Moje misljenje ako cemo rangirati njih trojicu Lando, Lecler i Russel prije F1 uvijek sam i ja govorio : Rus, Lec, Lando sada nakon sto su usli i posebno ove zadnje dvije sezone je Lando, Lec, Rus. Rus ok dobio si Mercedesa jer si bio i rezerva i Williams ali meni on uopce nije za Mercedesa ali tako je kako je.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2023, 01:48Lando na samom početku nije bio na nivou Leclerca i Russella kada je tek dolazio u F1 odnosno bolje rečeno nije ga okruživao ni približan hajp kao njih dvojicu, čak štaviše 2018. je Russell izdominirao F2 sa Norrisom i Albonom u konkurenciji ali smio bih reć da je od njih najviše napredovao i vozi sa zrelošću svjetskog šampiona, pametno bira svoje bitke i sve češće koristi prilike za dobre bodove. Rekao bih da su u istom rangu, iza trojice šampiona a ispred ostatka karavana po vozačkom umijeću, a čiste savjesti bih zasad dao Landu to 4. mjesto u svom poretku
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- GrimReaper
- Kontakt:
Re: Formula 1
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Ovaj rezultat Mclarena juce, naravno ne znaci da su oni druga ekipa na gridu. Kad bi jedan vozac zavrsio na podijumu, bilo bi fenomenalno.
Ferari i Mercedes su sigurno i dalje brzi u samoj utrci.
Ali svakako, za nas navijace Mclarena, zanimljivije je cekati danasnju utrku.
Ferari i Mercedes su sigurno i dalje brzi u samoj utrci.
Ali svakako, za nas navijace Mclarena, zanimljivije je cekati danasnju utrku.
Rusel je u ovu sezonu ipo u Mercedesu odvezao bolje od Lewisa.Cinjenica i to je to.Fantastican vozac.GrimReaper je napisao/la: ↑09 jul 2023, 05:48Moje misljenje ako cemo rangirati njih trojicu Lando, Lecler i Russel prije F1 uvijek sam i ja govorio : Rus, Lec, Lando sada nakon sto su usli i posebno ove zadnje dvije sezone je Lando, Lec, Rus. Rus ok dobio si Mercedesa jer si bio i rezerva i Williams ali meni on uopce nije za Mercedesa ali tako je kako je.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2023, 01:48Lando na samom početku nije bio na nivou Leclerca i Russella kada je tek dolazio u F1 odnosno bolje rečeno nije ga okruživao ni približan hajp kao njih dvojicu, čak štaviše 2018. je Russell izdominirao F2 sa Norrisom i Albonom u konkurenciji ali smio bih reć da je od njih najviše napredovao i vozi sa zrelošću svjetskog šampiona, pametno bira svoje bitke i sve češće koristi prilike za dobre bodove. Rekao bih da su u istom rangu, iza trojice šampiona a ispred ostatka karavana po vozačkom umijeću, a čiste savjesti bih zasad dao Landu to 4. mjesto u svom poretku
Russell izvlaci iz Mercedesa vise od ocekivanog, rekao bih. To se posebno odnosi na proslu sezonu. Druga je stvar sto ga dosta ljudi ne voli jer je imao nekolicinu ispada kada je bio preagresivan u napadu ili branjenju. Realnost je sasvim drugacija, a to je da je Russell odlican vozac koji ce u buducnosti vjerovatno biti sampion, pretpostavljam i prije Leclera.
Ono sto mene fascinira kod njega je takticka zrelost. U vise navrata je koordinisao i ispravljao taktiku svog tima, cime je dolazio do bodova i znatnog napretka.
Ono sto mene fascinira kod njega je takticka zrelost. U vise navrata je koordinisao i ispravljao taktiku svog tima, cime je dolazio do bodova i znatnog napretka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GrimReaper
- Kontakt:
Zasigurno da. Ja jos uvijek imam osjecaj da Abu Dhabi'21 jos uvijek ima utjecaj na Lewisa. Mislim i ja bih bio uzdrman nakon onoga. Ali Lewis sigurno ce se vratiti u formu uskoro, vjerovatno i sam Mercedes je uzdrman ali Rus izvlaci poprilicno i jeste odlican vozac.JoeBleck je napisao/la: ↑09 jul 2023, 10:14Rusel je u ovu sezonu ipo u Mercedesu odvezao bolje od Lewisa.Cinjenica i to je to.Fantastican vozac.GrimReaper je napisao/la: ↑09 jul 2023, 05:48Moje misljenje ako cemo rangirati njih trojicu Lando, Lecler i Russel prije F1 uvijek sam i ja govorio : Rus, Lec, Lando sada nakon sto su usli i posebno ove zadnje dvije sezone je Lando, Lec, Rus. Rus ok dobio si Mercedesa jer si bio i rezerva i Williams ali meni on uopce nije za Mercedesa ali tako je kako je.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2023, 01:48Lando na samom početku nije bio na nivou Leclerca i Russella kada je tek dolazio u F1 odnosno bolje rečeno nije ga okruživao ni približan hajp kao njih dvojicu, čak štaviše 2018. je Russell izdominirao F2 sa Norrisom i Albonom u konkurenciji ali smio bih reć da je od njih najviše napredovao i vozi sa zrelošću svjetskog šampiona, pametno bira svoje bitke i sve češće koristi prilike za dobre bodove. Rekao bih da su u istom rangu, iza trojice šampiona a ispred ostatka karavana po vozačkom umijeću, a čiste savjesti bih zasad dao Landu to 4. mjesto u svom poretku
Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Neko link za utrku
- BuggyTheClown
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema sanse da se red bull rijesi pereza u toku sezone, riccardo moze dobiti sansu u alpha tauriju jer su sve glasniji s prozivkama de vryesa da nije na nivou a marko helmut ne prica nikad bezveze.. obicno te rijeci predju u akcije i djela kad tad
eh sad vec ako bi se to desilo i bude nekih finih rezultata za daniela onda na kraju sezone moze da se razmislja o povratku na mjesto vodonose maxu
ja mislim da ce se oni pereza svakako rijesiti poslije ove sezone eh sad hocel tu doci daniel ili neko drugi vidjet cemo..
eh sad vec ako bi se to desilo i bude nekih finih rezultata za daniela onda na kraju sezone moze da se razmislja o povratku na mjesto vodonose maxu

ja mislim da ce se oni pereza svakako rijesiti poslije ove sezone eh sad hocel tu doci daniel ili neko drugi vidjet cemo..
To bi bio najgluplji potez ikad! Covjek je tu kad treba i to je dovoljno!QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:41nema sanse da se red bull rijesi pereza u toku sezone, riccardo moze dobiti sansu u alpha tauriju jer su sve glasniji s prozivkama de vryesa da nije na nivou a marko helmut ne prica nikad bezveze.. obicno te rijeci predju u akcije i djela kad tad
eh sad vec ako bi se to desilo i bude nekih finih rezultata za daniela onda na kraju sezone moze da se razmislja o povratku na mjesto vodonose maxu![]()
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
i dalje mocan ovaj zvanicni soundtrack Formule 1
nesto kao onaj intro iz Game of Thronesa prilagodjen za sportske prigode
nesto kao onaj intro iz Game of Thronesa prilagodjen za sportske prigode
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest Aston loš ovdje
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da, ali misljenja sam da je dao svoje i da ce se okrenuti nekom drugom poslije ove godine..Mig_Mig je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:55To bi bio najgluplji potez ikad! Covjek je tu kad treba i to je dovoljno!QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:41nema sanse da se red bull rijesi pereza u toku sezone, riccardo moze dobiti sansu u alpha tauriju jer su sve glasniji s prozivkama de vryesa da nije na nivou a marko helmut ne prica nikad bezveze.. obicno te rijeci predju u akcije i djela kad tad
eh sad vec ako bi se to desilo i bude nekih finih rezultata za daniela onda na kraju sezone moze da se razmislja o povratku na mjesto vodonose maxu![]()
Šteta što i Piastri nije uspio da obiđe Maxa na startu, a jako mu je malo falilo.
Jedino kod Leca Ferari ne funkcioniše ni na jednim gumama..e sad je li do Leca ili do podešavanja bolida
-
- Kontakt:
Što ne stade Aston sad sa Alonsom i Mercedes sa Hamiltonom ne kontam. Aha čekaju full safety car.
I am not yet born; O hear me.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ham je vec bio prosao ulaz u box.Bundesliga je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:54Što ne stade Aston sad sa Alonsom i Mercedes sa Hamiltonom ne kontam. Aha čekaju full safety car.
VER, LH i smrad Russel su na podijumu.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 09 jul 2023, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.