Kakvog okupljanja,ako mislis na Tz,onda Pasaz sad nezz tacno vrijeme,imas tamo na face stranici...volimliverpool je napisao/la:Pa koja je lokacija okupljanja?King Kenny je napisao/la:Ne trebate biti previse nervozni sto se sutrasnje utakmice tice jer United u slucaju poraza moze puno vise izgubit nego Liverpool...sutra se nadam dobroj utakmici,bez sudijskih gresaka koje bi isle u korist jednoj od strana...volio bih vidjeti tandem Andy-Sule bar nekih 30 min,da vidimo kako ce to funkcionisat,naravno ne zaboravite YNWA na pocetku,imam osjecaj da ce biti jedan od boljih u zadnje vrijeme...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Meeting sutra pocinje u 12 sati, lokacija pasaz, kafic Lav, ponesite sve Liverpulsko sto imate
salove, dresove, zastave, nek se crveni, bice i Arsenalovaca, navijat ce za nas 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Dos'o bih i ja iz Brckog, da imam s kim. Nemam bas previse jarana da navija za Liverpool, a i ova trojica-cetvorica sto navijaju ne zele da idu. 

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Srteno momcima sutra i naravno očekujem pobjedu kao i svaki navijač Liverpoola

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja mislio danas bilo to okupljanje ....
- King Kenny
- Kontakt:
Pa sta bi pratili Keno...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja mislio danas bilo to okupljanje ....

YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema spavanja, pravo na put čim sabah. 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ukrao si mi slova sa tastature.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema spavanja, pravo na put čim sabah.

Samo nešto kontam da li bi možda @Rizi u Vogošću,je*eš Tuzlu,ipak sve ide na @Rizin račun,a ja sam pravo zaglibio na kladionici.

Ozbiljno kontam,imam 11 sati da razmišljam,saopštiću odluku

You'll never walk alone.
Bolje dođite kod mene u Vogošću
Da mi napravimo ovdje okupljanje.
Upsut lijepo je biti od kuće
Sutra kanonada

Upsut lijepo je biti od kuće

Sutra kanonada

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Naravno, jedan je Rizo !Rizah je napisao/la:Bolje dođite kod mene u Vogošću![]()
Upsut lijepo je biti od kuće![]()
Sutra kanonada

Veliki hendikep pred mec sa Unitedom...
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/St ... 11063.html
Steven Gerrard je povrijedio je.enu preponu, koja ga muci cijelu karijeru, te ga tako 90% necemo vidjeti u derbiju.
Steven Gerrard je povrijedio je.enu preponu, koja ga muci cijelu karijeru, te ga tako 90% necemo vidjeti u derbiju.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Znači ima 10 % šansi da će igrati.polga je napisao/la:Veliki hendikep pred mec sa Unitedom...

Šteta.

Nadati se da će Meireles i Lucas dobro odigrati.
You'll Never Walk Alone
I bez Gerrarda, ovo je derbi u kojem se nikada nista unaprijed ne zna, tako da njegov izostanak ne mora nista da znaci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
YNWA.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
YNWA.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- King Kenny
- Kontakt:
E jbm prepone...valjda Meireles izvuce teret... 

YNWA!
YNWA!
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Rizo, bolje da organizujemo u Celtic Pubu nešto, ako se dogovorimo na vrijeme možemo stićiRizah je napisao/la:Bolje dođite kod mene u Vogošću![]()
Upsut lijepo je biti od kuće![]()
Sutra kanonada

Nije još ništa službeno izašlo za Gerrarda, kada izađe onda ćemo vjerovati.
Jarane umoran sam od puta, tako da ne mogu puno putovati.
A kod mene je sve džaba, pa vidi iplatili se
Neće Gerarda biti 100% ali zato će Carrol igrati u prvoj postavi od početka utakmice.
A kod mene je sve džaba, pa vidi iplatili se

Neće Gerarda biti 100% ali zato će Carrol igrati u prvoj postavi od početka utakmice.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Rizo haj ti meni objasni tačno gdje ćeš me čekati, ja konto doći oko 12:15, pola 1.Rizah je napisao/la:Jarane umoran sam od puta, tako da ne mogu puno putovati.
A kod mene je sve džaba, pa vidi iplatili se![]()

Ili ćemo do Celtic puba spržiti, ni to nije loše.

rizo sto se nisi javljao kad smo se dogovarali da gledamo utakmicu na onom drugom forumu ?Rizah je napisao/la:Jarane umoran sam od puta, tako da ne mogu puno putovati.

sretno momcima danas
You are someone else I am still right here
fera gdje vi gledate tekmu ?fera je napisao/la:rizo sto se nisi javljao kad smo se dogovarali da gledamo utakmicu na onom drugom forumu ?Rizah je napisao/la:Jarane umoran sam od puta, tako da ne mogu puno putovati.
Neće Gerarda biti 100% ali zato će Carrol igrati u prvoj postavi od početka utakmice.![]()
sretno momcima danas

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, kakarut, TheTruth34 i 23 gosta.