Šta je ovo sa Lesotom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti se ne bi ubio da si tamo rodjen?
Strasno s kim mi zivimo.nerkolfc je napisao/la: ↑11 jul 2023, 12:50“Činjenica je da mi na teritorijama, za koje raspolažemo vjerodostojnim informacijama gdje se nalaze, nismo našli grobnice što dokazuje da se one i danas premještaju. Pripadnici Škorpiona koje su vodili ratni zločinci Simatovića i Stanišić, a koji su strijeljali šest mladića kod Trnova su pronađeni na Rogoju u sekundarnoj grobnici. Njihove kosti su pronađene u reklamnim vrećama s datumom proizvodnje 2000. godine. To je organizovano, jer to nisu uradili mještani i neko je to organizirano radio" Amor Mašović
Odlican glumac, ali mnogo bitnije divan covjek. Ostaje tuga.Preminuo bh. glumac Mirsad Tuka
Tužno, baš sam se iznenadio jer nisam znao da je bolestan.
I meni je prva asocijacija na njega uloga u filmu Praznik u Sarajevu.
Ljudski je oprostiti nekome ko trazi oprost, medjutim njihov stav je kontra toga, dapace kao da su ponosni na to. Da im je prica poput pokojnog Zorana Djindjica ili ovog Nenada, drugacije bi bilo sigurno.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑11 jul 2023, 14:23Svaka zrtva je jednako bitna. Na citavom Podrinju je pocinjen genocid. Niti zaboraviti, niti oprostiti.
ne pratim skoro nikako domacu kinematografiju posljednjih 20 godina tako da ga jedino pamtim iz one serije Crna hronikaASD je napisao/la: ↑11 jul 2023, 13:42I meni je prva asocijacija na njega uloga u filmu Praznik u Sarajevu.
Nisam znao da mu je to prva uloga.
Nikakvo izvinjenje ne moze prouzrokovati oprastanje. Ko sam ja ili bilo ko da oprostim ubistvo nekoga ili na hiljade ljudi? Niko nema autoritet nad prezivjelom majkom mrtvog sina da ispred nje oprasta nekome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.