Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ovaj Jammin je najjaci, lagano 14 plata sjedne iz Austrije, doplatci, godisnji odmori placeni, trudnicko, bolovanje, a ovamo bistri politiku i glumi patriotu prve Salzburske brigade bahah. Jos agresivan i ratovao bi iz Salzburga. Drzi se ti jarane Saher torte i Mozzartove kuce, bolje ti je. Kad skontas da se nikad situacija nece promijeniti u Bosni, lakse ce ti biti ‘preboliti’ gdje zivis i zasto se neces nikad vratit, a konstantno mislis da hoces.
Kae emotivno zlostavljanjeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jul 2023, 18:55A šta je ovo sa ovom glumcem Hill?
Ja konto nešto bilo opasno, kad ono obična poruka gdje kaže hoćeš, nećeš ja odoh![]()

- VivaLaStella
- Kontakt:
Najbolja objava transfera ikad?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Jesam li ja umoran ili neki prelaze sve granice dostojnog ponasanja u Srebrenici ovih dana?
Mislim u godini ima toliko dana za posjetu Potocarima, da bi se moglo cuvati dane pred dzenaze i ukop za rodbinu, najblize i klanjace. A ove posjete politicara, maratonaca i ostalih parada odrzavati tokom citave godine.
Mislim u godini ima toliko dana za posjetu Potocarima, da bi se moglo cuvati dane pred dzenaze i ukop za rodbinu, najblize i klanjace. A ove posjete politicara, maratonaca i ostalih parada odrzavati tokom citave godine.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vrh

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Donesi mi Big Mac menu i ne seri.numanumaye22 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 18:59Ovaj Jammin je najjaci, lagano 14 plata sjedne iz Austrije, doplatci, godisnji odmori placeni, trudnicko, bolovanje, a ovamo bistri politiku i glumi patriotu prve Salzburske brigade bahah. Jos agresivan i ratovao bi iz Salzburga. Drzi se ti jarane Saher torte i Mozzartove kuce, bolje ti je. Kad skontas da se nikad situacija nece promijeniti u Bosni, lakse ce ti biti ‘preboliti’ gdje zivis i zasto se neces nikad vratit, a konstantno mislis da hoces.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa ima veze brate . Kako ćeš ti znati kakvo je stanje u državi ako nisi tu ? Ako misliš na medije , onda sve mi je jasno .jasmin10 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 13:03Bas čudno sto si opet dijasporu spomenuo negativno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2023, 12:26Dobri su mi ovi sa budžeta i iz dijaspore*.
Jedni zajahali na državnu sisu, dobre plate, puno slobodnih dana, a drugi koriste sve pogodnosti uredjenih država i stalno priča o ratu i genocidu.
Nikada zaboraviti i nikada oprostiti, ali je li dosta priče o ratu, možemo li malo krenuti naprijed?
Evo već 30 godina status quo, haj da malo pričamo o kupovini motora ili čamca (što Alem gore spomenu).
Sladic najavljuje ovu sedmicu svaki dan oko 34-35 stepeni, blizu Neretva, blizu Boračko, blizu more i ja sad treba da pričam o ratu i Dodiku
*Sad će opet ispasti da imam nešto protiv dijaspore (Bog zna da nemam), ali imate li ikakvih drugih tema osim rata i podjele države?
Pa o čemu treba da se priča na 11 juli ?
O čamcu ?
Sasvim je normalno i da se priča o Dodiku kad je ovakvo stanje u državi. Samo budala može ignorisati dešavanja u svojoj državi.
Kome se priča o čamcu Nek priča, kome se priča o Merlinu neka priča. Koja te tema ne interesuje ne pričaš o njoj.
Uostalom kakve veze ima ko gdje radi ako se priča o Dodiku i problemima unutar države ?
Znam li ja bolje kako je u Austriji od tebe ?
Nema potrebe da se priča o Dodiku , on je završena priča . Pogotovo ga ne treba sada spominjati , kada svi spominju Srebrenicu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Joj kako ce znati, pa vjerovatno ima 67 clanova porodice I prijatelja jos u BiH
- ASD
- Kontakt:
I ti kao da si se juče rodio pa skontao.samoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:27Jesam li ja umoran ili neki prelaze sve granice dostojnog ponasanja u Srebrenici ovih dana?
-
- Kontakt:
Znaci nisam jedini?ASD je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:07I ti kao da si se juče rodio pa skontao.samoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:27Jesam li ja umoran ili neki prelaze sve granice dostojnog ponasanja u Srebrenici ovih dana?
Imam ogromno postovanje prema svakoj od zrtava i nije mi namjera provocirati, ali da nekog svoga moram ukopati pored ovih desavanja. Neznam gdje bi nasao snage da neslozim koga ili da mene sloze. Svaka cast onima koji imaju snage suzdrzati se.
- ASD
- Kontakt:
Ma druže, jedan političar se slikao kako donira lubenicu učesnicima u maršu mira.samoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:19
Znaci nisam jedini?
Imam ogromno postovanje prema svakoj od zrtava i nije mi namjera provocirati, ali da nekog svoga moram ukopati pored ovih desavanja. Neznam gdje bi nasao snage da neslozim koga ili da mene sloze. Svaka cast onima koji imaju snage suzdrzati se.
Valja te stvari prešutiti. Niko ne smije napraviti incident na takvom događaju, ali dobrom dijelu učesnika smetaju.
-
- Kontakt:
I sevapom se grijese. Katastrofa.ASD je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:22Ma druže, jedan političar se slikao kako donira lubenicu učesnicima u maršu mira.samoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:19
Znaci nisam jedini?
- AshburtonG
- Kontakt:
Politicarima bi se trebao zabranit ulaz u Potocare u mjesecu obiljezavanja Genocida. Jedino ove koji su tamo rodjeni izuzet iz te zabrane. Jeftini populizam i nista drugo.
- ASD
- Kontakt:
Imali smo primjer čovjeka u Prijedoru, koji je bio u logoru i koji je izgubio veliki broj članova porodice, plus lik je povratnik te dan danas živi u Prijedoru.
Zabranio šljamu da privlači pažnju, pa ga ljudi nazivaju četnikom. Strašne uvrede pretrpio. To su obično ljudi koji nisu iz Prijedora ili ljudi koji žive u inostranstvu pa Prijedor vide svakih 10 godina.
Zabranio šljamu da privlači pažnju, pa ga ljudi nazivaju četnikom. Strašne uvrede pretrpio. To su obično ljudi koji nisu iz Prijedora ili ljudi koji žive u inostranstvu pa Prijedor vide svakih 10 godina.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 10 jul 2023, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim svima je sevap klanjati dzenazu, jer mozda neke zrtve nemaju vise roda da im klanja, ali nemoj se slikati, drzati govore, praviti scene emocija.
-
- Kontakt:
Po tome sam i ja cetnik.ASD je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:33Imali smo primjer čovjeka u Prijedoru, koji je bio u logoru i koji je izgubio veliki broj članova porodice, plus lik je povratnik te dan danas živi u Prijedoru.
Ja jos Nisam bio u Srebrenici, i neznam da li cu ikad otici. A Prevelike su to emocije a ja psihicki nisam dobro.
Izbjegavam to i drzim za sebe , Ali i ako nije sve ok ipak treba ici i djecu ucit da idu jer ako mi to zaboravimo Drugi ce lako.
Izbjegavam to i drzim za sebe , Ali i ako nije sve ok ipak treba ici i djecu ucit da idu jer ako mi to zaboravimo Drugi ce lako.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ramulić vs Mulahusić i co.?ASD je napisao/la: ↑10 jul 2023, 20:33Imali smo primjer čovjeka u Prijedoru, koji je bio u logoru i koji je izgubio veliki broj članova porodice, plus lik je povratnik te dan danas živi u Prijedoru.

100% sportski i krajnje opušten potpis
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma džaba opet buraz . Evo ja radim u rent a car branši i svakog klijenta iz SAD-a i Njemačke pitam kakva je kod vas situacija , sve različiti odgovori .
Zadnji iz SAD-a došao uzeo Seat Atecu 4X4 , ostavlja auto na aerodromu u Splitu platio 2000+ eura kaže meni ma svi kukaju a sve puno , pa đe je ta kriza ? U Detroitu živi .
Lik prije njega odselio poslije 30+ godina iz SAD-a , kaže poslije onih protesta Crni životi su bitni haos , nikad se nije smirilo , malo malo pucnjave i nemiri , kap koja je prelila čašu nakav lik upao sa puškom u neku elektranu tako nešto umalo nije došlo do katastrofe ogromnih razmjera ...
Normala je pisati i imati mišljenje , slažem se ali ne može neko ko ne živi u Bosni i Hercegovini bolje znati i soliti pamet nama koji živimo u Bosni i Hercegovini .
Treba Dodiku yebat mater kad je opsovao genocid ? Pa lave moj , fino dođeš iz Austrije pravac Banja Luka i yebeš mu mater . Jednostavno da ne može biti jednostavnije .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
NIKAD ZABORAVITI !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.