Zayebano je se odlucit koji prije uzet, stvarno i bordo i bijeli vrh. Jednostavno - brutalno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zayebano je se odlucit koji prije uzet, stvarno i bordo i bijeli vrh. Jednostavno - brutalno
"Treća garnitura će biti posebno predstavljena u narednom periodu".PeppermintSA je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:36Zna li se kad će treća garnitura biti predstavljena?
Bordo su legli brutalno, ali meni iskreno ovi bijeli djeluju pijaćarski..okvir oko grba, kombinacija bordo-crno fontova nije bas popularno...po mom misljenju ili sve bordo ili sve crno, sorc cudan neki dizajn, na viverosu ko na ofingeru djeluje...al et to je sve samo moje misljenje
Ti si premali da bi uopšte na sastanak sa Nikeom i Adidasom došao a kamoli bilo šta drugo. To sve ide preko zastupnika. Pa kakav je ugovor repka imala nista vise ni bolje.Ado76 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:17A koja je onda razlika u odnosu na Sabrinin ugovor?Hajdeee je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:43Ako mislis na ugovor sa Nike, to je Anela ispregovarala u Beogradu. Isla licno gore, ONA NA PREGOVORE
Naravno krivica je Sabrine u tome, pod jedan sto nju salje da pregovara BILO STA, kad znas da te uzima i podkrada na kospicama i sokovima. A ne da te ne uzme i zajebe na vecim stvarima. A drugo, sta god da je ispregovarala ova tuka, ta ista Sabrina je morala na kraju to aminovati.
Dakle katastrofa kako god okrenes.
Kakav skup debila i hostaplera je redovno i poslovicno u tim nasim klubskim strukturama, da ne povjerujes.
Znaci "kupujes" dresove od firme koja je zastupnik istih, a ne zvanicni ugovor za tehnickim sponzorom.Dobijas ono od ranijih sezona sto je ostalo (konkretno sorc).
A meni je malo smujesno koliko hvalimo dreaove, da nema logo Adidasa bas bi volio pricitati komentare na dres.
Samo se brojevi vide iz aviona
S obzirom koliko su nam tribine udaljene od terena, nije to ni loše
Brate zar je toliko teško staviti crni grb i crna slova TA?
Iste veličine su brojevi kod Real Madrida, Arsenala... A nama ne valja
Ma brate najbolje potpuno crno-bijeli dres, ko Partizan da budemo...
U moglo bi se uzeti i parica na dvojku.
A da je u crno bijelom fazonu, onda bi bilo, kakve su ovo boje veze nema sa klubom...