FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
51
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 257

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jul 2023, 18:33

Npr Bilal se na svojoj poziciji bolje pokazao od ovih pojacanja pa ga nismo potpisali.

Ovaj alison moze santosu kopacke cistiti.

E samire i ti sd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 jul 2023, 19:04

Ne sviđa mi se cinjenica da nam Grk sudi utakmicu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 jul 2023, 19:10

Daj reci mi samo da li bi ti dao 4.000KM igraču koji je bio klupa u ekipi Sloge?

Ok, zamijerate mu što nije rekao kako je realno stanje oko Santosa i Hodžića, ali sad pretjerujete. Eto njemu je sigurno drago raditi na obećanjima i na priči. Uostalom šta očekujete? Mulalić golman koji ima 150 nastupa u boljoj ligi od naše, Rustemović provjeren igrač, čovjek imao ponude od Zrinjskog i Vojvodine, Dubačkić jedan od najboljih štopera federalne lige, Biber je bio dobar na pripremnim, zbog toga je i ostao, Ovčina jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ok nije dugo igrao, ali dok upadne u formu, dobijamo ekstra igrača i na kraju Allyson, koji sa malo rada sigurno može dati ruke i biti bitan igrač u ekipi.
Rodjeni su pitarske picke!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2023, 19:18

Dolaskom Ovčine je ovo sasvim solidan prelazni rok, sigurno će još neko doći pred kraj prelaznog roka, kome propadne ino transfer. Tako da je sasvim zadovoljavajuće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 10 jul 2023, 19:49

Ljudi danas sam isao da kupim karte i da uplatim clanske za skoro cijelu familiju i srce mi je bilo ko Trebevic kada sam vidio koliko malo je ostalo karata za tekmu. Znaci da se raja napokon ima cemu radovati nako par godina posta sto se tice Europe. Redovno citam nas forum i ne vidim razlog da se sada pisu teme koje nemaju veze s sadasnjim momentom. Predsjednik je neke stvari u svojim odgovorima objasnio i ja mislim da ih trebamo podrzati svi. Nemojmo se konstantno vracati u proslost jer nista od toga nemamo. Danas zivimo za naseg Zelju i da svi skupa pokusamo proci barem ovaj prvi krug a mislim da nije nemoguce. Uzivajmo u vremenu koje je pred nama i samo vas molim nemjmo biti kao kone. Ljudi imaju novac, igrace al opet su iza nas. Pokazali smo u najtezim trenucima sta je za nas Zeljo i ostanimo uvijek takvi, ova uprava barem ne krade a mi smo svi tu da pomognemo i titula ce doci prije nego sto mislimo…. Pozdrav za sve i vidimo se na nasem hramu fudbala Grbavici….
Zadnja izmjena: Mana, dana/u 10 jul 2023, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 10 jul 2023, 19:55

Situacija iza istoka najbolje govore sta ljudi misle o trenutnom Zelji. Manite se foruma

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2023, 19:56

Zeljeznicar Dinamo Minsk 2.80 3.30 2.55
Voli te tvoje Sarajevo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 jul 2023, 20:03

A jeste poletili pljuvati po Allysonu, hajde malo da ga pustimo za početak da vidimo šta ima pokazati. Ko da Neymara mijenjamo Zajmovićem koja kuknjava.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2023, 20:09

Arvid je napisao/la:
10 jul 2023, 20:03
A jeste poletili pljuvati po Allysonu, hajde malo da ga pustimo za početak da vidimo šta ima pokazati. Ko da Neymara mijenjamo Zajmovićem koja kuknjava.
Oni bi po Ronaldu pljuvali, 'ta će on, star, 38 godina.
Voli te tvoje Sarajevo.

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 10 jul 2023, 20:18

Arvid je napisao/la:
10 jul 2023, 20:03
Vala kad smo mogli Veselinovica gledat, ovog cemo s pjesmom! 😁

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 10 jul 2023, 20:26

MocMahale444 je napisao/la:
10 jul 2023, 18:33
Npr Bilal se na svojoj poziciji bolje pokazao od ovih pojacanja pa ga nismo potpisali.

E samire i ti sd.
Pa taman se jednog negativca i teretnjaka okanimo, ti izniknes...

Daj ba druze nadovezo si se liku na grbinu radi dvojice igraca a sutis na sto drugih pozitivnih stvari. Sto ti treba taj stav?

Lik je doveo igraca koji je mogao da napise platu koju zeli u Sarajevu, a da ne pricam sta dalje i to presucujes.

Sa Hodzicem i Santosom postajes gori nego onaj sa brojacima i terenom.

Jedinu lik iz uprave kojeg bi ja nabio s noge na nogu je onaj Sdaovac Balic. Ostatak ekipe mi se cini da radi u interesu kluba.

U ovoj godini nas je zavrno Calzcoin, pa nas morz zavalio za 200 hiljada da mu vratimo, pa smo ostali bez dva igraca na kojima se ocekivala zarada, pa onda ono sa skupljanjem para.

Dakle u 6 mjeseci jedne godine ostanes bez otprilike 1.1 milion maraka u kasi koje su te sljedovale

I u takvoj godini ova uprava uspije da izmiruje sve dugove i ima pozitivni poslovni rezultat i dovodi igrace u skladu mogucnosti koji nas ne tuzakaju i ne bojkotuju.

Nesto ti ne valja tu?

Ako ne znas normalno pisat nemoj nikako. Kanalis temu i atmosferu, a za par dana igramo najvecu utakmicu unazad 3-4 godine.

Rasprodan i jug. MA NAPRIJES ZELJO!
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 10 jul 2023, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jul 2023, 20:31

E samire i ti sd.
Jedno je Bilal koji se dodaje u odbrani protiv ekipe koja ne napada, a da vidiš bilala na treningu kad brani stilu ili amoaha, pa ne bi onda govorio da se najbolje pokazao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 10 jul 2023, 20:34

NerminFatic je napisao/la:
10 jul 2023, 18:07
Odlicno ide prodaja, nisam toliko ocekuvao. Ako bude sold out, koliko bi moglo leci u blagajnu? Oko 150 O00 KM?
Taman tako. Kako su planule karte mogli smo hladno staviti cijene 10,15,20 i 40. Opet bi pukle rekordno.
Pročepit će negdje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jul 2023, 20:52

irfo je napisao/la:
10 jul 2023, 20:31

E samire i ti sd.
Jedno je Bilal koji se dodaje u odbrani protiv ekipe koja ne napada, a da vidiš bilala na treningu kad brani stilu ili amoaha, pa ne bi onda govorio da se najbolje pokazao
Dobro ok 👍

Samir rumenko radi odlican posao. Ovaj mendelin je na pripremama razvaljivao nema sta.

Ovo nema nigdje sunce ti zarko yebem, pomenes amara neprijatelja kluba odma skace njih 5, isto tako da misimovica skoce odbraniti.
Sad jos ovog rumenka svaka cast.

Nemas pravo na svoje misljenje, moras samo klimati glavom da tako je zivio Miske, zivio amar, rumenko ce nas izvesti na pravi put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 jul 2023, 21:03

Daj reci mi samo da li bi ti dao 4.000KM igraču koji je bio klupa u ekipi Sloge? Kratko samo, da ili ne?
Rodjeni su pitarske picke!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 jul 2023, 21:24

Pravi ne brane ni misketa ni amara isti qurac brate zeljo je broj 1
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 10 jul 2023, 21:26

10 jul 2023, 20:52
Dobro ok 👍

Samir rumenko radi odlican posao. Ovaj mendelin je na pripremama razvaljivao nema sta.

Ovo nema nigdje sunce ti zarko yebem, pomenes amara neprijatelja kluba odma skace njih 5, isto tako da misimovica skoce odbraniti.
Sad jos ovog rumenka svaka cast.

Nemas pravo na svoje misljenje, moras samo klimati glavom da tako je zivio Miske, zivio amar, rumenko ce nas izvesti na pravi put.
Ima svako pravo da ne simpatise Samira, ali treba realno gledati stvari.

Hodzic nam nosio igru prvu polusezonu, drugi dio odigrao 3 tekme kako treba. Koliko ja znam, Hodzicu su i nakon toga ponudjene pare koje su i prevelike za nas budzet, covjek odabrao Tursku. Nek mu je sa srecom. Amoah je tu. Santos - ako je tacno sta Kovacevic govori, a ne vjerujem da izmislja, klub je uradio sve da ga zadrzi. Eno ga seta s menadzerom po Zagrebu.

Od ovih sad igraca, Ovcina je jedino zvucno pojacanje. I on je imao neuporedivo bolje ponude, pa ovdje dosao. Ovi ostali, tek treba da se pokazu. Mislim, treba i on, ali eto bar ima kakav-takav CV, pa nije potpuna nepoznanica. Doduse, Amoah i Santos su isto bili nepoznanice.

Ja sam vec pisao to na ovoj temi, ljudi gledaju okolo, pa im smeta kakve mi igrace dovodimo, a ne gleda niko u suverenog prvaka drzave. Doveli igrace iz Stupcanice, Zmijavaca... kakve bi reakcije bile da je Bekric doveo, recimo, Nikolu Marica, napadaca od 25 godina koji je prosle sezone igrao za Jadran Luka Ploce?

Nema niko od nas kristalnu kuglu, moze se sve i jedan novi igrac ispostaviti kao fula, ali nemamo po cemu da sudimo. Daj da sacekamo i vidimo sta ce se desiti.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2023, 21:42

Nema ozdravljenja bez omladinskog pogona, to mora biti jasno svakome, od Uprave do navijača. Ovi ljudi mi djeluju ozbiljno i mislim da su sposobni da naprave dugoročni projekat za omladinsku školu, posebno jer Bašić itekako ima sluha za to. S tim da se takav projekat pravi na dug vremenski period i da svaka naredna Uprava samo nastavlja taj projekat, ne treba da dođu neki novi genijalci pa da sve pretumbaju i misle kako bi oni nešto bolje uradili. To smo već jednom imali pa nam se sad omladinski pogon raspada i nemamo ni u najavi bar jednog igrača koji bi mogao biti dobar.

Svi bježe od toga jer tu nema instant uspjeha, rezultati dolaze za 5, 8, 10 godina, ali to je jedini način da klub živi od stvaranja i prodaje igrača.

Sad je posao mnogo teži jer imaju minimalno dva kluba koji tim klincima i roditeljima daju odlične uslove.

Potrebno je uložiti u trenere, njihovu obuku, licenciranje i odvojiti određeni procenat budžeta za taj projekat.

Imali smo najbolju omladinsku školu u državi, koja je davala rezultate, svi su dolazili prvo kod nas, pa kad ne bi prošli onda su išli dalje, u Sarajevo, itd. Sad je situacija obrnuta, oni koji ne mogu u Zrinjski ili Sarajevo, dolaze kod nas.

Mi imamo odlične kontakte sa čovjekom koji je stvorio imperiju, svjetske igrače i taj posao ima u malom prstu, govorim o Romeu Jozaku. Siguran sam da bi on pristao da pomogne, makar oko organizacije i nekih idejnih rješenja.

Ovo mora biti prioritet nad prioritetima, ne postoji niti jedan drugi način da se stvori novac osim ako ga sam ne napraviš.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jul 2023, 22:01

inzomni je napisao/la:
10 jul 2023, 20:26

Ako ne znas normalno pisat nemoj nikako. Kanalis temu i atmosferu, a za par dana igramo najvecu utakmicu unazad 3-4 godine.
A gluho bilo da me poredis s carapicom s kojim sam najvise “ratovao”.

Najmanji problem da ja prestanem pisati Boga mi dragog. Nego evo vidim da nema foruma koji ce ti dozvoliti pravo na svoje misljenje.

Meni je samo Zeljo bitan, nikad nisam zvao amara babuka kao 80% teme, nikad nisam velicao misketa i sprej za ciscenje stolica.

Ovdje pisem od prvih stranica jos stare teme, nikad nisam birao strane.

amar neprijatelj kluba.
miske malo manji neprijatelj kluba.
Samir bekric nije sposoban biti sd u Gradini a kamoli gdje drugo.

Lijep pozdrav pojedincima živi bili, a ove ostale ko yebe.

VtŽ

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 jul 2023, 22:01

Upravo tako, OP, OP, i samo OP. Mi smo rezultate i pravili i najbolji bili kada smo imali jak omladinski pogon. Kako se to rasulo, kao domine popadalo je sve do vrha.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 25 gostiju.