Next sezona shallow water for freedom football club
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znaci TruhloSays ko plitak water......
🔴⚫️
- prisonbreak
- Kontakt:
Nadam se da cemo Slobodu dobiti u prvi par kola jer ce kaskat, a poslije kad udju u formu tesko da im mozemo parirati.
Koliko ce imati PL igraca 🥹
Koliko ce imati PL igraca 🥹
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako nam Zenićani lagano prebacuju ulogu favorita, a na kraju cemo bit 15 bodova iza njih.
Idemo mi lagano do 6. mjesta, to ce nama nas macic teskom mukom osigurat.
Volim tebe, više od sebe
Tebe jedino postujem od fukara, nisi ko jolda pic.kica nakon dva dana okrenuo pricu, nije vise bundoglavi pjescani sat, sad je sencho el presidenteantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 23:40Kako nam Zenićani lagano prebacuju ulogu favorita, a na kraju cemo bit 15 bodova iza njih.

Da se ne lazemo, ostat ce vam barem 10ak igraca iz PL. Nije isto igrati protiv najjacih ekipa u BiH i sticati iskustvo, pisem za ove mladje vase sto ce ostati i nabijati koline, azote, breze pisem za ove nase sto cine kostur ekipe. Vec tu ste u startu bolji, plus trener iskusniji, kvalitetan plus ove iskusnjare sto ce vam doci/ostati a imaju u nogama po 300 utakmica. Ne moze hrelja prvoligaski igrac napraviti vise u 90 minuta od saida majstora u 25 min sa klupe.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zenićani su pravi taktićari. Ćelik bi mogao Zvijezdi pomrsiti raćune i izboriti promociju!antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 23:40Kako nam Zenićani lagano prebacuju ulogu favorita, a na kraju cemo bit 15 bodova iza njih.
Jao Mačka i Husare danas

075
Objektivno imate 2 miliona budzet, premijerligaske igrače, jake privrednike u upravi...sve osim prvog mjesta Slobode bi bila katastrofalna sezona.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A čime Čelik raspolaže sto se novčanica tiče ? Ko vodi klub , jel to i dalje navijači tj UG neki ili ima skupina jačih ljudi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma nema sanse druze da Sloboda sa ovakim ljudima trenutno moze pored vas ili Zvijezde do PL! Zvijezda valjda u sklopu "stadiona" gradi neku buregdzinicu i zbog toga ce igrati najvisi rang. Pored toga ce uvesti struju i vodu na stadion pa je i to pokazatelj da ozbiljno rade. A vi ste se zahuktali pravo i ide vam poprilicno dobro. Jako lijepa prica u Zen`ci! Da tako nastavite i da potraje.
075
Ma dzaba ti privrednici kad gledaju najvise svoju korist. Eno onaj Pavic jos uvijek nije dao Citroen od nagradne igre koja je bila prije par godina i ocekujemo da takav lik da svoje pare za klub, a nije mogao dati osobi posteno osvojen Citroen od 25 000 KM?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovi dok se rastale nece ostati ni na za kifla igracima.....skupstina, NJUO, UG, menadzeri, derneci, a valja nesto ostaviti i za sudije da ne ispadnu u kantonalnu....ybg. bilo bi sramota.
🔴⚫️
Raspolaze finim novcanicama, samo sto na vasu srecu i ove sezone ide pola novcanica na otplatu dugovanja. Od naredne sezone ide pravi napad na PL. Klub vodi UO izabran od strane skupstine prije 3 godine, a skupstinu cine svi punoljetni clanovi kluba.
Ima skupina jacih ljudi, zovu se robijasi.
Pa Nala je trenutno u tom citroenu i dolazi iz Svedske da obraduje dobitnika nagrade i nas navijace

O tome je Mačak i pričao danas
075
Hajmo makar na danasnji dan da se ne zayebavamo i prcamo jedni druge. Oprosta nece nikad biti!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da se ne zaboravi i ne ponovi - SREBRENICA 11.07. 1995
Pozivam forumase, da se danas suzdrzimo od pisanja, jer ovo je ipak mnogo vece od nasih prepirki, nebuloza i prognoza...
Pozivam forumase, da se danas suzdrzimo od pisanja, jer ovo je ipak mnogo vece od nasih prepirki, nebuloza i prognoza...
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma gadanj je uvjek Kakanj uvjek bio ,ja se sjecam jedne tekme iz PL mi ubjedjeni u pobjedu a bilo nas je vise od pola tribine cak nisu dali ni uc svima ali usli smo i Celik bolji cjelu utakmicu i drugo poluvrijeme nam gol neki dadose i izgubismo 1-0 .
1. kolo
Čelik - Sloboda
Da podivljamooo
Čelik - Sloboda
Da podivljamooo
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 13 gostiju.