Hahaha, Mulalić bio na ćevapima kod Ferhatovića, meš se ćini da je sa njim bio i onaj Ljukovac mali
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zalizanog nemogu od onih izjava 100 milja navijaca i slicne nebulozne izjave. Sto se njega tice on je klosar,sigurno drzi svlacionicu dobro. Sve je Panto upravu ali ovo Duduk gospodin hahah bas sam se nasmijao. Ppsto dugo pratis Sarajevo kao i ja,u tim si vodama sportskim,Duduk je najgori trener u historiji,ljiga jedna jos dok je Velez vodio,njegove ljigave izjave protiv nas,onda lafo ako imaju kvalitet igrace pa poslije on isti odgadja tekme zbog evrope bez pola rijeci. Znam ja da je muka mnogim jer ste ga zivotom podrzavali,od pocetka on nije zasluzio nasu klupu kao ni zalizani.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne može Daniel samo tako reći eto ja neću da idem u Gruziju jer je Dalara u prvih 11
No, nije isključeno da je zatražio raskid ugovora, pa da neće ići.
Ne znam ništa, nagađam

Ne znam ništa, nagađam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema mene Pantelija sta samarati.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 23:25Sta je ovo Pantelija uzeo pa samo samara raju ovdje po forumu![]()
Nisam ja na bilo kojoj strani.
Bio sam HZ jos prije rata, zivim van BiH vec 20 godina, ne znam cijelu pricu i samo sam pitao
@Pantelija Hvala na odgovoru
FKS❤️1946
Momci, 11.07 je...
Dajte da se ispoštuje ovaj dan žalosti.
Bez glupih komentara, prepiranja i zajebancija.
Bar jedan dan.
Da se ne zaboravi, i da se nikada nikome ne ponovi
Dajte da se ispoštuje ovaj dan žalosti.
Bez glupih komentara, prepiranja i zajebancija.
Bar jedan dan.
Da se ne zaboravi, i da se nikada nikome ne ponovi
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Nije povridjen 100%. Saznace se ovih dana sto nije otputovo

Jel to nagovještaj da Hiroš dolazi?Neutralan77 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:17Nije povridjen 100%. Saznace se ovih dana sto nije otputovo![]()

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Momak odradio cijele pripreme, fino odigrao prijateljske utakmice, ušao u neki ritam i kontinuitet, povrede ga zaobišle.....Dođe Dal iz Dubrovnika i upadne u prvih 11. Ako je slucajno ovo istina, onda je to stvarno dno dna sa Mirzine strane.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:13Ne može Daniel samo tako reći eto ja neću da idem u Gruziju jer je Dalara u prvih 11![]()
Ne znam ništa, nagađam![]()
Cisto sumnjam da se Avramovski bunio i da zbog toga ko je u prvih 11 ne bi otisao u Gruziju (ako je uopste istina da ne planira ic). Ziljkic je u onom podcastu rekao da je covjek karakter (ko i AnicicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:13Ne može Daniel samo tako reći eto ja neću da idem u Gruziju jer je Dalara u prvih 11![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne vjerujem bas, s obzirom da ni on ni dal nemaju kuveta da odigraju cjelu tekmu, obojica bi zaigrala eventualnoLucas je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:20Momak odradio cijele pripreme, fino odigrao prijateljske utakmice, ušao u neki ritam i kontinuitet, povrede ga zaobišle.....Dođe Dal iz Dubrovnika i upadne u prvih 11. Ako je slucajno ovo istina, onda je to stvarno dno dna sa Mirzine strane.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:13Ne može Daniel samo tako reći eto ja neću da idem u Gruziju jer je Dalara u prvih 11![]()
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 11 jul 2023, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoBBoja
- Kontakt:
Suzdrzitmo se bar danas…
NEMA OPROSTA, NEMA ZABORAVA
NEMA OPROSTA, NEMA ZABORAVA
Svi smo nakon one utakmice protiv Veleža mislili da je to Dalova zadnja utakmica u Sarajevu, cak su i iz kluba najavili njegovu sigurnu prodaju, ali su se izgleda prevarili i preračunali. Zato sada cijeli haos oko njega, bojim se da nas čeka novo kidanje živaca zbog Dala.
Trenutno korisnika/ca: boki86, galia95, johntravolta123, misstianopenaldo, mnon46, skoJaa i 69 gostiju.