balavci popalili. Iskreno ova ekipa trenutni cisti ptosjek u federalnoj
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Prosjek prosjeka, ako ne dođu neka ozbiljna imena, mjera nam je 4-8. mjesto.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Volio sam i ja te vecernje tekme, pod reflektorima.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:00Falit će PL, u pm. Uvijek sam volio tekme u julu i avgustu, večernji termin, neka euforija, pun Tušanj.LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:57Imam info da se pregovara sa jos igraca vjerujem dobrih kvalitetnih, to ce nam ova sedmica, dvije pokazati.
Sad valja uglavnom sa selima igrati, hvala našim debilima što nam ovo omogućiše.![]()
Senad kaze da je fajter mozda u tom cat timu, vidjet cemo sta ce pripremiti do pocetka sezone.
Ne vjerujem ni da bi se Nala prihvatio ovog posla da se ne planira odmah povratak. Sačekajmo da vidimo sta ce jos dovesti.
-
- Kontakt:
Nalu nikad nisam simpatisao, ali za ove prethodnike je Guardiola. Da je bio prošle sezone umjesto Čeličnog, nikad se ne bismo borili za opstanak, a pogotovo ispaliLaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:07Volio sam i ja te vecernje tekme, pod reflektorima.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:00Falit će PL, u pm. Uvijek sam volio tekme u julu i avgustu, večernji termin, neka euforija, pun Tušanj.LaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:57
Imam info da se pregovara sa jos igraca vjerujem dobrih kvalitetnih, to ce nam ova sedmica, dvije pokazati.
Sad valja uglavnom sa selima igrati, hvala našim debilima što nam ovo omogućiše.![]()
Senad kaze da je fajter mozda u tom cat timu, vidjet cemo sta ce pripremiti do pocetka sezone.
Ne vjerujem ni da bi se Nala prihvatio ovog posla da se ne planira odmah povratak. Sačekajmo da vidimo sta ce jos dovesti.

On mi jeste neka nada, ali fali ovdje jedno 10 dobrih igrača, da to na nešto liči. Da se sklopi pobjednički tim sa pobjedničkim mentalitetom uprave, trenera i igrača. Tek tako možeš osvojiti ovo sranje od lige. Inače, nema od toga ništa...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Svi nabrojani su ušli nije ni bilo drugih kandidata za ulazak u PL posebno Posušje i zadnja sezona GOSK.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:38Haman samo ovi iz uprave misle da cemo uci odmah u PL. Necemo sigurno. Jedno 6-7 mjesto cemo biti. Jos citam neki govore savez ce pogurati Slobodu da udju odmah. Hoce al u qurcu. Nikad u zivotu nas savez nije pogurao, a i ne bi volio da budemo ono sto je Borac u PL sad. Posteno pa ko bude najbolji, mada je to u ovoj zabokrecini od lige nemoguce. Jedini koji su posteno usli u PL su bili Velez, Posusje i GOSK u ovoj zadnjoj sezoniLaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:34Ako ostanemo sa ovim igracima, a vjerujem da necemo bice nam kao prosli put u prvoj sezoni federalne, nabijat ce nas svi redom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Fali nam 3 igrača koji imaju iskustvo igranja u Premijer ligi i jos 3 sa iskustvom igranja ove federalne lige, naravno mislim na igrače koji su iznad prosjeka za ovu ligu po kvalitetu. Bez toga nema ulaska u PL osim da niko drugi nije zainteresovan da uđe.
Vranješ bi bio ta prevaga uz Saida kada su na terenu sigurno, ali očigledno od angažovanja Vranješa nema za sad ništa.
Vranješ bi bio ta prevaga uz Saida kada su na terenu sigurno, ali očigledno od angažovanja Vranješa nema za sad ništa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Radio je sa mladim igracima i nismo djelovali lose kad nas je vodio, znam da smo veoma malo golova primali, tvrdo igrali.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:11Nalu nikad nisam simpatisao, ali za ove prethodnike je Guardiola. Da je bio prošle sezone umjesto Čeličnog, nikad se ne bismo borili za opstanak, a pogotovo ispaliLaBombonera88 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:07Volio sam i ja te vecernje tekme, pod reflektorima.
Ne vjerujem ni da bi se Nala prihvatio ovog posla da se ne planira odmah povratak. Sačekajmo da vidimo sta ce jos dovesti.![]()
On mi jeste neka nada, ali fali ovdje jedno 10 dobrih igrača, da to na nešto liči. Da se sklopi pobjednički tim sa pobjedničkim mentalitetom uprave, trenera i igrača. Tek tako možeš osvojiti ovo sranje od lige. Inače, nema od toga ništa...
Makar smo izmjenili skoro cijeli sastav, jer je prethodna skupina igraca imala gubitnicki mentalitet, bojali se kad povedu, jos brze prime gol.
Trebalo nam je da kazem neko osvjezenje sa igracima.
Mjesec dana jos, ovu sedmicu ostaju u Tuzli treniraju i za ocekivati je da dodje jos imena prije odlaska van Tuzle (na planinu) na pripreme.
Fali još jedno 25 igraca
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ok mi je ovo da se dovede 30 igraca na probu pa da proberes al da imas jedno 2 mjeseca do pocetka, ovako jedva neki mjesec dana ti bi vec trebo imat 90% ekipe, a ja se nadsm da ovo nije tih 90%
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ovo sranje od lige se osvaja u prvoj polusezoni. Ako tu ne ostvarimo neku značajnu prednost, a sve upućuje da nećemo, šanse za povratak u PL su veoma male.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Brate moras od necega krenuti otisla nam je citava ekipa iz prosle sezone, i neka je hvala bogu.
U ovih 30 ima dosta dobrih igraca i dosta mladih igraca koji nam trebaju ovu sezonu radi u21 pravila, ovde se place za Delicem a kad se spomene Mujagic koji 2x bolji igrac kaze kakav Mujagic nekakve statistike iz pionira vade.