Vi ste u pozitivnom momentu, mislim da ste prvi favoriti, pa vidjet ćemo...prisonbreak je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:33Tesko iskreno.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:291000%, ekipa i trener uhodani, uigrani, uz dobra pojačanja i slogu u klubu prvi favoriti![]()
Mi trenutno nismo u bilo kakvom krugu favorita. Daj čovječe pogledaj naš roster mjesec dana pred početak prvenstva...
Ako i dovedemo koga, bit će to traljavo...
Na kraju sezone nama je pozicija od 4 do 8.
Pola ekipe nam je iz treceg ranga, to se najbolje vidjelo protiv Radnika, ekipe koja nije imala nikakve pripreme, i dosli izbacili nas.
Par pojacanja ne cine ekipu kao favorita, a plus imamo jos dugovanja koja gledamo da rijesimo, a dobro znamo kako funkcionise ova liga, nazalost.
Steta sto je Sloboda ispala, vise sam volio nekog drugog u ovom rangu, puno bi nam lakse bilo.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako god vi ste po meni debelo prvi favorit. I ocekujem od vas dobre rezultate, nije isto doci iz treceg ranga i iz PL, mozemo mi pricati sta hocemo, u tome je sva poenta.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:36Kakva bolan pojacanja iz klisa, bosne visoko, simm bau...Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:291000%, ekipa i trener uhodani, uigrani, uz dobra pojačanja i slogu u klubu prvi favoriti![]()
Mi trenutno nismo u bilo kakvom krugu favorita. Daj čovječe pogledaj naš roster mjesec dana pred početak prvenstva...
Ako i dovedemo koga, bit će to traljavo...
Na kraju sezone nama je pozicija od 4 do 8.
Da smo neka ekipa ne bi arezina pobjegao u ameriku nakon 5 utakmica. Na zimu nas je sloga doboj otresla 5:1 pa sad skontaj koliko smo kvalitetom daleko od PL ekipa, a kod Slobode ce prvi tim biti sve PL materijal.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tako smo i 2012. došli iz PL, pa nas je karao ko je stigao. A pola ekipe iz PL, plus trener Abdulah Ibraković koji je ime za FL...prisonbreak je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:38Kako god vi ste po meni debelo prvi favorit. I ocekujem od vas dobre rezultate, nije isto doci iz treceg ranga i iz PL, mozemo mi pricati sta hocemo, u tome je sva poenta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
@sky realno ako pogledas, pa kod vas je buffon na golu, a kod nas doveden golman iz vasih juniora
Pojacanja iz klisa, bosne visoko, juniora Slobode, Sarajeva i Novog Pazara
Jedino smo rahat sa U21 pravilom, imamo 23 u21 od 25 igraca 
Prvi napadac Mahir Karic u prime-u prije 10 godina nije mogao 90 minuta odigrati. Isakovic postar, Kolic sa NATO-m puca po duvanjskom polju

Pojacanja iz klisa, bosne visoko, juniora Slobode, Sarajeva i Novog Pazara

Prvi napadac Mahir Karic u prime-u prije 10 godina nije mogao 90 minuta odigrati. Isakovic postar, Kolic sa NATO-m puca po duvanjskom polju

Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 11 jul 2023, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Al nas lopine iz Zenice navlace na tanak led.
Loze nas pravo, a oni iz zasjede na celo PL.
Uvijek su bili zafrkani igraci ovi Zenićani
Volim tebe, više od sebe
Kakva je Mladost? Je li se Musija vratio u klub?
Ma zajebi, nećeš me uvjeriti.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:43@sky realno ako pogledas, pa kod vas je buffon na golu, a kod nas doveden golman iz vasih juniora![]()
![]()
Pojacanja iz klisa, bosne visoko, juniora Slobode, Sarajeva i Novog PazaraJedino smo rahat sa U21 pravilom, imamo 23 u21 od 25 igraca
Prvi napadac Mahir Karic u prime-u prije 10 godina nije mogao 90 minuta odigrati. Isakovic postar, Kolic sa NATO-m puca po duvanjskom polju![]()
Sad bih ja sve golmane naše zamijenio za Brkića što je došao kod vas. Mali će biti odličan golman.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Al opet imate puno bolju atmosferu oko kluba. Kod nas se ne zna ko pije, a ko placa.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:43@sky realno ako pogledas, pa kod vas je buffon na golu, a kod nas doveden golman iz vasih juniora![]()
![]()
Pojacanja iz klisa, bosne visoko, juniora Slobode, Sarajeva i Novog PazaraJedino smo rahat sa U21 pravilom, imamo 23 u21 od 25 igraca
Prvi napadac Mahir Karic u prime-u prije 10 godina nije mogao 90 minuta odigrati. Isakovic postar, Kolic sa NATO-m puca po duvanjskom polju![]()
Uglavnom nikad docekat sutrasnji dan

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jaruga, kod nas, kad smo iz kantona usli u drugu federalnu, valjda skontali da imamo dosta dugova i da cemo jednu sezonu igrati "onako" u ligi. Nadje se "pametan" neki tuhlid i izjavi da neceno napadat prvo mjesto vec vracat dugove. Po carsiji posle price "koji cemo ih qrac i gledat". Tako da sad ovu sezonu posto su se opekli pukli su pricu napast ce ako se ukaze prilika ali imamo mi dugova. Opametio tuhlid hahahaantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:43Al nas lopine iz Zenice navlace na tanak led.
Hoce za 5 godina kad ga nabusi pola federacije...Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:48Ma zajebi, nećeš me uvjeriti.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:43@sky realno ako pogledas, pa kod vas je buffon na golu, a kod nas doveden golman iz vasih juniora![]()
![]()
Sad bih ja sve golmane naše zamijenio za Brkića što je došao kod vas. Mali će biti odličan golman.![]()
Ma ne uvjeravam te, to su cinjenice. Dilaver bolji od Karica, Said messi za Salcinovica, Osmic, Hadzibeganovic su caffu za sivca koji nije mogao na klupi sjediti u kaknju...
Jedino bolje trenutno stojimo sa stoperima Horic je kvalitet, a vi u rosteru imate vec sad 10 igraca ranga Horica.
@DamirT da igra atmosfera mi bi kup uzeli prosle sezone. Igraju placenici na terenu, a vi imate duplo vise para i mozete dovesti duplo bolje igrace.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik

Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Stupcanica je najveci favoritOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:06Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik
![]()

OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:06Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Don’t involve usTruhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:07Stupcanica je najveci favoritOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:06Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik
![]()
![]()
We are watching from the side
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Hajte i vi sa pravom rajom. Kakvi Zeljo, Sarajevo i ostaliOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:06Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:10Don’t involve usTruhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:07Stupcanica je najveci favoritOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:06Vi ste favoriti
Nismo
Vi ste favoriti
Nismo
Sloboda vs Čelik
![]()
![]()
We are watching from the side

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

@damir Zamisli prvu ligu FBIH
Velež, Čelik, Sloboda…
@sky

Velež, Čelik, Sloboda…

@sky

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tema bi gorila svakodnevnoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:16@damir Zamisli prvu ligu FBIH
Velež, Čelik, Sloboda…![]()
@sky![]()
![]()

Stupcanica vs Velez, za koga bi navijao

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.