Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.

Moderator/ica: GracanicaAA
Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.
Ma da valja igro bi za nasConvicts je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:40Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.![]()
Nemate vi para za njegatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:52Ma da valja igro bi za nasConvicts je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:40Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.![]()
![]()
Jedino vam je dobar onaj trener čim smo se za njega raspitivali![]()
Šta ćemo osiromašili i mi nije nam doso Azmir, a Senad ne da
Taj ga u Čeliku vise zaigrati nece, sretno vam.
Ja isto mislim da ste favorit br 1 igracki za ulazak jer to je vama prioritet i cestitam unapred titulu ali mozda je najzalosnije sto vi sami ne znate sta zelite ali vidjet ce mo kako ce te sve to slozit na terenu i da li ce bit problema unutar kluba.To je vas najveci problem okrecete se kako vjetar puse.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.
Celika ga nije htio
Tako je macakMujkanović očitao bukvicu fudbalerima Slobode: "Za frajere i mangupe ima drugi klub"
RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:43Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo![]()
Ovo kao da je andjeo s neba diktirao
Ja se nadam da smo sad iskusniji za taj period 2012/2013Sky9 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:49RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:43Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo![]()
![]()
Tako smo mislili i 2012. pa nas počeše raznositi ljudi od Save do mora, od Une do Drine. Jedno vrijeme bili u borbi za opstanak. Pa smo skužili gdje smo, i bez kur.čenja, kolo po kolo ušli u PL.
Ništa ovo nije naročito, neuigrana ekipa koja će imati velikih problema na gotovo svim gostovanjima. Ako budemo stalno potcjenjivali protivnike, karat će nas svi redom na strani.
Pa evo, vidim da se baš ljudi toga i ne sjećaju. Kad smo odigrali prvu sa Goraždem 4-1 na Tušnju, ja kont'o, ma mi ovo u hendikepu osvajamo.Hitman22 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:53Ja se nadam da smo sad iskusniji za taj period 2012/2013Sky9 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:49RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:43Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo![]()
![]()
Tako smo mislili i 2012. pa nas počeše raznositi ljudi od Save do mora, od Une do Drine. Jedno vrijeme bili u borbi za opstanak. Pa smo skužili gdje smo, i bez kur.čenja, kolo po kolo ušli u PL.
Ništa ovo nije naročito, neuigrana ekipa koja će imati velikih problema na gotovo svim gostovanjima. Ako budemo stalno potcjenjivali protivnike, karat će nas svi redom na strani.
U ovoj ligi se niko ne sklanja od imena nego od sile. Trenutni sastav je daleko od toga. Još to mora biti jače i skuplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.