Lik je kar.ina i od njega nikad igraca pa vi govorite sta hocete.
On nije lud/mangup nego je samo glup. Sto je velika razlika.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato si ti pametan kad ti je uspjeh i satisfakcija, dizanje adrenalina i pumpanje ega, to sto ces se negdje anonimno logovati i bez ikakve potrebe vrijedjati i ismijavati neke lijeve ljude.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:03Ovo ga kolege i rodjaci brane
Ispali su vec iz liga petice. Sad su na sedmom mjestu. Prestigli ih Holandjani i BelgijanciDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:50Možeš ti biti teškog karaktera, ali zbog sebe, zbog obraza možeš se potruditi da barem neki pečat ostaviš.
Po mom mišljenju, nema nikakvih izgovora, klub ce mu igrati dvije utakmice u sedmici, novi trener, imat ce predsezonu.
Plus igra u ligi koja bi uskoro mogla i ispasti iz top 5 liga. Ako vec nisu, ne znam ni ja.
Ja sam isto karakter koji bi gonio sve u qurac, ali dođe period gdje skontaš da moraš odraditi svoj dio u datoj situaciji.
Evo brate, ovo će mi biti hiljadito odjavljivanje sa intreneta, svaki put kada mi neki bolid kaže da se odjavim, ja sve pobrišem, i mailove i sve. Zna se šta je kadar za repku, ili čak kadar za Tolouse, što Hamulić očito nije. Pa dali ste mu nadimak Hamula, lik gola nije dao.. ahahha nevjerovatno, ja znam da poslije Džeke i Ibiševića svi mi grizemo, čekamo nekog da krene da trpa, ali isto tako treba biti realan i priznati da ovaj lik, u ovom trenutku to nije.Federer17 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:46I sta je sad razlog ovih zadnjih 10ak postova u kojima se ponovo raspravlja o njegovoj 'glavi', normalno uz bosnjine opaske i pametovanja kako je s karijerom vec gotovo?
Objavljen pa izbrisan story, i?
Kakvih se sve gafova (po drustvenim mrezama posebno) nagledalo od najboljih sportista danasnjice, pa eno ih propali s milionima u dzepovima..![]()
Kralju, idi vidi moze l' se gdje jos uvijek kupiti koji kliker, imas gore u desnom uglu pise 'odjava' i postedi nas ziv bio. Hajd, budi pametan.denimen99 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:38Fazon je što se mi ovdje zadovoljavamo sa ovim blic igračima, Hamulić, Prevljak, Kodro, pissda materina, niko od njih nema konstanto dobre nastupe.. nema sezonu odigranu da kažeš evo ga, pa bez obzira koju ligu igrač. U repku treba zvati igrače koji igraju u tom momentu fudbal svog života. Naprimjer Bilbija, ali da igra.. Ovaj Hamulić je nešto igrao 2021-2022 godine i niko ga nije doživljavao ni 1%, sada kada je očito forma u qrcu i evo čim je osjetio pravu fudbalku platu u Francuskoj, pretvorio se u klasično naše govedo
Al ti lupas gluposti druze...denimen99 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:15
Evo brate, ovo će mi biti hiljadito odjavljivanje sa intreneta, svaki put kada mi neki bolid kaže da se odjavim, ja sve pobrišem, i mailove i sve. Zna se šta je kadar za repku, ili čak kadar za Tolouse, što Hamulić očito nije. Pa dali ste mu nadimak Hamula, lik gola nije dao.. ahahha nevjerovatno, ja znam da poslije Džeke i Ibiševića svi mi grizemo, čekamo nekog da krene da trpa, ali isto tako treba biti realan i priznati da ovaj lik, u ovom trenutku to nije.
Svi ste pjenili kada se pozivao Kenan Pirić, iako nije igrao branio u svom klubu.. a sada kada se poziva ova taraba, koja nije ni na klupi u prosječnoj ekipi, i prije svega napadač koji je zadnji dobar fudbal igrao prije 2 godine u Litvi, Latviji nebitno.. Lako je glumit Neymara kada znaš igrati lopte kao Neymar, ali Hamulić mi više liči na fudbalera devedesetih, kada je srčanost bila glavni atribut. Želim mu svu sreću u životu, ali trebao je pričekati onda poziv Holandije, kad već misli da je toliko dobar.
Yebe se meni i za njega i za tebe tebra. Samo govorim cinjenice, a to su, da je ovaj momak glup i da nece napraviti nista znacajno u karijeri.Federer17 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:35Zato si ti pametan kad ti je uspjeh i satisfakcija, dizanje adrenalina i pumpanje ega, to sto ces se negdje anonimno logovati i bez ikakve potrebe vrijedjati i ismijavati neke lijeve ljude.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:03Ovo ga kolege i rodjaci brane
Ako si tako odgojen i to te cini sretnim, osjecas leptirice u stomaku kad navecer odes u krevet gledajuci u plafon, big lajk i s moje strane!
Damire druže, gdje ovu listu nađe? Ovo je valjda rang lista samo za sezonu 2022/23 po UEFA koeficijentu. Nema šanse da ispadnu iz top 5 tako lahko. Hajda da ih Holandija ili Portugal stignu nekad, ali Belgija ne može nikadDamirT je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:57Ispali su vec iz liga petice. Sad su na sedmom mjestu. Prestigli ih Holandjani i Belgijanci
England (Premier League)
Italy (Serie A)
Germany (Bundesliga)
Spain (LaLiga)
Belgium (Belgian Pro League)
Netherlands (Eredivisie)
France (Ligue 1)
Portugal (Liga Portugal)
Turkey (Süper Lig)
Switzerland (Swiss Super League)
https://khelnow.com/football/2023-07-wo ... e-rankingszaostrog je napisao/la: ↑09 jul 2023, 01:58Damire druže, gdje ovu listu nađe? Ovo je valjda rang lista samo za sezonu 2022/23 po UEFA koeficijentu. Nema šanse da ispadnu iz top 5 tako lahko. Hajda da ih Holandija ili Portugal stignu nekad, ali Belgija ne može nikadDamirT je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:57Ispali su vec iz liga petice. Sad su na sedmom mjestu. Prestigli ih Holandjani i Belgijanci
England (Premier League)
Italy (Serie A)
Germany (Bundesliga)
Spain (LaLiga)
Belgium (Belgian Pro League)
Netherlands (Eredivisie)
France (Ligue 1)
Portugal (Liga Portugal)
Turkey (Süper Lig)
Switzerland (Swiss Super League)
![]()
jel ovo dečka zamolio da ga slika kako klanja da može postaviti na netDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jul 2023, 21:48
Najjači lik ubjedljivo. Samo da ga fudbalski krene i bit će kraljina.
Očito iz iskustva govoriš, medjutim ne vjerujem, ovakav gospodin ne ispoljava devijantna ponašanja poput tebe.theKuPuS je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:42jel ovo dečka zamolio da ga slika kako klanja da može postaviti na netDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jul 2023, 21:48
Najjači lik ubjedljivo. Samo da ga fudbalski krene i bit će kraljina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.