FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Penaranda u 3. dresu 

2,5% sigurno, za ovih 0,5% nisam siguran mislim mi eventualno Banjalučaniubipara je napisao/la: ↑09 jul 2023, 21:59Znaci li to da cemo dobiti sta od tog procenta ili, u ovom slucaju pitam za Vladana?Jadnimi je napisao/la: ↑09 jul 2023, 19:50Solidarni doprinos će odražavati broj godina koje je igrač bio registrovan u relevantnom klubu između sezona kad je navršio 12 i 23 godine, kako slijedi:Samozdravlje je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:08Može li neko informisan da napise kako to ide sa NADOKNADOM ZA TRENUTNO. Znam da smo mi dali Zelji neku lovu za nekog juniora (?).
Da li će Lažni dati neke pare za T.Ramica ili NK Istra za Irfana Ramica ? Koji procenat bi mogao dobiti
FK Željezničar BL od transfera Vladana (1÷3% ?). U slučaju novog transfera (žurim malo,ni ovaj nije zavrsen) da li bi dobili onih 2-3%,ako je pod ugovorom?
Znam da smo od njih doveli i onu talentovanu braću blizance. HVALA .
- Sezona kad je navršio 12 godina: 5% (tj. 0,25% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 13 godina: 5% (tj. 0,25% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 14 godina: 5% (tj. 0,25% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 15 godina: 5% (tj. 0,25% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 16 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 17 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 18 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 19 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 20 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 21 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 22 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
- Sezona kad je navršio 23 godina: 10% (tj. 0,5% ukupnog obeštećenja)
Pa uzmi olovku i računaj.
Rođen Apr 11, 1998
Z. BL do Feb 10, 2016
Sarajevo do Jul 1, 2021
Sad bi ja pitao upravu, jel to toliko **** tesko baciti bordo farbu na onu tartan stazu, da ne izgleda ko građevina i da docekujemo nekog tu i srediti tu press salu i vip da mozemo eventualno trece pretkolo igrati na Kosevu, da ne idemo vise u Zenicu!!!!!!
Nije bilo nikakvih radova u vezi stadiona ovih dana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja mislim da možemo i trece pretkolo i eventualni play - off igrati na Koševu. Zrinjski je prošlo ljeto u Mostaru dočekao i Tobol u trecem pretkolu i Slovan u play - offu, a nešto ne vjerujem da je tada Bijeli brijeg bio u boljem stanju od trenutnog stanja Koševa.moreno123 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 22:27Sad bi ja pitao upravu, jel to toliko **** tesko baciti bordo farbu na onu tartan stazu, da ne izgleda ko građevina i da docekujemo nekog tu i srediti tu press salu i vip da mozemo eventualno trece pretkolo igrati na Kosevu, da ne idemo vise u Zenicu!!!!!!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Neko je ovdje pisao da je Zrinjski imao bolju tu press salu i neki vip prostor pa su mogli igrati.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2023, 22:34Ja mislim da možemo i trece pretkolo i eventualni play - off igrati na Koševu. Zrinjski je prošlo ljeto u Mostaru dočekao i Tobol u trecem pretkolu i Slovan u play - offu, a nešto ne vjerujem da je tada Bijeli brijeg bio u boljem stanju od trenutnog stanja Koševa.moreno123 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 22:27Sad bi ja pitao upravu, jel to toliko **** tesko baciti bordo farbu na onu tartan stazu, da ne izgleda ko građevina i da docekujemo nekog tu i srediti tu press salu i vip da mozemo eventualno trece pretkolo igrati na Kosevu, da ne idemo vise u Zenicu!!!!!!
Smijurija je sto jos nije dosla trening oprema…
- napoleon72
- Kontakt:
Nece se ljiljan nikad vratit na grb, dzaba se polemise
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa valjda mogu to završiti u narednih 20 - tak dana ili ce opet biti ona standardna "Mi nismo vlasnici stadiona, nije naše da išta sređujemo"moreno123 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 22:44Neko je ovdje pisao da je Zrinjski imao bolju tu press salu i neki vip prostor pa su mogli igrati.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2023, 22:34Ja mislim da možemo i trece pretkolo i eventualni play - off igrati na Koševu. Zrinjski je prošlo ljeto u Mostaru dočekao i Tobol u trecem pretkolu i Slovan u play - offu, a nešto ne vjerujem da je tada Bijeli brijeg bio u boljem stanju od trenutnog stanja Koševa.moreno123 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 22:27Sad bi ja pitao upravu, jel to toliko **** tesko baciti bordo farbu na onu tartan stazu, da ne izgleda ko građevina i da docekujemo nekog tu i srediti tu press salu i vip da mozemo eventualno trece pretkolo igrati na Kosevu, da ne idemo vise u Zenicu!!!!!!

https://www.transfermarkt.com/amer-hiro ... ler/328119
Evo na Hirošovom profilu na transfermarketu "Probablity to FK Sarajevo 75%"
Evo na Hirošovom profilu na transfermarketu "Probablity to FK Sarajevo 75%"

Usrat ce cijeli prelazni rok ako ovog hasisara dovedu
-
- Kontakt:
Sta ce ovog smrada plavog dovoditi,bilo koga ko je gurbet? 27 godina,nosi ga u 3 pm
Neka Hirosa,Avram se umori oko 75 nekad mora neko uci da ga zamjeni tih 15ak minuta
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta će nam ovaj cigan??
Poseri ga neka dohvaća lopte i pjeva biće željo qrac šampion