Dakle opstenarodni klub je to sad,nije ni to lose. Hajd neka je sa srecomTruhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:15Raspolaze finim novcanicama, samo sto na vasu srecu i ove sezone ide pola novcanica na otplatu dugovanja. Od naredne sezone ide pravi napad na PL. Klub vodi UO izabran od strane skupstine prije 3 godine, a skupstinu cine svi punoljetni clanovi kluba.
Ima skupina jacih ljudi, zovu se robijasi.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dilaver u Slobodi, najbolji spic prve lige sigurno. Celik mu mozda nije mogao ponuditi ni pola sto ce zaraditi u Slobodi. Kazem ja Sloboda Saint Germain, sa ovim budzetom od milion i po KM ce pomesti prvu ligu kao niko do sad 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- RollingPaper
- Kontakt:
S ovim igrackim kadrom zasad mozemo pomest samo atletsku stazu oko stadiona

Ma ima jos mjesec dana do pocetka sezone, ako dovedete jos 3,4 igraca ranga dilavera uz saida majstora, kapetanovica, civica, osmica, dobar vam je golman, rutinski ste prvi na jesen.RollingPaper je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:48S ovim igrackim kadrom zasad mozemo pomest samo atletsku stazu oko stadiona![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Defitivno ce odskakati od ostatka lige uz ove igrace iz PL.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:50Ma ima jos mjesec dana do pocetka sezone, ako dovedete jos 3,4 igraca ranga dilavera uz saida majstora, kapetanovica, civica, osmica, dobar vam je golman, rutinski ste prvi na jesen.RollingPaper je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:48S ovim igrackim kadrom zasad mozemo pomest samo atletsku stazu oko stadiona![]()
Kod nas Arezina bio svemirski brod, a odradio 3 i po treninga.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
I Dilavera doveli
Mujkanović skuplja galaktikose prve lige federacije

Mujkanović skuplja galaktikose prve lige federacije

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vjerovatno će neko iz drugog plana uletit, navikli smo mi na cirkus i u federalnoj
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
15dana do pocetka sezone kad bi doveli kvalitetne igraceprisonbreak je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:52Defitivno ce odskakati od ostatka lige uz ove igrace iz PL.Truhlo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:50Ma ima jos mjesec dana do pocetka sezone, ako dovedete jos 3,4 igraca ranga dilavera uz saida majstora, kapetanovica, civica, osmica, dobar vam je golman, rutinski ste prvi na jesen.RollingPaper je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:48
S ovim igrackim kadrom zasad mozemo pomest samo atletsku stazu oko stadiona![]()
Kod nas Arezina bio svemirski brod, a odradio 3 i po treninga.
bilo bi im dovoljno da se uigraju i predju ligu kao na igrici. Mozemo se nesto busati, ali realno vecina nasih igraca je tek zavrsila treci rang takmicenja. Neke utakmice smo dobijali na fizicku spremu, tako da ima u Celiku jos nepoznanica. Uglavnom, odavno se nije vise iscekivao pocetak sezone.

Svani srijedo!
Svani auguste!
Rudar kakanjski se pojacava.
Kod nas je standardno da nam dobra pojačanja dodju pred prvo kolo pa ih ne možemo registrovati do trećeg kola
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma ni trenutna ekipa nije toliko ocajna, ima tu finih igraca. A biti ce jos dobrih igraca koji cekaju PL, sto ne sumnjam da ce te vi pokupiti
Sutra kuglice spajaju Celik i Slobodu u prvom kolu, Derby di federazione 

Hoćemo 100%. Imamo neke pristojne pare za 1 ligu nema šta. Ne treba se zalijetati i te igrače od 100.000 godišnje uzimati samo radi nekog imena iz prošlostiprisonbreak je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:13Ma ni trenutna ekipa nije toliko ocajna, ima tu finih igraca. A biti ce jos dobrih igraca koji cekaju PL, sto ne sumnjam da ce te vi pokupiti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ima li na kakvim kladarama opcija ko osvaja federalku? Da gruhnem pola plate na Slobodu?
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne bi volio da pocnemo lose, ipak je to Sloboda mada ce ispocrtka kaskati radi fizicke spreme
Čelik je broj 1 favorit , mi djelima drugo mjesto sa Stupcanicom kao vicefavoriti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
1000%, ekipa i trener uhodani, uigrani, uz dobra pojačanja i slogu u klubu prvi favoriti

Mi trenutno nismo u bilo kakvom krugu favorita. Daj čovječe pogledaj naš roster mjesec dana pred početak prvenstva...
Ako i dovedemo koga, bit će to traljavo...
Na kraju sezone nama je pozicija od 4 do 8.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma da ih otresemo dok nisu doveli i registrovali sve igrace. Kasnije kada svi budu na raspolaganju trpat ce tuzlaci petarde svima redom. Zna macak posaoprisonbreak je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:25Ne bi volio da pocnemo lose, ipak je to Sloboda mada ce ispocrtka kaskati radi fizicke spreme

Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 11 jul 2023, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Tesko iskreno.Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:291000%, ekipa i trener uhodani, uigrani, uz dobra pojačanja i slogu u klubu prvi favoriti![]()
Mi trenutno nismo u bilo kakvom krugu favorita. Daj čovječe pogledaj naš roster mjesec dana pred početak prvenstva...
Pola ekipe nam je iz treceg ranga, to se najbolje vidjelo protiv Radnika, ekipe koja nije imala nikakve pripreme, i dosli izbacili nas.
Par pojacanja ne cine ekipu kao favorita, a plus imamo jos dugovanja koja gledamo da rijesimo, a dobro znamo kako funkcionise ova liga, nazalost.
Steta sto je Sloboda ispala, vise sam volio nekog drugog u ovom rangu, puno bi nam lakse bilo.
Kakva bolan pojacanja iz klisa, bosne visoko, simm bau...Sky9 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:291000%, ekipa i trener uhodani, uigrani, uz dobra pojačanja i slogu u klubu prvi favoriti![]()
Da smo neka ekipa ne bi arezina pobjegao u ameriku nakon 5 utakmica. Na zimu nas je sloga doboj otresla 5:1 pa sad skontaj koliko smo kvalitetom daleko od PL ekipa, a kod Slobode ce prvi tim biti sve PL materijal.